Nou stil de viatza (162) - Craciun fericit!
Raspunsuri - Pagina 16
gusta spune:
Daca ma tin de prostii cu voi numai spal copilul in seara asta.
Carmen sincer zic si eu ca Delia tu vrei sa slabesti acuma de sarbatori.
Delia da maine pot sa vin sa pap din salata facuta de tine?
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
Gusta, vreau un zambet! In pozele urmatoare. 
Mara e o scumpica, seamana cu tine. Despre olandez ce sa zic...sa-ti traiasca si sa va iubiti 100 de ani.
A, frumosi crinii!
Delia, ai gasit cozonac bun in comert?
Pentru mine, nici unul nu se compara cu cel facut de mama. Cu multaaa umplutura si aromat. 
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati! ![]()
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
Delidana spune:
Gusta, vino, cum sa nu, sa vedem daca mai ramine ceva. Sau vrei sa-ti pun deoparte? ![]()
Carmen, sa stii ca am gasit un cozonac foarte bun, pufos, dulce si aromat insa la capitolul umplutura sta cam prost, deh, asa sint astea din comert. E adevarat ca nici un cozonac nu se compara cu cel facut in casa, umplut cu nuca din belsug.
Asta zice ca era cu nuca si cacao dar nuca o cauti cu lupa. 
Am mai luat eu o data "cozonac cu nuca" si avea doar o jumatate de nuca lipita pe coaja, restul ioc. Trebuia sa-i spuna "cozonac cu aroma de nuca", ar fi fost mai potrivit.
Hai ca daca numar de cite ori am folosit cuvintul "nuca" in mesajul asta ma ia cu ameteala. 
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
hcclara spune:
gusta, olandezu din poza, fiind jumatatea ta??? pai ce pareri vrei, nu vezi ce minunatie a iesit din voi doi??? sa fiti sanatosi in continuare !!!
Delia, si cum rezisti pana maine? numai cu mirosul???
Carmen, eu cred ca m-as usca numai cu fructe, te admir ca poti! ce bine de tine ca te duci la soacra!!! si eu ma duc in ajun si in prima zi de craciun, dar a doua zi vin ei la mine si va trebui sa fac ceva de potol, insa nu stiu inca ce!!!
ma duc sa-mi bag piticii la culcare!
Claudia
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Hai ca daca numar de cite ori am folosit cuvintul "nuca" in mesajul asta ma ia cu ameteala.
dar cuvantul "cozonac" de cate ori l-ai folosit in seara asta?
Asa e cu cozonacul din comert, bine ai spus: cozonac cu aroma de nuca.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

gusta spune:
Delia pune deoparte ca eu vin.
Carmen lasa ca a dat Delia in pofta cozonacului si din ianuarie ni se alatura la concurs
.
Clara da acel din poza e tati lui Mara si domnul cu care impart dormitorul.
Gata spalat copil da ma duc sa vad un film.
Marilena si Mara Augusta
Delidana spune:
Claudia, cu mirosul cui, al cozonacului sau al salatei de beuf? Cozonacul e in punga si deci n-are miros, iar salata e in frigider.
Carmen, am zis ca nu maninc cozonac seara si asa fac! Am mincat 2 felii dimineata si una la prinz si gata pe ziua de azi.
Gusta, daca ma apuc si eu sa dospesc la fel ca si cozonacul, e posibil sa ma alatur unei echipe la concurs.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
ce film, ce film?
ai retinut faza cu zambetul?
Delia, ce faci? Te-ai retras la lecturat?
nu va place, ignorati! ![]()
Delidana spune:
Ma batea gindul dar vad ca ti-e dor de mine asa ca mai stau pina pe la 10 cind incepe serialul meu preferat, "Doctor House". ![]()
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Carmen, am zis ca nu maninc cozonac seara si asa fac! Am mincat 2 felii dimineata si una la prinz si gata pe ziua de azi.
pai, normal ca spui stop. 3 felii/zi, vai de mine!
pastreaza-mi putin si mie.
Lui Tzuni i-o fi placand cozonacul? Sa-i pastrezi si ei.
...cuvantul cheie al serii: COZONAC.
nu va place, ignorati!