Nou stil de viatza (162) - Craciun fericit!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Claudia, suge niste Strepsils, ori tantum verde.

Zuzilici, muncesti cu drag si spor, , nu?

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Zuzilici, muncesti cu drag si spor, , nu?

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

Sa stii ca. Adevarul e c-am tras tare toata dimineatza si-acum as m-a plesnit o lene ... a-am ajuns sa stau numai pe DC. Se vede nu?
S-au culcat baietii? Ce prajiuri faci de Craciun?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

da, baietii dorm de mult.
Prajituri? Ma gandeam la un tort in forma de bradut, bomboane rafaelo, fursecuri si saratele.
Am renuntat la ganduri (si bine am facut!), cel mai sigur raman cu saratelele. Atat.

Tu?

nu va place, ignorati!

Mergi la inceput

noapte buna!

nu va place, ignorati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

whow...pana la urma am rasturnat topul?...bine, eram 4 in echipa deci am avut sanse mai mari de la inceput.
eu am inceput dieta steak si duminica e ultima zi.....am decis sa o tin ca altfel nu incepeam sa slabesc.....e a doua oara cand tin dieta. si data trecuta chiar daca am inceput sa mananc altceva nu m-am mai ingrasat....si facand sport am slabit in continuare.....nu a durat mult ca am ramas si gata....
nu e mult 300g/zi dar se aduna in 2 sapt, eu zic ca e un ritm bun, nu? si imi place ca mananc salate multe. vedem dupa sarbatori daca calc in strachini

cat priveste ceaiul antiadipos - am inceput de azi sa beau - am citit pe alt forum[ca sa nu faca reclama e cel culinar.ro(manesc)] pareri pro si contra. intr-adevar e un bun laxativca azi am fost de 2 ori la toaleta....deci cine are probleme de constipatie poate sa-l foloseasca, plus ca detoxifica organismul avand in compozitie ceai verde. nu intentionez sa=l folosesc indelungat, cred pana duminica si apoi asa, odata de doua pe sapt....e destul de nasol ca tre sa ai toaleta in preajma daca-l folosesti.

ma duc la somn ca e suuuper tarziu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

hai trezirea ca pleaca omu un pic sa vada ceva la tv si cand citeste dimineata numai cozonaci vede.

Carmen inteles sa traiti sefa data viitoare cu gura pana la urechi.Am vazut Sex in the city.Mie imi place destul de mult la fel ca CSI si multe altele.

Delia sunt fan si Doctor House si tipul e super cum joaca.

Zuzulici fara ganduri la cozonaci.Si la servici se munceste nu se sta pe DC si te gandesti la cozonaci si vin fiert.

Claudia ce ai mai facut aseara.

Tzuni nu ai dat nici un semn de viata.

Bun acuma o problema ce aperitive fac eu.Am zis oua umplute,o salata de ton(foarte buna ,o face olandezu m-am scos), bilute,Rulouri de sunca cu castraveti murati,cascaval de 2 feluri cu mustar si cu chimen si ce mai fac eu la aperitiv.Plus legume rosii micute, castraveti,ardei ,ridichi la ei e normal asa ceva.Daca aveti idei dar sa nu fie grele va rog sa imi spuneti ca astea le fac chiar pe 24 si nu trebuie sa imi ia mult timp.Ca vin de la 5.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Buna dimineatza!
Nu v-a trezit mirosul de ? Am si ceai.

Arleena, felicitari inca o data.
E bine ca ne-ai spus cu ce dieta ai slabit. Pentru cine e interesat, gasiti dieta steak pe prima pagina, la "diete pentru fiecare".

nu va place, ignorati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

´Neata! multumim de cafea!
ce bine ar merge si o felie de cozonac pufos cu nuca!!!
Delia, mai ai???

gusta, am stat cu fetele la taclale pe forum ca al meu sot a avut o intalnire de afaceri, a venit dupa 23 l-am auzit, dar eu m-am culcat intre timp ca n-am mai rezistat!!!
al meu pitic s-a trezit la 6, acum ma duc sa-l trezesc si pe cel mare sa-l pregatesc de gradi!!!

Claudia

Mergi la inceput

Buna dimineatza, Gusta.
Cascaval cu mustar si cascaval cu chimen? Suna bine.

nu va place, ignorati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza Claudia si Carmen

Claudia si eu cad noaptea moarta de oboseala .Si nu pofti la cozonacul Deliei.

Carmen sunt aici diferite feluri de cascaval.Sunt cu ardei iute ,mac,nuci si inca cateva feluri.Sunt pur si simplu incorporate in compozitie.Sunt bunute la gust.

Ma duc sa bag a 2 a cafea.Mai stau cu voi si dupa la treaba.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput