Nou stil de viatza (162) - Craciun fericit!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Gata masa si acuma data tot nu am ce face va scriu un pic si seara.

Clara eu am sa gatesc dar momentan sunt in pana de aperitive ca restu vine de la sine sarmale si o friptura plus 2 feluri de prajituri.Sper sa fie deajuns.

Carmen sa stii ca sunt bune sarmalele congelate.

Zuzulici anu asta sa faci un pic de box cu doamna.

Violeta eu una spun cu mana pe inima ca am sa intru si in interzise dar chiar nu ma pot abtine.Macar putin si dupa o sa reiau lupta cu kg.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Carmen, eu cam intotdeauna le fac cu cateva zile inainte si le congelez, si da, sunt la fel de bune, am pus o punga de sarmalutze gata facute si una cu varza taiata...si cand am chef le pun la fiert si gata!!! ca altfel am prea multe de facut si nu mai am timp sa ma ocup si de ele!!!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Vad ca dezbateti probleme pe aici, nu gluma.
Zuzi, eu m-as duce in vizita la respectiva "prietena" daca n-as avea alte variante, dar nu i-as mai invita de Craciun daca chiar nu-i sufar. Si daca m-ar intreba de ce nu i-am mai invitat le-as spune ca se adunasera prea multi si nu mai era loc.

Claudia, gata salata dar nu ma ating de ea ca mi-am impus ca seara sa beau doar un ceai cu o felie de ceva.
In schimb sint la dieta cu cozonac.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

ei, atunci multumesc de pont, voi incerca si eu. Bineinteles, nu anul acesta, caci se ocupa soacra de tot, , ci la anul.

Mai fetelor, voi ati citit ce am scris despre concurs? Am calculat corect? Spuneti ceva, .
Dar despre votarea subiectului?
Dar despre un nou concurs?
Ori va ganditi numai la mancare?

Io ma pregatesc pentru Craciun, mananc mai putin, ca sa nu ma ingras si mai tare de sarbatori. Azi am mancat doua portocale si doua kiwi. Mixate.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by Delidana

Buna,

In schimb sint la dieta cu cozonac.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Hmm! Suan bien dieta ta. Daca n-as stii cat m-am chinuit sa dau jos kg. asta...parca as trece si eu la o asa dieta.

Mephala si eu stiu ca sarmalele de ce stau de ce-s mai bune. E o chestie de proces de imbinare a ingredientelor care ia ceva timp.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Delia, sa inteleg ca felia de "ceva" e cozonac?

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Io ma pregatesc pentru Craciun, mananc mai putin, ca sa nu ma ingras si mai tare de sarbatori. Azi am mancat doua portocale si doua kiwi. Mixate.

nu va place, ignorati!

Wow! in stilul acesta tu ai sa ajungi sa slabesti de Craciun in loc sa te ingrasi. Felicitari pentru ambitie.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Delia asa dieta vreau si eu data se poate.

Carmen eu ti-am dat raspuns .

Si daca tot am chef de vorba va fac cunostinta cu olandezu din poza si astept pareri.

http://www.flickr.com/photos/21299120@N04/2123256204/in/photostream/

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Carmen, fara cozonac seara. Mi-am luat portia pe ziua de azi.
Cred ca despre concurs si altele asemenea vom discuta dupa sarbatori ca acuma nu-i mai sta nimanui capul la ele.
Zuzi, ce pot sa zic...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Zuzilici

Wow! in stilul acesta tu ai sa ajungi sa slabesti de Craciun in loc sa te ingrasi. Felicitari pentru ambitie.

ei, nici chiar asa, vreau doar sa nu ma ingras prea tare.

nu va place, ignorati!

Mergi la inceput