FIV154
Raspunsuri - Pagina 16
Kariris spune:
eu am mancat ananas si carne de curcan zilnic dupa ET de nu mai imi trebuie vreo 5 ani. Ananasul datorita unei enzime numita bromelina se pare ca ajuta la fixarea embrionilor. Nu stiu de ce, ca doar bromelina e o enzima digestiva. La mine a functionat. Iar curcanul pentru ca e singura carne foarte bogata in proteine care sunt esentiale in acea perioada, ba chiar din perioada stimularii pentru obtinerea de ovocite de calitate buna. Astea le-am aflat in "coproductie" cu Sheritra studiind o gramada de site-uri americane de profil unde parerile erau impartite dar noi am ales sa fim pro ananas si curcan. Sheri a bagat si semninte, eu nu. Regimul alimentar trebuie sa fie sarac in carbohidrati si bogat in proteine. Disperata dupa proteine am mancat si 2 oua fierte pe zi, dar si pentru a proteja ovarele de o posibila hiperstimulare, cu ajutorul ovoalbuminei continuta de ou.
Lachi mamica deKarina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
felicia_ spune:
Ancuto, sunt si eu aici, cu pumnii staransi!
Antosit
Ella 72, Alina_Alexandra
Arina21, poti sa-mi spui si mie cum ai reusit sa iei gonalul f compensat? Merci!
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
ella28 spune:
Anca nu imi prea vine sa schimb echipa deocamdata. Ti se pare ca e alta solutie mai fericita? Daca as face in alta parte as face clar afara ,nu in tara. Dar urmatorul il voi face tot aici, probabil prin primavara ca ca am timp sa-mi revin si daca se considera ca e totul ok.
Arina21 spune:
Felicia, sincer, mama mea s-a ocupat de toata 'tarasenia'. Cand s-a dus la farmacie sa intrebe de Gonal F, farmacista, pe care o cunostea, i-a zis sa se duca la CAsa de Asigurari ca sigur mai au fonduri. Ei mai dadusera o reteta de Gonal F compensat cu o zi inainte. S-a dus maica-mea la casa de asigurari, cei de acolo au trimis-o sa ia trimitere de la un medic ginecolog si uite asa s-a putut. Deci incearca sa te duci sa vorbesti cu cei de la Casa. Bafta multa!!
Anca, mai ai un pic. Tinem pumnii!
Arina
Blanche25 spune:
Anca tin pumnii stransi tare tare!!!! Am inima stransa de emotii alaturi de tine!
Fetelor ca tot vorbiti de alimente care ajuta intr.o oarecare masura la prinderea embrinilor, si aici in Spania se recomanda consumul de fructe seci (seminte, alune, migdale), de sardine (peste) si de o bautura cu minerale care se numeste Aquarius (nu stiu daca este si in Romania). Din ce am citit pe forumuri spaniole, embrionii se hranesc doar din minerale, deci e foarte important consumul de minerale. Aceste alimente sunt cele mai cunoscute si cu cele mai bune efecte.
Anca Wish spune:
Ella, din cate am vazut eu pe DC (sigur, nu e semnificativ, dar totusi...) si pe la Giulesti, Dracea are super rezultate.
De fapt, cred ca pana la urma tine de sansa fiecaruia si daca nu e sa iasa, nu iese.
Vale, Lachi, Flory, Kora, Androixa, Felicia, Alexandra,Blanche multumesc pentru sustinere!
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
aurel_cris spune:
ANCA iti tin pumnii
BOO,ALINA_ALEXANDRA bafta multa fetelor
MIKY multa sanatate sotului tau
ANTO,ELLA
29+
dana p. spune:
Ancuta, iti tin pumnii stransi sa iasa cu ochisorii!
Craciun fericit si anul ce vine sa va aduca darul cel mai de pret pentru o femeie !!
marrina spune:
miki01Multa sanatate sotului tau! Si tie alaturi de el. Sa va ajute Dumnezeu si cu transplantul si cu !
Lachione Multumim pentru intrare si sfaturi. Pup fetele
AncaWish
asteryaro spune:
Anca, nu-mi gasesc cuvintele de emotie..., dar ideea este sa fie pozitiv.
http://www.elfyourself.com/?id=1331694396
Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro