Nou stil de viatza (162) - Craciun fericit!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

Nu am disparut si nu am de gand sa va parasesc. Am citit cat am putut din urma. Nu vreau sa pierd nimic. Am avut o saptamana grea. Dar s-o iau cu inceputul:
- in excursie a fost superb: prima data am fost la Manastirea Caraiman , apoi am mers la Namaiesti. Am strabatut culoarul Rucar-Bran, drumul a fost superb (pentru mine a fost prima data). Mi-a fost putin rau de la serpentine, dar in rest totul ok. La final am mers la Curtea de Arges. Ne-am intors seara franti, dar a meritat oboseala.
- Luni am luat-o "de coada". Mi-a venit inspectia din Iordania, care ne-a intors pe toate partile. In final am iesit cat de cat ok, dar ne-a cam obosit. Colac peste pupaza am mai descarcat inca un tir de marfa.
- Joi, 13.12.2007, seful meu a plecat in pelerinaj la Mecca, asa ca dupa plecarea domnilor din Iordania, a trebuit sa ma ocup de plecarea sefului. Si uite asa a trecut o saptamana.
- Sambata am plecat dimineata la 7.00 de acasa ,m-am spovedit si m-am impartasit. Dupa care toata ziua am fost ocupata cu ai mei, asa ca am ajuns acasa seara. pe la ora 22.00.
- Duminica am mers dimineata la biserica, apoi am vizitat o prietena la spital si uite asa s-a facut iar seara, asa ca am inceput sa ma pregatesc pentru o noua saptamana.
- Ieri, luni, 17.12.2007, a trebuit sa fac situatiile saptamanii trecute (la mine lunea este o zi super plina)

Delidana felicitari pentru examenele promovate si iti urez o vacanta placuta si cat mai odihnitoare.
Zuzilici multam pentru urari.
Dordia este bine, azi a fost si si-a facut ecografia 3D/4D. bb-ul este ok, este baiat. Sarcina merge bine, insa a luat cam mult in greutate (8 kg), acum are 93 kg. Dar va recupera dupa ce naste si termina cu alaptatul. Cu casa este spre final, dar din pacate nu va termina pana de sarbatori. bb Stefan este bine, este un frumos si un vorbaret. La servici este super ocupata, iar acasa inca nu are net.

Carmen multumim pentru grija.

Cu alimentatia eu sunt ok, ma mentin la 63.5-64.00 kg. Trebuiau sa-mi vina "rusii" pe 14-15, dar deocamdata nu apar. Cine stie....? Dar nu vreau sa-mi fac sperante. Nu sunt decat 3-4 zile intarziere. Daca nu este sa fie, in ianuarie ma apuc de analizele date de doctora ginecolog. Oricum o sa va tin la curent.

Va las acum , dar nu inainte sa va urez toate cele bune si multi pupici pentru toate fetele, din partea mea si a sora-mii.

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Carmen , Adela e bine, acum e sanatoasa dar plctisita , am hotarat sa nu o mai ducem la gradinitza ca sa nu mai adune virusi , am si inscris-o la scoala de ski , asa ca nu ma mai risc de altele.Pup baiatul si sa speram ca maine e bine.

pupici

Mamica de printesa de 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Apar si eu la vreme de seara.

Doina, bine ca fratele tau a scapat intreg. Ma cutremur numai cind ma gindesc.

Khris, melcii imi plac mai mult infundati cu crema de unt, usturi si patrunjel verde di tinuti la cuptor. Imi mai plac in foietaj si imi mai plac cei facuti de mama soacra in sos de rosii, cu bucatele de jambon si nuca macinata.

Carmen, miine sotul lucreaza si azi am lucrat amindoi. Pe Marcy o s-o sarbatorim simbata cind vom avea musafiri. Miine se duce la aniversarea celei mai bune prietene cu frate-su mijlociu cu tot.

Tzunica, ce ma bucur ca ai sa ai fetita cu tine !

Am uitat sa ma cintaresc, o s-o fac dupa vacanta.

Va pup pe toate in grup. mai trec pina plec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna dimineata. Cate cesti de sa pregatesc? Dar de ceai?

La multi ani, Marcy! Mik, sa-ti traiasca fetitza si sa fie sanatoasa!

Nastad, te-am omis ieri in mesajul meu, scuze. Stii vorba aia: un rau nu vine niciodata singur, Slava Domnului ca totul e bine, sanatosi sa fim, sa le putem rezolva pe toate.

Violeta, ce locuri minunate vezi tu! Te invidiez.
Felicitari Dordiei pentru baietel (creste numarul mamicilor cu doi baitei) si sarcina usoara.
Sa-ti fie de bine impartasania si Doamne ajuta!

Raportul meu: stagnare.
Nu stiu cum sa procedez cu fetele care au participat la concurs si n-au mai raportat de mult. Probabil voi considera ca nu au slabit deloc.
Si la urmatorul concurs vor sta pe tusa. Pentru ca si-au abandonat echipa. Sau le iertam?

edit: Sigrid, ce fain, bafta Adelei la scoala de ski.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

La multi ani Marcy.Petrecere frumoasa sambata.

Carmen la mine 2 duble da direct in vena ca nu stiu ce sa mai fac sa pot sa stau si eu treaza.Ma bucur ca ai scris si ti-ai revenit ca mie imi era dor de mesajele tale.

Cornelia nu ai de ce sa iti fie rusine eu tot zic aici ca dupa sarbatori ne punem serios pe treaba.

Tzuni cat o ai pe Maria ai net sa mai tii legatura cu noi.

Violeta ma bucur ca mai aud ceva de tine si multa bafta in continuare Dordiei cu sarcina.

Mik cred ca olandezul meu ar manca melci si multe alte lucruri de astea de care eu sincer nu cred ca m-as atinge .Dar cine stie.

Tumpi aici e ingrozitor de frig si sincer nu imi place deloc vremea asta.

Delia hai te-ai apucat de scrii baga aici un cap si da un salut.

Sigrid cred ca si eu as fi emotionata sa merg la scoala de ski.Nu vrea Adela sa ma ia si pe mine cu ea?

Carmen vroiam sa iti propun sa incepem un nou concurs pe 7 ianuarie .

Revin sa va povestesc o peripetie de ieri si o mica discutie cu olandezu aseara.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Delia si Doroty voi vreti poze cu urateniile astea am sa va arat si atunci o sa astept comentariile.

Ieri m-am aventurat cu copilul in alt oras cu autobuzul .Si nu va zic ca nu stiam unde sunt la un momendat si am sunat olandezu iar asta sa faca soc la telefon asa ca m-a rugat sa ii citesc numele unei strazi si sa stau acolo pe o bancuta si sa il astept ca el nu vrea sa ma vada diseara la tv.Sincer nu stiu ce a fost in capul meu da repede nu se mai intampla ca prostia a fost ca daca ma uitam in magazine si ma intorceam in statie sa iau autobuzul inapoi totul era ok da eu de ce sa numai merg un pic printre blocuri si uite asa am facut mare branza.

Si discutia cu olandezu.ASeara uitandu-ne la tv la un film serial Las Vegas actorul ii spunea sotiei ca daca o sa faca sex dimineata o sa mai aiba parte de un copil.Eu de ce nu m-ar manca limba ii zic domnului asta ar trebui sa facem si noi la care el calm imi raspunde.Cred ca Mara stie de chestia asta de asta vine ea dimineata in pat cu noi.Ce raspuns sa ii mai dau ca am ramas muta.

Hai sa va arat si niste poze sper sa nu fie considerata reclama
http://www.the-eagles.nu/foto,s/foto,s%202007/speeltuin2007/speeltuin.htm

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Buna dimineata! Azi fac o exceptie si va scriu, chiar daca nu e ziua de raport!
Multumesc mult fetelor care isi mai aduc aminte de mine si ma saluta (khristin, delidana, tzunisi mephalei, care tine socoteala acolo la kg.! Va salut si eu, si pup toate fetele ambitioase mai mult sau mai putin de pe aici!
La multi ani, pentru fetita lui Marcy! sa-ti traiasca sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!
Pupici la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Marcy La multi ani! Mik sa iti traiasca comoara si sa fie fericita!

Revin,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna dimineata fetelor.
Intru sa va spun de pe acum Craciun fericit!!
Nu stiu daca mai pot intra, azi dimineata a murit soacra mea si plecam maine sau cel tarziu poimaine.
Suntem atat de tristi,sotzul meu e terminat.
Daca ma credeti nici bagajele de la cealalta inmormantare(sora sotzului) nu le-am desfacut inca si acum,pana maine ,trebuie sa le spal si sa le fac la loc.
S-auzim numai de bine,va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Anca: Condoleante. Imi pare rau ca treci prin atatea.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput