*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (86)*
Raspunsuri - Pagina 7
Lala_D spune:
Alina este superba camera micutei ! Sa o stapaneasca sanatoasa
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!
alinaatudor spune:
Fetele repede inca un mesaj inainte sa plec..
Vroiam sa va zic asa..suflul sistolic apical este un suflu ce se aude cu stetoscopul la varful inimii..asa..ca o tasnitura de vapori...se aude din cauza ca valva dintre ventriculul stang si atriul stag nu se inchide complet si la fiecare pompare a sangelui (care normal circula dinspre atriu in ventricul si apoi in aorta)...cum spuneam la fiecare popmare a inimii se mai duce putin si innpoi in atriu...acest lucru poate duce la dilatarea atriului. Se intampla frecvent in boli ale valvei mitrale...care pot fi boli dobandite in timpul vietii (reumatism articular acut...ala dat de strepotococul din scarlatina) sau pot fio boli cu carre ne nastem...de exemplu multe femei se nasc cu prolaps de vava mitrala..etc. Suflul asta e de mai multe grade si in functie de grad asa e si gravitatea...Daca dr cardiolog a zis ca e ok..sigur e ok..si..nu da complicatii...probabil este o boala ()mult spus boala) cu care te-ai nascut...dar care nu iti creeaza si nu iti va crea niciodata probleme.
Nastere usoara va doresc celor care..urmati...we asta nu apuc sa va citesc ...sau poate cine stie...va pupicesc dulce si...by by
www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici
Alina 31 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png
AMR 9 Saptamani
kalosalina spune:
Multumesc fetelor!
Ellenuta sincer m-am gandit si eu la chestia asta. Cred ca asa o sa fac...
Poze
A venit Bebica!!!
33+
AMR maxim 7 saptamani!
kossir spune:
Buna fetelor,
FELICITARI GINGER!!!!!!!!!!!, Sa-ti traiasca ingerasii, sa fie sanatosi, tie refacere rapida si sa va bucurati de clopotei.
GIna draguta .
Am promis ca voi fi alaturi de voi.
Nasteri usoare, sunt aici, aveti un umar si un brat fortos, cand aveti nevoie.
Carmen mami de Mihai 24.8.99
alinaatudor spune:
A...scuze..Alina....suuperba camera...vaii...te invidiez sincer ..ca poate sa aiba o camera numai a lui.....lasa..ca muncim si noi mai mult..si cine stie..poate va avea si Stefi camera ei..macar cand va mai creste mare:D
Acum chiar ca v-am pupat.
www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici
Alina 31 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png
AMR 9 Saptamani
Ellenuta spune:
nu am reusit sa fac poza acelui pasaj .. deci
"camera bebelusului trebuie sa fie aerisita, luminoasa, fara curenti de aer, iar patutul orientat in directia luminii. in primele zile, ei nu vad, dar disting clar lumina puternica. aceasta ii face sa clipeasca si cand deschid ochii, acestia se indreapta catre lumina si de aceea e bine sa privesca lumina in fata, nu peste cap pentru a nu favoriza de exemplu, strabismul, din cauza rasucirii si a directiei fortate a globilor oculari."
pasaj dintr-un articol aparut in sanatatea copilului pe nov 2007
37 EVA MARIA
AMR 3 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
Ellenuta spune:
alina nu fii suparata ca bebita nu are camera ei .. altii o au (adik eu si tati) si din pacate, nu am amenajat-o ... am investit timp si bani in apt unde va sta socrella iar cand a venit randul camerei bebitei .. era prea tarziu si nici de fonduri nu prea mai dispuneam .. asha imi vine sa plang de ciuda ..
asa ca vom elibera dormitorul mic de birou, calculator si altele si vom instala patutul bebitei .. la anul vom renova si apt noastru si abia astept sa-i faca camera asa frumoasa cum este a kalosalinei ..
hai ca m-am intristat .. si mi-e ca-l iau la suturi pe domnu' sotzu' .. acum avem fonduri dar is too late, din pacate ..
37 EVA MARIA
AMR 3 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
kalosalina spune:
Hai ma fetelor nu fiti suparici...Sunt sigura ca o sa reusiti si voi sa amenajati camera bebeului chiar mai frumos decat am facut-o eu...
Adevarul e ca ne-am chinuit mult cu renovarea...pt 2 bai si camera bebelinei am stat in santier 4 luni de zile din cauza diversilor "mesteri"...
Poze
A venit Bebica!!!
33+
AMR maxim 7 saptamani!
honey79 spune:
Salutare zuzici.
N-am citit nimic din urma, am intrat doar doua minute sa va spun ca suntem bine, ne-am mutat la casuta... am dormit azi-noapte acolo...a fost super fain, chiar daca am dormit practic pe jos...pe-o saltea gonflabila.
Ieri am avut femeie in casa... mi-a luat casuta de la un capat la altul si a curatat totul, peste tot.... apoi au venit baietii cu frigiderul.
Am deschis la prima pagina, caci vroiam sa vad daca a mai aparut vreun Clopotel... si... DA, au aparut 2.
Ginger-Roxana felicitari pentru ingerashi. Le doresc sa fie sanatosi, cuminti si papaciosi, iar mami sa se refaca cat mai repede.
As mai sta sa va povestesc una-alta, dar... trebuie sa predam camera de hotel.
Sper insa, sa fim norocosi si sa avem internet cat mai curand.
Va pup pe toate dulce dulce si va imbratisez cu drag.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 30+ Andrew- John
Vali
geo_ionita spune:
Buna, fetelor! FELICITARI celor care sunt deja acasa cu bebelusi!!! Multa sanatate si mult noroc!
Spuneti-mi si mie cum spalati voi prosoapele? ca mie nu imi ies de fiecare data moi si catifelate...ci aspre. Si acum vrea sa spal prosoapele pe care le-am luat ptr bb si ptr maternitate, dar si lucrurile ei si nu stiu cum sa fac.
Georgiana
35 sapt. Bianca Maria