un sfat de la fetele din Munchen, va rog

un sfat de la fetele din Munchen, va rog | Autor: ammuntean

Link direct la acest mesaj

La sfarsitul lui ianuarie vom ajunge in Munchen pentru cateva zile. Fetita noastra va avea un an si 9 luni. Ce locuri ar trebui sa vizitez cu ea (gradina zoo, parc de distractii etc)?
Vom sta numai cateva zile si vreau sa se bucure fata de aceata scurta excursie.

Va multumesc!

Andreea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Initial creeata de ammuntean

La sfarsitul lui ianuarie vom ajunge in Munchen pentru cateva zile. Fetita noastra va avea un an si 9 luni. Ce locuri ar trebui sa vizitez cu ea (gradina zoo, parc de distractii etc)?
Vom sta numai cateva zile si vreau sa se bucure fata de aceata scurta excursie.

Va multumesc!

Andreea

Andreea,
Sincera sa fiu,mi se pare cam mica pt parc de distractii,eventual vreun loc de joaca unde sunt atractii si pt cei mai mici.Daca te intereseaza,spune cam pe unde locuiesti,sa-ti zic ce ar fi in zona.
Gradina Zoologica e fooooarteee mare si fiinda iarna,cred ca e destul de dificil sa ramii mai multe ore.Daca ar fi vara,altele sunt datele problemei .
Ceva dragut care merge si la virsta ei e muzeul jucariilor,din centru.Nu e mare,e usor accesibil si are ce vedea:sute de ursuleti si alte minuni de plus,papusele,trenulete.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ammuntean spune:

M-am exprimat eu gresit, scuze! La un loc de joaca pt cei mici ma gandeam, nu la parc de distractii in sensul clasic. Vom sta la u hotel aproape de centru. Muzeul jucariilor suna f bine. Daca mai ai si alte idei, da-mi de stire!

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

jogolis.de - e un loc de joaca in interior, la Gara de Est, aproape de centru. Super misto si pt toate varstele. Dar e de recomandat in timpul sapt., in weekend e cam plin.

-----------------------------------------------
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Itzi recomand locul de joaca LolliHop. Am fost si am serbat ziua fetei vieri, 4 ianuarie acolo. E super. Si au si pt cei mici (dar, mai putine atractii decat pt cei de peste 3 ani).

Mergi la inceput