Centru de reabilitare şi recuperare

Centru de reabilitare şi recuperare | Autor: unom

Link direct la acest mesaj

Buna,

nu stiu cum si unde sa īncep....asadar...sunt un om ca oricare altu mai mult sau mai putin...eu traiesc de peste 20 de ani īn Germania acum o luna am fost pe post de traducator involvata īntr-un caz foarte trist.

Ionela, fetita de 15 ani care loc. īntr-un sat īn jud. Giurgiu a fost adusa aici īn Germnaia la operatie. Ei ii se depistase cu mai mult de doi ani īn urma o tumora la cap. Parintii ei fiind disperati au umblat de la medic la medic...pīna īn final au ajuns la un anumit dr. Ciurea din cadrul spitalului Bagdasar din Bucuresti. Acest dr. Ciurea a operat-o pe fata lund-ule la parinti ori ce speranta dupa operatie. Le-a zis ca el ar fi facut tot posibilu si ea nu ar mai avea nici o sansa de a supravietuii...precum si nici o clinica sau nici un medic din lume nu ar putea ajuta-o. Ionela era oarba dupa aceasta operatie.

Parintii foarte dezamagiti si-au luat copilul acasa "sa moara".

Dar nasul feti care nu s-a lasat a insistat si a tinut sa ii se deie fisa feti īncīt s-o duca īn strainatate...macar la o consultatie.

Ei, fetita a ajuns īn Germania pe 15. noiembrie,a fost operata, tumora a fost īndepartata si fata va traii īn continuare. Daca īsi v-a recapata vederea ramīne de urmat dar viata feti e salvata.

Problema actuala e, ca fata are nevoie de o terapie de recuperare sau rabilitare care nu o poate face aici deoarece nu īntelege limba o terapie din asta este foarte intensa si de lunga durata si ar fi bine daca ar putea-o face īn tara. Eu nu stiu cum sunt dotate centrele astea īn Romānia si cum se procedeaza acolo...aici stiu ca se ofera o terapie foarte intensa.Cine ne poate recomanda un centru din asta????

Referitor la dr. Ciurea am dat la Google numele lui si asa am dat si de voi....am citit si mesajele anterioare din 2004 dar subiectu e īnchis din pacate...de aciea m-am decis sa deschid alt subiect. Pe o parte corespund cele petrecute de Ionela si parintii ei acolo cu cele descrise īn mesaje, din pacate cele negative....nu vreau sa intru īn detalii....dar m-a luat cu fiori cīnd am auzit ce povestea mama Ionelei.

Eu totusi sper sa ne puteti ajuta cumva..si va doresc sanatate, fericire si binecuvīntarea Domnului.