Nou stil de viatza (162) - Craciun fericit!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by gusta

Neatza.

Bun acuma o problema ce aperitive fac eu.Am zis oua umplute,o salata de ton(foarte buna ,o face olandezu m-am scos), bilute,Rulouri de sunca cu castraveti murati,cascaval de 2 feluri cu mustar si cu chimen si ce mai fac eu la aperitiv.Plus legume rosii micute, castraveti,ardei ,ridichi la ei e normal asa ceva.Daca aveti idei dar sa nu fie grele va rog sa imi spuneti ca astea le fac chiar pe 24 si nu trebuie sa imi ia mult timp.Ca vin de la 5.

Marilena si Mara Augusta

Repede pana nu uit. Mai poti sa faci ciuperci (din conserva , gata taiate) cu maioneza si usturoi, Hummus, salata de telina cu usturoi, poti sa pui si-o bucata de branza feta pe-o fatfurie inconjurata de ridichi (pentru aspect) si nu uita de masline. Cred ca deja e prea mult. O sa se sature numai din aperitive.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by doroty

[/url] SARBATORI FERICITE SI IMBELSUGATE!
Sanatate si liniste sufleteasca. Doroty cu minunea de baietel, OnutPOZE

Wow Doroty m-ai lasat fara replica. Mai da arati super bine, de frumusica nici nu mai scriu.
Si Onut e un scump. Zic eu ca seamana cu tine. Sunteti niste frumusei ce mai incolo si-ncoace.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Va multumesc pentru aprecieri, Gusta, Anda, Zuzi!

Arleeena, felicitari pentru slabit!

SARBATORI FERICITE SI IMBELSUGATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

avem subiect nou

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!
Mai am un pic si scap de ultima zi de munca.
Totul este bine cu noi, copii s-au facut bine, azi luam un credit de la banca si ne pregatim de sarbatori.
Am foarte multa treaba acasa, vreau sa termin cat mai repede ca le-am promis copiilor ca o sa petrecem mai mult timp cu ei.

Nu stiu daca mai pot intra de acasa asa ca va urez de pe acum SARBATORI FERICITE si UN AN NOU PLIN DE BUCURII!

VA pe toate!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput