Nou stil de viatza (162) - Craciun fericit!
Raspunsuri - Pagina 5
Delidana spune:
Toata lumea e ocupata azi?
Ce-i cu linistea asta sinistra? ![]()
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mephala30 spune:
sht!!! sht!!!
dorm fetele ![]()
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati! ![]()
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
Bratu Monica spune:
V-am citit cu placere.Super banc Zuzilici.mii de multumiri ,ne -am distrat toata familia.Sotul meu deja se cam unflase in pene,dar a venit si finalul

Si noi am facut bradul si de ieri ninge si iar ninge.e super frumos ca-n povesti.
Va sarut pe toate

Monikka
Delidana spune:
Carmen, e rindul tau sa-mi trimiti un bulgare. Merge si fara combina....de data asta...![]()
Monica, bine-ai venit la noi! 
Tocmai am terminat de vizionat "Drumul dreptatii", mi-a placut da' cam sumbru. 
Care sinteti prin zona, raspundeti la apel!
Crystina, de mult nu ne-ai mai scris...
Gusta, ce-ai mai facut azi?
Zuzi, daca ajungi la 90 kg pregatesc
ca altfel nu se mai poate.
Mik, e zapada si la tine?
Puskin, sper ca te-ai mai linistit si nu mai ai un program chiar atit de incarcat.
Doroty, Carina, Clara, mamicadulce, dati un semn de viata!
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
carina spune:
Salutare,
Multumesc tuturor pentru gandurile bune. Am preferat sa ii scriu mail ca sa pot spune tot ce ma supara, ca fata in fata nu stiu daca as fi apucat. A avut efect ca in 5 minute m-a chemat la discutii, mi-a dat dreptate si si-a cerut scuze ca nu si-a dat seama ca o sa ma deranjeze. Inca si azi dupa serbare, ne-a invitat la masa ca sa mai povestim si sa isi mai ceara o tura scuze. Tipul e chiar foarte ok, dar nu prea stie sa se poarte cu oamenii (programator ce sa ii faci), in sensul ca are un bun simt fantastic si trece cu vederea tot felul de badaranii, dar pe de alta parte daca esti in banca ta, nu-ti ceri drepturile dand cu pumnul in masa uita de tine.
Eu de profesie sunt psiholog si in firma (de programare) m-am angajat ca manager HR, dar dupa ceva vreme au aparut ceve cereri de proiecte de testare software. Dintre oamenii de baza toti erau ocupati cu alte proiecte si am spus ca pot incerca eu sa fac o echipa si sa o coordonez si pe parcurs sa invat. A mers mai bine decat de asteptam (sotul meu e programator si am avut suportul lui sa invat), asa ca acum sunt manager la echipa de testare care are 16 oameni si mai ofer consultanta celor de la HR.
Carmen: masina e in leasing pe 4 ani. Daca pleci inainte de cei 4 ani nu e a ta, daca nu ramai cu masina sau daca vrei ti-o schimba cu buy back dar iar pe durata leasingului e aceeasi poveste. Asta e regula, dar e flexibila.
Cu toti nervii de ieri, aseara am iesit in oras cu colegii si am facut-o lata ca in facultate. Am ajuns acasa pe la 4 jumate si am fost mahmura toata ziua (pana la 4 nu am putut manca nimic).
Si la noi a nins tare frumos si mult si inca ninge.
Azi am papat asa:
Dimi: cafea
Pranz: piept de pui la gratar cu ciuperci la gratar si muraturi asortate
Gustare: o para
Seara: cateva lingurite de lapte cu orez de la Carina si telemea cu ardei gras
Ma duc la nani si sper ca maine sunt mai fresh.
Va pupic
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
mephala30 spune:
Delia, pocccccccccc! Multi bulgari ti-am trimis! Si drept bonus, ia-l si pe www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photosd/1225476" target="_blank">Mos Craciun.
Carina, ma bucur ca ati lamurit lucrurile.
Zuzilici, ii tin partea Deliei: ofer si eu un rand de
daca ajungi la 90 de kile. S-a inteles?
Gusta, multi pupici de la Iasi si multa zapada, sa nu mai fii necajita.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
Delidana spune:
Carina, felicitari!! Asta da veste buna!! 
Mephala, tineam gura deschisa... ![]()
Frumos Mosu' dar Iustin il intrece. 
hcclara spune:
Mi-am ingrasat ochii cu pozele lui mephala, sunteti frumosi, sa fiti sanatosi!!! si sa va bucurati de zapada in continuare!
In sfarsit au adormit si teroristii mei!!!
Claudia
mephala30 spune:
Delidana, si acum ti-am inchis-o?
(vezi daca ma iei cu "Mephala"?)
Claudia, multumesc, multumesc.