Condica salajencelor (37)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Am uitat sa va spun ca am gasit la "Femina intim " un topic unde fetele se sustin "Nou stil de viata " si am intrat sa le cer parerea in ceea ce priveste dieta potrivita , acum astept sa va vad ce imi recomanda si cele care au reusit sa slabeasca .

Am incercat si eu WW dar nu am reusit mai mult de 1 saptamana sa ma tin de ea , poate nici atat .

Intra si tu Giulia pe topicul ala si poate chiar ne aliem si ne facem un meniu zilnic impreuna ( cu toate ca tu ai mai putine kg de dat jos decat mine ) . Ce zici ???

" Sa poti sa ierti cand altii te inseala, sa te ridici cand altii te doboara, Sa poti pastra ce altii pot s-arunce, Sa razi chiar daca sufletul iti plance Si vesel sa ramai chiar daca..afara ninge! Aceasta este arta de-a invinge.... "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

mno, buna ziua!!!!!

tu io va bat.ce pana mea de diete?ia mancati bine dimineata si la amiaz si seara[ora17-18} un fruct doua.si gata.io zic asa: fara paine, fara dulciuri , fara fainoase dar multe legume, fructe[aci fara banane, pere, struiguri,prune],lichide multe si garantat slabiti.nu va infometati, nu va ganditi ca trebuie sa dati jos kg.daca mai faceti si sport e ok, da nu nustiu ce.urcati scarile de 2-3 ori pe zi .

giulia imi pare rau de crizele tale renale.io le cunosc.doamne nasoale is.da io-s si de aia incapatanata si nu iau nimic, dar nu fac nici tratament prevenrtiv si sufar ca o proasta.ideal ar fi sa bei ceai mult de matase de porumb sau frunze de dud alb sau cozi de cirese.rovatinexul face minuni, da io nu-l pot beasa nu mananci sarat si sa nu bagi cioco.mno io nu respect nimic, plus ca mai umblu si dezbracata.

adriana io zic sa-i dai si biotics baby,face minuni.si mar cu branza sau coarne[eu cumpar deshidratate din artima].insanatosire grabnica.

oti si te-ai destrabalat aseara.acu esti somnoroasa?ia treci la raport.

mihaela mai ai putin si incepi invatatul?tzuc apasat fetele.

va tzuc da mai vin............

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Cateva poze din decembrie 2007

http://community.webshots.com/album/562026817NJyLhS

" Sa poti sa ierti cand altii te inseala, sa te ridici cand altii te doboara, Sa poti pastra ce altii pot s-arunce, Sa razi chiar daca sufletul iti plance Si vesel sa ramai chiar daca..afara ninge! Aceasta este arta de-a invinge.... "

Mergi la inceput

Bia , bine te-ai "re-intors" printre noi draga ... ai la billleeee negre din partea mea ca nu le mai poti duke .... pe unde ai kiulit ???? Ati fost in MM de Rev ? Ya baga neste detalii ici-sa ...

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

am vazut pozele.mumoase foc.da si radu cu ariana or fost cu voi?apai draga ati avut companie faina si o fost cred ca o super distractie.
nu am mai mers in MM ca am coleg ce lucra ptr partid si popor.asta e .

Mergi la inceput

Da , da si ei au fost cu noi ... in total am fost 4 familii ... dar acolo ne-am mai intalnit cu inca 3 fam. tot din Zalau , iar la hotelul de peste drum mai erau cazati inca vreo 4 familii de dr. din Zalau , apoi am aflat ca de fapt mai erau la alte pensiuni/hoteluri si altii tot din Zalau ...

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Moama lume , agitatie pe la Zalau, pe forum of course!
Bia, bine revenisi bre!
Adi, misto pozicile, sa-ti traiasca familia!
Bey, la mine nu mere fara dieta, eu daca as manca ca un om normal m-as face intr-un an de nu as mai intra pe usa.
Cum sa nu manc seara ca atunci imi vine pofta de detoate mai abitir!
Adi, intra la noul stil de viata, eu sunt prea lenesa ca sa fac si miscare.
O sa incerc cu WW poate, poate reusesc sa dau jos.
Oricum la mine stiu ca e foarte lunga perioada de destocaj, cand stagnez, ultima data a durat aproape o luna fara sa dau un gram jos desi tineam regim la greu:(
Apoi s-au topit vreo 5 kilo fara prea mult efort.
Insa tot asa cu regim si apa la greu!
HAi va tzuc apasat si revin...
Bey, nu vin rushii,am facut si testu si e negativ, ce sa fie?

Mergi la inceput

giulia doamne ajuta sa fie bb.hai ca io-ti fac galerie.
mai fa un test ca io ma rog sa iasa pozitiv.stai nu da...........

Edit: giulia da nu te mira ca intarzie, doar ai facut tratament medicamentos.io stiu ca tr cu antibiotice produce dereglari de CM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Da Bia, m-am gandit si yo ca de la antib se poate sa-mi intarzie, da' poti sa stii?
Treaba e ca sunt atat de imprastiata ca nu mai stiu exact data cand s-a produs ultimul rus
Si stau si ma gandesc,oare cand a fost pe sase, pe sapte, vai da steaua mea!
Imi e asa o frica ca nu vreau pacate!
Oaf!

...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!

Mergi la inceput

Nu dispera Giulia ! Si nu te teme ca n-o fi cu pakat , orice-ar fi !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput