As veni, Mosule.....dar ne tine sania ? Ca eu sunt cam nebunatica...sania veche...sa nu cadem pe hornul cuiva !
...numa' la cazut ti-e gandul,nebunatico,las' ca te tine Mosu' strans de-o sa-ti paraie ciolanele.
... si o sa plec muuuulte cadouri, nu ? Si iubita si cadorisita...Ok.Unde ne intalnim ?
... Mosule te-am asteptat, am inghetat la gura hornului... ba, m-am murdarit si de taciune...Sunt geloasa... Ti-a facut alta ochi dulci si ai plecat cu ea....
Dar, la anul... tot o sa vii...si sa vezi ce o sa-ti pateasca pielea...
Nimic nu am simtit....nu ca as fi nesimtitoare.. dar, mosule , numai lauda de tine. Tot barbat esti si tu pana la urma. Te lauzi doar...
Deh,fata mea,iar tu, ca orice femeie,m-ai crezut!Deci nu s-a schimbat mai nimic pe pamant...Dar ca sa nu fi suparata,iti las tie barbatul ala gonflabil.
Gonflabil ?!?!... Nu sunt eu fata pentru-n barbat de plastic. In natura sunt mai interesanti. Si mai poti sa ii si chinui cu diferite mofturi , pretentii, samd...
Of,of,of!Cine sa va mai inteleaga pe voi,femeile?Saracii barbati!Asa-i si Craciunoaia mea,batrana da' sucita rau de tot!