Nou stil de viatza (162) - Craciun fericit!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Buna dimineata fetelor! oricat as incerca sa tin pasul cu voi, nu reusesc de loc! Ieri am postat la subiect, iar azi, 8 pagini mai mult...!!!
Aoleu, pai ar insemna sa stau numai la pc!
Delidiana(cred0, m-a intrebat daca am facut bradul. Nu! La noi e o traditie in familie; il facem numai in ajun, pe muzica de colinde! E asa de frumos!!! va invit si pe voi!
Azi e sarbatoare mare si la musulmani (Kurban bayram), si sunt ionchise absolut toate magazinele. Ar trebui sa fac cate ceva prin casa, dar nu prea am chef.
Poate aiz intru mai des pe DC.
va pup si spor la treaba! ...si la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Gata copilul, plec si eu sa-mi fac treaba ca altfel nu ma mai dezlipesc de computer!
Laura, mi se intampla si mie cateodata sa nu pot tine pasul cu fetele! noi facem sambata bradul, dar trebuie sa cumpere al meu azi ca altfel ma cert cu el deseara daca vine iar fara!
gusta, rulouri cu sunca si salata de ciuperci, icre (dar daca faci ton, nu stiu daca mai merge si icre, si daca la voi sunt, aici sunt dar nu ca cele din ro, insa le fac si ies bune si astea), cascaval taiat patrate si cu cate un bob de strugure si o scobitoare, sau platou de diferite branzeturi...si ceilalti vin cu mana goala? trebuie si ceva dulce sa faci???

plec fetele, ma duc sa-mi fac treaba ca zici ca a picat bomba pe aici...azi nu stiu ce oi manca ca am un burtoi de luna a V aaaaa!!!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Laura eu de obicei ca sa tin pasu imi beau cafeaua in fata calculatorului si atunci totu e superb.

Claudia icre nu ma pricep si decat sa nu imi iasa sa ma apuc de plans zic pas.Voi face 2 prajituri duminica Televizor si Regina Maria asta daca imi gasesc caietu de prajituri ca a avut copilul treaba cu el daca nu mami sa traiasca ca o rog sa mi le mai zica odata.

A 2 cafea e la jumatate copilul hranic si eu ma duc acusi sa strang si sa spal.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Neata!
Mai fetelor, da ce mult ati mai scris!Mi-a luat o ora sa citesc din urma

Am fost la serbare si am ras pentru tot anul.Sunt 2 educatoare si fiecare a avut serbarea ei .Prima parca era beata.A inebunit copii.Imaginile sunt bune de pus pe YouTube.A doua a avut un program frumos si toti copii au cooperat desi erau foarte obositi.In sfarsit, totul a fost ok.

De-acum ultimiele pregatiri pentru sarbatori.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Anca condoleante.Trebuie sa fiti tari.
Stiu ca va e greu.Anul trecut mi-a murit un unchi si fix la 2 luni a murit si bunicul.Desi se astepta, mama mea a fost devastata.Partea proasta e ca nu am fost nici una din fete alaturi de ea, toate fiind departe.Noroc cu sotul meu.

Tzuni ce veste buna!Maria alaturi de tine la sarbatori.Cine sta cu ea pentru ca din ce stiu eu, tu ai un program infernal?

Pup toate fetele si ne auzim mai tarziu pentru ca s-a trezit juniorul si trebuie sa mergem la spalat, apoi sa papam si sa-i caut si ceva activitate.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Mai da guralive mai sunteti.
Am stat o groaza sa citesc din urma.
Marilena: si eu am aceeasi problema: aperitivele. Noi facem chef de Rev la noi acasa si nu am inca idee de ce sa pregatesc.
Aseara am avut iar chef la firma, da' n-am mancat numai 3 sarmale, fara smantana si 3 felii (mici mici) de cozonac cu stafide, dar la pranz mancasem doar legume la gratar ca stiam ce urmeaza.
Azi vreau sa incerc sa mananc tot mai putintel ca deja simt ca ma lasa fierea dupa fasolea cu afumatura si sarmale. Asa ca:
Dimi: cafea+ un biscuite
Pranz: activia si o para
Seara: ceva legume la cuptor cu cartofi copti cred

Va pup si revin,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Buna dimineatza,dragele mele,dragi.
Cu intarziere(ceva normal la mine) va raspund la mesaje.Am avut-o pe Deli bolnava,ea e mai bine acum,dar tuseste rau si de la ea am luat si eu virusul si trag eu acum cu nas infundat si toate cele...

Carmen,da,pe data de 8 ianuarie zbor spre casa pt 13 zile.Ai mei radiaza de bucurie,deja numara zilele.Nu am mai fost de 2 ani acasa.Mama si fratele meu au mai venit la mine,dar tata nu,el nu a vazut-o pe pitica de mai mult de 2 ani decat in poze sau filmata..Delia nu mai are rabdare.Ea inca nu are notiunea timpului si degeaba ii explic eu ca mergem in ianuarie acasa....i-am spus ca atunci cand ninge mergem la bunica si bunicu.Acum cateva saptamani am avut o ninsoare scurta si cand a vazut ea ca ninge si-a luat gentutza si a inceput sa arunce in ea machiaje,creme si agrafe de par si cand am intrebat-o ce face,mi-a spus ca isi face bagajul sa plecam la bunica.La aprox. jumatate de ora nu a mai fost pic de zapada si se uita ea dezamagita pe fereastra,ea geanta incepe sa scoata tot din ea si zice:Offff,nu mai e zapada,acum "iar" trebuie sa asteptam pana plecam la bunica.
Puiutzii tai sunt bine?Va dulce pe toti trei.

Gusta,e asa cum spui tu,cat se poate numi "bine",dar ii dau inainte.Stii,eu lucrez in fiecare zi cu oameni bolnavi,care azi sunt...maine se poate sa nu ii mai gasesc in viatza...si oricat mi-ar fi de greu in viatza asta ma bucur in primul rand ca Delia e sanatoasa si eu la fel sa pot sa ma bucur de viatza alaturi de ea,restul...vine de la sine...cum o vrea D-zeu!!!
Pup si printzesina ta dulce.

Carina,sper si eu sa ma umplu de energie si sa ma intorc aici cu fortze noi.

Doroty

Delia,cu cea mai mare placere as bea o cafelutza cu tine,doar ca daca fratele meu nu reuseste sa isi ia concediu sa vina acasa in Romania cand merg eu,n-am "sofer" care sa ma plimbe prin tara.Scriu PM in caz ca ajung in Bucuresti.
Multumesc pt pupicii trimisi "cārliontzatei" dar sa stii ca nu mai prea are cārliontzi,s-au pierdut...dupa ce am tuns-o. "scolaritza" silitoare.

Doina, tie si piticilor,multa sanatate si putere iti doresc.E pretentioasa Onitza la hainutze?A mea ma dispera,nu vrea sa imbrace decat ce ii place ei.Am comandat pe net niste bluzite pt ea(acum 2 zile mi-a venit pachetul) si sa vezi cum isi alegea si ce nu i-a placut mi-a spus sa trimit inapoi ca ea nu imbraca Parul nu il vrea prins decat intr-un anumit fel..si uite asa imi "mananca nervii".

Mik,multumesc pt grija. dulce si pe tine si copilasii tai.

Tzuni,bineinteles trimit multi si pt tine si micutza ta.Poti sa imi trimiti si mie o poza cu ea cand ai timp,sa-ti admir si eu comoara?justasmallkiss@yahoo.com)

Zuzi,sa stapānitzi casutza sanatosi alaturi de Isabella si sa ii mai faceti un partener de joaca in curand.

Roxa, fata frumoasa.Tot in stres?Poate de sarbatori ai mai mult timp liber pt tine si te mai linistesti.

Carmen E,bine ai revenit si spor la slabit iti doresc.

Mamicadulce,condoleatze pt cumnata(daca imi amintesc bine) si soacra.

Cristina esti bine?Nu ai mai postat de multa vreme.Lilly?Da un semn cand ai timp.

Khristin,concediu si sarbatori fericite iti doresc,tie si familiei tale.

Cornelia_laura,cum a fost la serbare?Pe mine ma enerveaza astia cu sistemul lor aici,de mor de nervi.Nu spun ca nu invatza copilasii lucruri bune,dar la capitolul poezii.....Chiar povestea o cunostintza care are o fetitza f isteatza,vorbareatza si dornica de a invatza ca aici in 2 ani jumate de gradinitza nu a invatzat aia mica nici macar o poezie si anul trecut a lasat-o in tara cam 2 luni cred si a inscris-o la gradi.Cand s-a intors fetitza,a invatzat la poezii de cred ca aici nici in 4 ani de gradinitza nu invatza macar jumate.
Eu tot incerc sa o invatz pe Delia,poezii usoare,gen "catelus cu parul cretz" dar cum ea nu vrea sa vb romaneste...numai ce ii zic eu nu ii "iese pe gura".

Sigrid,sanatate multa ii doresc Adelei.

Ruxandra,cand mai treci prin Viena,spune-mi cu ceva timp inainte,daca vrei ne putem intalni la o cafelutza,in caz ca nu lucrez in 2 schimburi.
Tu esti bine?Unde iti petreci sarbatorile?

Iar m-am intins,asa cum imi e obiceiul.Salut si celelalte fete si in caz ca nu mai apuc sa va scriu,va urez tuturor Craciun Fericit si sa va aduca Mosu' cadourile(materiale...sentimentale) ce vi le doriti.

Ma bucur ca am gasit timp sa intru sa va scriu.Mi-au plecat 3 pacientzi in spital si am venit mai repede acasa.Astept sa termine o colega munca si plecam la cumparaturi.Trebuie sa le iau ceva "bobo sau ciocolata" la educatoare si pt finutzi mai am de luat cadouri pt ca vin sambata la noi sa primeasca ce le-a lasat Mosu' mai devreme pt ca luni pleaca in Romania.
E un frig aici de seara cand ajung acasa si dau de caldura,adorm instantaneu cu pitica la 8-8,30 si dimineatza la 4 bāntui prin casa.Am vrut sa va scriu dim. la 4 dar nu mergea forumul.
Ma pregatesc si eu cu papica traditionala:sarmalutze,supica,mai fac niste vinete cu maioneza si salata de boeuf...de Anul Nou si piftie(racituri)...ceva fursecuri...sambata fac pt invitati carnitza de vacutza la tigaie(reteta unei colegei poloneze) si cartofi natur...si uite asa...pe 1-2 ianuarie pot sa urlu ca nu mai intru in pantaloni.
Delia asteapta cu nerabdare sa vina Mosu'.Cat mi-a fost mie de frica pt ca nu vorbea pana acum nu mult timp...acum ma doare capul si nu o mai pot opri.Dimineatza cand mergem la gradi imi povesteste chestii de genul:becurile de de pe stālp nu au nevoie de baterii,ele merg pe baza de curent,imi arata pe planul cu mijloacele de transport in Viena din statia de autobuz(ea crede ca e harta)unde e Africa,Austria si Europa...imi explica ea ca baietzii stiu sa repare orice,la care eu o intreb ce stiu fetele sa faca si ea imi raspunde,dupa ce se gandeste cateva minute:Sa cumpere cosmetice la Bipa(un magazin de unde luam noi rujuri si chestii de machiat pt fetite).Si sa nu ma bucur de viatza mai fetelor?Ma uit la ea cand doarme si plang ca o "apucata" de fericire pt ca o am,pt ca e a mea si pt ca e sanatoasa.
Gata,v-am inebunit destul,dar am recuperat pt ca nu reusesc sa intru si sa scriu asa de des cum o faceti voi.
Va pupacesc inca o data,fete dragi!!!

http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Am aparut si eu prin zona, am citit doar vreo 3 pg din 10 cat ati scris de cand nu am mai intrat.
In primul rand condoleante Mamiciidulci, imi pare rau ca tb sa treceti prin o astfel de sit tocmai acum inainte de sarbatori, 2 pierderi intr-un timp asa de scurt nu e deloc usor.Putere maxima iti doresc, vei avea nevoie pt tine cat si pt sotul tau.
La multi ani sarbatoritilor din ultima vreme.
Carmen de despachetat am termina, mai am mici chestii de facut,dar in mare pot spune ca-s gata.Ma oftic doar ca tb sa-mi soseasca o mobila de sufragerie si nu a mai ajuns si tare as fi vrut sa o am pana la craciun,dar asta e.
Marilena si la noi e tare frig, dimineata sunt -8 sau chiar -10 gr, acum cand m-am intors de la munca erau -5.Afara e asa frumos, soare,copacii sunt albi de chiuciura, e ceva de vis.Mai putin faptul ca nu mi-am luat ochelarii de soare si abia vedeam sa conduc.
Vad ca vb de pregatiri de Craciun, eu nici meniul nu l-am facut si nici nu stiu cand am sa apuc sa fac ceva, mai ales ca eu lucrez si duminica si luni.Si mai avem si musafiri de Craciun.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Ioana am regasit in mesajul tau un pic de fericire si ma bucur ca esti asa.O sa fie si mai bine ai sa vezi.

Delia ce faci esti in salata sau te bati cu cozonacu.

Carina eu presimt ca petrecerea de revelion se va face tot aici si cu aceeasi invitati si atunci sa ma vezi in ce pana de idei am sa fiu.Dar poate le propun sa aduca fiecare cate ceva.

Carmen o intrebare as face saratele dar se poate inlocui telemea cu cascaval.

M-a sunat olandezu sa ma anunte ca cica o sa ninga si sa nu ies dezbracata din casa.Parca pana acuma ieseam goala sau poate crede ca nu am vazut zapada niciodata.Adevaru ca de cand sunt aici duc doru zapezi si a saniutii.Spuneti si voi parca as avea 5 ani nu vreo 26.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Marilena,fetita ma face fericita si imi da putere intotdeauna.
M-a bufnit rasul,am si eu unu' acasa copia fidela a olandezului.Sa-mi pun caciula sa nu racesc,sa nu mananc usturoi ca mi-e rau,sa nu beau acidulat ca ma balonez,cand mergem la cumparaturi si pun ceva in cos ce lui nu ii place,incepe...bleah...ce prostie,nu e buna de nimic,arwe gust de r_ _ _ _,parca il pune pe el cineva sa manance...,sa nu beau bautura energizanta tarziu pt ca nu pot sa dorm "Io" am tot 26 de ani...sau?!?
Intr-adevar daca mananc usturoi imi e putin rau,dar nu in asa hal incat sa nu mai pot...ci pur si simplu mi-e putin greu la stomac,dar imi place usturoiul si cateodata imi fac pofta.Am fost invitati acum ceva vreme la masa la niste prieteni,peste cu usturoi si mamaligutza aveau in meniu.Crede-ma la FIECARE "imbucatura" imi spunea:Ioana nu mai manca usturoi ca ti se face rau...ei nu-ti spun ca am ajuns seara acasa si asa de rau mi s-a facut ca toata noaptea am stat cu "toaleta" in brate!!!
Eu nu duc dorul zapezii.De vreo 2 ani nici noi nu prea mai avem zapada aici,dar 19 ani m-am saturat de zapada.Si acum ma ia frigul cand ma gandesc la vremea cand mergeam la scoala dimineatza si zapada imi venea pana la pulpe sau mai tarziu cand mergeam la liceu,era una din doua,ori nu mergeau autobuzele(din cauza zapezii) si trebuia sa merg pe jos(liceul era departe rau) ori era un frig in autobuz de mi se lipeau degetele de bara de care ma tineam.
Vreau sa vina varaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput