Nou stil de viatza (162) - Craciun fericit!
Raspunsuri - Pagina 20
hcclara spune:
gusta si ioana, multi inainte!!! in loc sa fiti fericite ca aveti barbati grijulii, voi va plangeti...zau ca nu va inteleg!!!![]()
eu plec la gradi imediat, dar vreau sa vad ceva la tv...una isi alapteaza copii de 5 ani, respectiv 3, si vreau sa vad ce-i zice psihologul!!!
Ioana, m-am distrat de pitica ta ...nici aici nu se invata poezii la gradi, iar serbarea e total diferita decat in ro!!!
Claudia
justasmallkiss spune:
Claudia,cand "grija" asta intrece masura nu mai e amuzant.![]()
Daaaa,la serbare,ei(copilasii) stau ca niste marionete...ele cānta iar cand e de recitat ceva...educatoarea se face mica mica langa copilas si ii sopteste totul de la cap la coada.Cand nu intelege copilul ce a zis face urechea pālnie,sa ii mai repete o data...se inroseste tot la fatza de emotzie si “"s-a dus naibii poezia".Dupa care sunt invitati parintzii si copii la bufet,iar astia sar pe mancare si bautura de zici ca au stat nemāncati o saptamana.
http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA
mephala30 spune:
Ioana, ce-mi place cand esti activa si optimista! 
Bursuceii mei sunt bine, Iustin a facut putina febra si acum vorbeste ca lupul,
, e ragusit. De la prea multa zapada i se trage...
Daca vrei sa vezi poze noi, am in semnatura, la
.
Gusta, nu cred ca sunt asa bune cu cascaval. Poti incerca.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati! ![]()
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
mephala30 spune:
Claudia, sa ne spui si noua ce spune psihologul. Sa alaptezi 5 si 3 ani,
, mi se pare tareee deplasat.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati! ![]()
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
gusta spune:
In timp ce eu spalam ceva domnisoara a avut bunu simt si a facut livingul prastie si acuma astept sa se faca cafeaua si sa ma apuc sa strang ce nu era in plan pe ziua de azi,da ce mai conteaza.
Ioana la fel cum a zis si Carmen imi place tare mult cand scrii cate un mesaj .
Tumpi si aici e ingrozitor de frig de mi-a zis olandezu ca daca continua asa el isi va cumpara caciula
iar eu radeam de numai puteam.
Claudia sincer grijuliu e putin spus mai are un pic si imi face ctc cand ies din casa cat de gros sunt imbracata iar ultima amenintare a fost ca imi arunca hainele daca ma mai imbrac ca babele.
Carmen atunci ma duc sa bat turci sa aduca telemea ca din alta parte nu stiu de unde as putea face rost.
Delia tot in cozonac esti.
Gata si cafeaua mea asa ca mai zabovesc pe la voi pana o termin ca nu o sa fuga nicaieri dezastru facut de domnisoara.
Si aia cu alaptat pana la 5 ani mi se pare super deplasat.
Marilena si Mara Augusta
tumpi spune:
Marilena si la noi tot se anunta frig, eu deja am racit, ma doar in gat, tusesc si bag la greu ceaiuri in mine.
Eu cu capul gol nu ies,desi sunt tot timpul in masina, imi pun sapca.Dca am prins putin frig,poai o zi intreaba am o migrena de nu sunt buna de nimic.Si chiar nu vreau sa ma imbolnavesc mai mult de cat sunt.Sper sa ajun g al meu in farmacie sa imi ia niste sirop si crema de la Wick sa ma dau pe piept.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
doroty spune:
Hello, Hello!
Vad ca deja ati intrat in sarbatoare si in interzise! Brrrraaaaavo!
Eu cred ca nu o sa am timp sa fac nimic.Nici cumparaturile nu le-am facut.
Dar in cele trei zile de Craciun mergem in vizite asa ca o sa fac pregatiri doar pentru anul nou.
Sunt in masura sa va pun poze de la serbare! A fost foarte frumos si copii s-au simtit foarte bine.Cam aglomerat totusi. Prea multi parinti care se inghesuiau care mai de care sa filmeze.Frati mai mici care misunau printre copii perturband si facand galagie.
Acum sunt mai relaxata dar tot mai slaba!!!!!
Gusta, ce misto e olandezul tau! Esti norocoasa! care era faza cu culcatul dimineata? Seara nu aveti timp sau chef?
Ioana, ce bine ca vezi lucrurile frumoase din viata ta! Si sunt multe! Drum bun si te asteptam pe plaiurile natale!
Da, Carmen, vrem concurs din 7 ianuarie sau mai tarziu ca nu stiu cand pica.
Numai alaturi de voi am reusit performanta sa slabesc in timpul iernii!!!!
Doina -
Anda -
doroty 
doroty spune:
[/url]
SARBATORI FERICITE SI IMBELSUGATE! 
Sanatate si liniste sufleteasca. Doroty cu minunea de baietel, OnutPOZE
gusta spune:
Doroty frumos baiat si am vazut si poze cu mami
.Iar la costumatie te-ai descurcat super.
Marilena si Mara Augusta
carina spune:
Dorotica frumusica ai o frumusete de baiat, iar serbarea a fost tare faina. Mami e o adevarata invingatoare - m-am uitat pe poze din urma si poze de anul asta si wow. Foarte bine arati.
Legat de caciuli - eu nu am purtat caciula din scoala generala si barbatu' la fel. Carina a primit caciula acum vreo 3 zile ca erau -12 dimineata, in rest daca e mai cald de -4, -5 nu ii dau caciula, nici nu zice ca ii e frig si nici nu raceste. Seamana cu mine la raceli. Eu am tusit o singura data in viata mea, in clasa a 7a, iar racelile la noi doua trec de seara pana dimineata daca dormim bine.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai