Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru 47

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Eu sigur am dat 150 lei la sf lui noiembrie pentru monitorizare. S-o fi scumpit de sarbatori...

Rocsy esti cumva pe 30 august nascuta?????? hai ca m-ai bagat la idei. Eu pe 30 sunt nascuta!

Ma bucur ca sotul tau sta bine dar nu-l da la altele! Macar unul din voi e ok. Eu sunt in ziua 22 dar ciclul meu e mai lung deci sunt in perioada de ovulatie, ma rog, la sfarsitul ei

Magdita, mersic de raspuns!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

felix , io's pe 11 sept nascuta... suntem de-o zodie amandoua ..
magdita , ai interdictie toatala la lactate, sau doar mai poti gusta cate ceva din cand in cand ... nu te anemiezi ?
toate mi se par ok , insa partea cu dulcele e cam naspa ....

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

A bine ca mi-ati spus ca s-a scumpit tariful la monitorizari, ca sa fiu pregatita.
Cine mai merge luni la cabinet?
Magdita si eu am tinut un astfel de regim cam o luna jumate, timp in care am salbit 6 kg, dar oricum nu am rezistat mai mult. In timpul ala incepusem si injectiile cu Diphereline (si dupa aceea am mancat cam ce am vrut eu, in timpul tratamentului).
Dar acum ca l-am terminat trebuie s-o iau de la capat, in curand cu regimul. Ceea ce nu-mi prea place caci nu prea ma descurc cu mancarea la serviciu, nu stiu ce sa mananc. Atunci era vara, manacam o gramada de fructe, salate, dar acum....

Aspirantele mai vechi la titlu de mamica, oare ce mai fac? Cum ar fi Ysa26, Alexela?Nu ati mai dat nici un semn de viata pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BarOana spune:

quote:
Originally posted by aaandreea78

Georgia, m-a intrebat Ramona in cabinet si nu am avut curaj sa-i spun ca nu am programare.
Eu , nu stiam ca e Ramona in cabinet, ca in ultimul timp nu am gasit-o.
Si ca sa fie totul"beton", am dat sa ies din cabinet fara sa platesc, dar m-a oprit Tutu, si "mai beton", aseara, acasa la Pitesti am vazut ca pe bon scria 150 ron , nu 100 ron cat i-am lasat eu. Nu stiam ca s-au schimbat tarifele, o ecografie acum este 150 , am facut-o lata, dar fara intentie.........

Voi stiati de tarife?

Andreea 25+ RADU

150 lei pt ca nu ai avut programare...eu asa am inteles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Fetelor cred ca a scumpit preturile spre sfarsitul anului,ladyxe a platit pt monitorizare 200 lei la sfarsitul lui noiembrie parca.E normal ca la sfarsitul consultatiei sa intrebam ceva de genul:"Cat va datorez?",nu?Si e normal sa mai scumpeasca si el ca toate s-au scumpit si se vor mai scumpii....
Bafta tutunicilor!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

Kora, io am fost pasata de fiecara data la ramona, adica dupa consultatie mi s-a spus sa achit la ea .. si pe ea o intrebam ce si cum ... asa mi-a zis asa am facut .. ma rog .. macar acum intreb .. stiu o treaba ..
insa mi se par cam multe cazuri , cred ca , a crescut dupa monitorizarile noastre ca altfel nu inteleg

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

quote:
Originally posted by felix76

Acu vreo 5-6 ani, cand inca nu ne gandeam la bebe, glumeam ca eu astept sa evolueze tehnologia ca sa nasca barbatii! Mai ales cand eram intrebati de ce nu facem copii (anul acesta sarbatorim 9 ani de la casatorie)! Poate, acum, daca ii dau sotului acid folic va naste el. Mai ales daca il pun sa stea pe spate in timpul .

Andreeeeea, daca te mai duci fara programare, du-te inainte de a ajunge Ramona la cabinet .

Ma trece si pe mine cineva in lista de la inceputul topicului? Va roooog!!!

Felix

Iyoana, tu ai fi cumva rezidenta dr?

e tare asta!! I wish, but no!

iyoana
Anul asta se intampla ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

`Neata

Hai mai Iyoana nu rade de mine . Cand am facut afirmatia, am luat in consideratie urmatoarele:
- dr. T are sau avea o rezidenta pe care o cheama ioana (scrie pe undeva prin micul ghid de laparo de la prima pagina)
- intr-una dintre postari zicea o fata, ca prin februarie va deschide T clinica si o sa te stresam pe tine cu intrebari

Daca stii mai multe despre cilica da-ne si noua mai multe detalii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

[quote]Originally posted by felix76

Eu sigur am dat 150 lei la sf lui noiembrie pentru monitorizare. S-o fi scumpit de sarbatori...

Rocsy esti cumva pe 30 august nascuta?????? hai ca m-ai bagat la idei. Eu pe 30 sunt nascuta!

Ma bucur ca sotul tau sta bine dar nu-l da la altele! Macar unul din voi e ok. Eu sunt in ziua 22 dar ciclul meu e mai lung deci sunt in perioada de ovulatie, ma rog, la sfarsitul ei

Magdita, mersic de raspuns!

Felix
[/quote

Nu sunt pe 30 sunt pe 21 august. nu semanam noi chiar perfect dar la capitolul copii suntem la fel. nu crezi ca e suficient?....
Abia astept sa vina saptamana viitoare sa aflu cand fac laparo. nu mai am rabdare.

pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

quote:
Originally posted by felix76

`Neata

Hai mai Iyoana nu rade de mine . Cand am facut afirmatia, am luat in consideratie urmatoarele:
- dr. T are sau avea o rezidenta pe care o cheama ioana (scrie pe undeva prin micul ghid de laparo de la prima pagina)
- intr-una dintre postari zicea o fata, ca prin februarie va deschide T clinica si o sa te stresam pe tine cu intrebari

Daca stii mai multe despre cilica da-ne si noua mai multe detalii

Felix, draga mea , nu rad de tine! E adevarat ca dr. T are o rezidenta, Ioana, dar...nu sunt eu, ca nu m-as ascunde de voi . Hmmm...sau m-as ascunde ca sa va spionez?....

Cta despre clinica, eu astept ca dr. T si dna dr Matei sa dechida aceasta clinica pt a putea incepe procedura de FIV+ICSI. La sfatul dnei dr, prefer sa astept sa facem in noua clinica.
Oricum, eu va tin la curent cu orice noutatate.

Acuma interesant ar fi daca si consultatiile celelalte (ecografii gravide, monitorizari) tot la clinica le va face sau isi va pastra cabinetul. Asta nu stiu inca, dar misterul nu va intarzia sa se elucideze.

Pupici!

iyoana
Anul asta se intampla ceva!

Mergi la inceput