Nou stil de viatza (162) - Craciun fericit!
Raspunsuri - Pagina 6
mephala30 spune:
Buna dimineatza!
Serviti o
si un ceai.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati! ![]()
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
ina C spune:
Buna dimineata si multumesc de ceai!
mephala, superbe pozele.Sa fiti mereu asa veseli si fericiti!
doroty, gusta, carina, cornelia, zuzilici, Tzuni, Delidana, mephala si toate celelalte fetemulti pupici si sa va bucurati de fiecare minutel al saptaminii de pregatire a sarbatorilor!
duminica placuta!
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C
7+
hcclara spune:
`Neata! multumim de cafelutza, ft buna!
Ma duc sa-mi scol barbatul sa ne pregatim sa mergem la biserica cu copii, odata la luna e program pt copii cam jumate de ora ca sa nu se plicti daca e mai lung!!!
pupici, si o zi buna tuturor!!!
Claudia
gusta spune:
Neatza.
Supararea de ieri mi-a trecut cat de cat.
Carmen super pozele si voi sunteti superbi.Vezi sa ii mai arunci lui Delia bulgari.
Delia frumos cantaretu dar nu am inteles nimic din melodie
.
Cornelia gata curatenia de ieri.
Nastad nu ai zis nimic de examen.
Claudia frumos asa cu biserica.Aici nu gasesti si sunt de diferite religii la care sincer nu m-as duce.
M-ai revin sper ca ma cer cu domnisoara.
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
Gusta, Ina, va multumesc. 
Eu am terminat de bucatarit, am facut 3 feluri de mancare dintr-un pui. O ciorbica cu multe rosii, piept taiat fasii, marinat, cu ananas si ceapa si pulpitze la cuptor cu cartofi si branza sarata.
Am facut si-o caserola mare de salata de fructe (ananas, portocale, kiwi, para, banana). 
Delia, nu mai zici nimic? ![]()
Ina, te simti bine? Au aparut greturile?
Tzuni, muncesti sau dormi? Sau esti cu MAria? 
Cornelia, ce faceti azi? Le-a placut bradutul baietilor?
Sigrid, voi ce faceti de sarbatori?
Zuzilici, te-am speriat cu bicele?
Doroty, cum ti-ai petrecut week?
Puskin, poate gasesti putin timp sa ne saluti. 
Mik, ce bunatati pregatesti de Craciun?
astept raspunsurile,
.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati! ![]()
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
sigrid26 spune:
Carmen eu plec in Austria , de pe 22-5 ian , la ski, acum ma lupt cu curatenia generala ca vine soacra mea.
Mamica de printesa
de 5 anisori
Mik spune:
Delidana, am zapada de exact 5 zile, a nins 2 zile la rind si nu s-a mai dezghetat.
Sigrid, unde anume plecati ?
Carmen, inca nu ne-am hotarit de meniu, o sa fim acasa pina dimineata lui 25, apoi plecam. Stm sigur ca cel mijlociu o sa ceara melci si picioare de broasca. ![]()
Eu am dreptul la facut desertul, caci sotului ii place sa gateasca.
Azi am facut o salata de varza rosie ca muream de pofta.
Zuzilici spune:
Buna dimineatza dragutelor!
La noi ninge incontinuu de ieri de la pranz. S-a depus ceva dar bate si vantul si-o mai viscoleste. Pentru prima data am auzit ninsoare cu tunete. Cel putin asa sustine sotul. Eu tind sa cred ca-s doar motoarele avioanelor care zboara mai jos din cauza furtunii. (stam destul de aproape de aeroport dar numai vara vedem avioanele de auzit nu prea decat daca-i furtuna si zboara mai jos. Acum nu vad afara nici macar blocul de la 50 de m de langa noi. Dar in casa-i cald si bine.
Mephala nu ma sperie bicele tale si-ale Delidanei cat ma sperii eu pe mine ca nu reusesc sa ma mobilizez deloc. Cred c-am ales un moment nepotrivit pentru dieta. Macar s ama mentin in cursulor si sigur dupa sarbatori incep s-a ma adun dupa "araturi". Multumesc de sutinere si astept sfaturi si meniuri dietetice.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot! 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Delidana spune:
Buna,
Azi a nins asa de frumos...am fost afara si-mi intrau toti fulgii in ochi...am vazut si 2 saniute cu bebei desi nu prea era zapada asternuta pe jos. Am mers cam 5 km, mi-am dezmortit incheieturile. 
Mi-am cumparat o caciula ca nu se mai putea, imi inghetasera urechile.
Ah, ce-as merge la munte macar o zi!
Mik, tu ai mincat melci si picioare de broscuta? Daca da, iti plac?
Zuzi, multa bafta iti urez si multa ambitie!
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan