am intrat si eu in sapt 34!
sunt stresata sa nu nasc inainte de 10 ian...
fata din Anglia de care va spuneam ca are sindrom Hellp si i-au facut cezariana de urgenta mai are cateva ore si cu ajutorul lui Dumnezeu scapa de cele 72 de ore critice. Pana la urma e vorba de steatoza hepatica de sarcina care e extrem de grava. decesul matern intervine in intervalul 48-72 de ore de la nastere. Eu am credinta ca nu a ajuns la capat de drum...Dumnezeu ii va fi alaturi si va lasa mamica alaturi de bebelushul ei!
mai, pe mine ma doare rau in zona pubiana, si s-a lasat cu intepeneala de shale! Am luat un nospa dar nu pare ca as avea contractii...nu mai fac asa imprudente...cred ca o mai scurtez si cu shofatul...e prea mare balamucul!
33+
AMR 6
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Ok, merci AngeliquedeS, Ellenuta... Ma gandeam eu ca nu are cum sa faca rau... Mie mi se pare ca miroase a untura ranceda... Si e cleios, mi se lipesc degetele de toate alea... Aaaa, chiar are voie bebe sa suga imediat dupa? Adica poate sa puna gura direct pe el si nu are nimic?? U sure?
34+ -> www.flickr.com/photos/21448537@N03/?savedsettings=2105206827#photo2105206827" target="_blank">bananutsa clar! acum, si fatzuca!
Mai e un pic si iesim!