Nou stil de viatza (162) - Craciun fericit!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Carmen esti asa slaba si frumusica, de baieti ce sa zic ca sunt superbi , zapada de sezon , iar concluzia este ca sunteti cu adevarat superbi , sa fiti sanatosi si Mosul sa va aduca numai bucurie.

Eu am avut un week de groaza , apropo Ioana.....si Adela a avut febra 39.5, am fost la urgentze , probabil un virus la stomac , sa speram ca ce a fost mai rau a trecut .

In rest, maine va astept la cafea , va citesc in pauzele de curatenie generala si va urez o sapt buna si spor la treburi

pupici

Mamica de printesa de 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Buna seara ,

Iaca bag si eu capul pe aici, nici n-am mai apucat macar sa citesc din urma ce si cum. Aici a nins cam vreo 20-25 cm, totul arata ca-n povesti cu toate casele luminate de decoratii, sotul meu n-a fost prea fericit ca a trebuit sa iasa sa dea zapada la snowblower de doua ori si se aseaza intr-una ...de dimineata cand m-am cantarit aveam 70.5 kg , deci Carmen daca poti sa schimbi si la mine ca nu stiu daca mai reusesc maine sa mai intru. Am avut o saptamana infernala , cu vizite (a venit un prieten din Montreal la noi), Christmas parties, cumparaturi, parent-teacher interview la fiemea, dar aseara am fost la un concert superb de muzica vieneza si nu numai cu Andrei Rieu. Decorul era reprezentat de palatul Schonbrunn, cu patinatori si balerini canadieni. Puteti vedea aici ceva din atmosfera de vis: http://www.andrerieu.com/site/index.php?id=29&L=0 Plus ca n-a mai trebuit sa luam copilul, ca o lasasem la cumnati, asa ca ne-am rasfatat In rest ne pregatim sa facem si noi bagajele serios ca duminica ne indreptam spre Bahamas, poate ma scoateti si pe mine de pe lista, ca sa revin in forta cand ma intorc Va pup pe toate si spor la slabit

Sigrid, sanatate multa fetitei

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Unii dorm si altii bantuie prin casa....cam asta facem noi. Eric are toata gurita o eruptie dentara si plange de pe la 10 seara. Asa ca acum l-a potolit sotul nitel si am zis sa proffit. Nu stiu ce voi face maine la servici mai ales ca dau si examen pe post. La institutiile de stat e obligatoriu examenul dupa revenirea din CIC.

Aseara am facut bradul impreuna cu Edi cat timp cel mic dormea. A iesit frumusel si l-am cocotat pe o masa astfel incat oricat s-ar stradui teroristii nu pot sa ajunga la el. Sper sa pun poze asta seara. L-am umplut cu bomboane(merci Carmen de pontul cu bomboanele de pom din jeleu, sunt tare bune) si rontaie amandoi la ele.

Joi avem prima serbare de Craciun si am niste emotii....ma invoiesc de la servici si ma duc ca e pe la 11 dimineata. Edi are 2 poezii, 2 colinde scurte, Sorcova si o mica sceneta cu o fetita. Va fi imbracat ca un "taranus". Abia astept, ma simt ca in copilarie.

Greu de tot cu regimul....probabil ca pana dupa revelion asa va fi. Deja mi-am facut provizii pt facut prajituri si torturi la greu, asa e la mine mereu perioada asta. Sanatosi sa fim!

Sigrid, sanatate multa micutei!
Monica, bine ai venit la noi!
Delia, sa-ti fie de bine si caciula si plimbarea!
Carmen, eu am facut azi iahnie de fasole cu ciolan afumat. Am luat burta sa fac ciorba de Craciun.
Tzuni, ce faci? Cum esti?

Am editat ca erau numai greseli de ortografie dar la ora asta nu vad prea clar....

Va pup pe toate si va doresc o saptamana cat mai buna. Revin mai pe seara.

SARBATORI FERICITE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Cornelia Laura nu esti singura care nu dormi.
Eu dau ture dupa ce am baut spre seara niste ceai verde.dehhh,ce nu face omul sa mai slabeasca putin.?!!!
despre care bomboane de jeleu vorbiti fetelor,ca vreau si eu pentru pitica mea.Nu mai vreau sa-i dau mereu cioco,asa ca ar fi binevenite.
Si noi ne pregatim de serbare,doar ca suntem la a 3-a serbare ,deci mai multe poezioare de invatat.Este Craiasa Zapezii si ne pregatim de zor cu costumatia.Vedem ce-o iesi ,deocamdata invata saraca poeziile si cantecelele.
Va pup, saptamana buna!!!!!!!!!!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Dupa frigu de ieri indurat ca sa mergem la o piata de craciun da nu regret ca a fost super ,azi este si mai frig si e si ultima zi de gradi a copilului si trebuie sa ma prezint si la medic.Deci din nou prin frig.

Delia si eu ma gandeam sa imi cumpar o caciula dar aici pe olandeze nu le vezi cu caciuli si inca nu sunt hotarata.

Sigrid concediu placut si te asteptam cu forte proaspete.

Kristin la fel si tie concediu placut.

Cornelia nasol cu dinti astea si bafta multa azi la examen.

Mik si tie drum bun.

Zuzulici eu sunt hotarata ca de la anu pe 7 ianuarie sa ma apuc serios de treaba.Asa ca stai linistita ca pun eu bicele pe voi daca vad ca va faceti de cap.

Carmen hai ca te astept la cafea .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Delidana, eu sunt fan de melci de gradina si marine, piciorute de broasca, toate fructele de mare, toti pestii. Cel mijlociu m-a mostenit. E mai grav cind il iau la magazin si-mi cere asa ceva, ca nu cumpar totusi in fiecare saptmina crabi si broscute.

Sigrid, sanatate fetitei si sper sa-i treaca repede !

Meniul de azi :
- cafea neagra si biscottes cu dulceata
- pui cu sos picant de rosii si orez. o para
- salata de varza rosie cu cartofi natur si jambon. un iaurt

O zi excelenta la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Neata!

Sunt prezenta!

Doina - Anda - doroty

Mergi la inceput

Multumesc mult fetelor, Adela e deja mult mai bine.Ma apuc de curatenie , am un chef............chiar fetele cum stati cu curatenia de Craciun?

Khristin concediu placut . As vrea si eu zapada dar la noi se incapataneaza sa fie al doilea Craciun fara pic de zapada.

Carmen esti la sanius?

Mergi la inceput

Mik unde iti petreci Sarbatorile?Ai terminat de facut cump de Mos?

Gusta nici eu nu sunt adepta caciulei , dar mereu imi cumpar geaca cu gluga si fular mare , dar aici nu e asa frig, azi au fost 0gr dar de obicei sunt cam 8-10gr,

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Gusta, iti spun sincer ca eu cind am iesit afara duminica si mi-au inghetat urechile instantaneu, mi-am luat o caciula de la prima taraba si nu ma intereseaza daca alta lume poarta sau nu, daca mie mi-e frig eu port.

Mik, sa inteleg ca folosesti melci din gradina proprie?!? Cred c-as putea minca asa ceva numai daca n-as sti ce maninc, doar sa-mi spuna cineva la final, nu inainte.

Tzuni, esti prezenta sau ai plecat spre tarimuri mai calde?

Sigrid, eu de curatenie inca nu m-am apucat, dar planuiesc...bag aspiratorul si sterg praful ca mai mult n-am ce sa fac.

Cornelia, Doroty, Khristin, Sigrid, Carmen, Roxa, .

Azi am fost in oras, am luat bilete la teatru pentru weekend-ul care vine, voi vedea o piesa de-a lui Shakespeare, impreuna cu citeva colege. E in interes scolar.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput