Sezatoarea canadiana (76)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Hai ca mai sunt prin zona: Ira bine ca a ajuns surioara ta. A avut intarziere? Si eu am citit La Medeleni de o stiam pe de rost, buna idee sa-i zic si eu sa mi-o trimita, ar trebui sa fac o lista.

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Tot eu, sa mai uitati de iarna de afara am pus poze din toamna cu ai mei prunci:http://picasaweb.google.com/smt934/ToamnaPeUlita, sunt si la semnatura.
Asa sunt eu mai lenesa cu decarcatul si facutul de albume, poate astea cu iarna le pun la primavara.

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

este la BANQ adica Grand B.
nivelul 2
unde e sector multilingue

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Frumosi si semana intre ei. Parca sunt mai apropiati la varsta decat in realitate....Ce mancau acolo rosu?

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Buna dimineata ; scoli inchise, copii si mame acasa la caldura, desenele merg...

Ira, bine ca ti-a ajuns sora; si eu am aici La Medeleni si Ciresarii, Eliade, Iorga, Blaga si inca citiva ,cu fiecare vizita acasa am mai adus cite o amintire din asta cu mine; restul stau cuminti la mama in dulap (sper sa nu mucegaiasca )

http://www.floriinro.ro/

Loue à bon prix cet espace de signature, merci de me contacter en MP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Si noi acasa, la caldurica...

In legatura cu copiii, eu am ajuns la concluzia ca fiecare copil e unic si nu sint reguli fixe pentru toti, trebuie sa le adaptezi la stilul copilului, cel putin pina pe la 5-6 ani, cind poti discuta cu copilul si acesta sa inteleaga ce vrei de la el. Asa ca, Mikiion, Diana si alte mamici, nu va mai stresati, nu sint cum sint altii, dar sint ai ai vostri si ii veti iubi oricum asa cum sint si veti vedea ca, la un moment dat, veti ajunge la concluzia ca altfel nici nu le-ar sta bine! Eu am doua exemplare acasa, diferite complet, nici una nu e copil din ala care sta acolo unde-l pui, dar cu una mi-a fost si imi este mai greu, cu alta a mers totul ca la carte... si tot eu le-am facut si crescut cam dupa aceleasi metode, ca altele nu stiu. Acum a venit un al treilea, care pare o combinatie perfecta intre primele doua exemplare (si deci si intre mine si sotul meu), mi-am schimbat parerea, nu are colici, nu are nika... pur si simplu e un copil care se simte mai bine cind e cineva linga el sau cind il tii in brate. Si am hotarit sa fac asa cum vrea el, nu ma lasa inima sa-l las singur plingind, are doar trei saptamini, cind mai creste mai vede o jucarie, mai vede ceva in jur care sa-i distraga atentia... dar acum... voi sta cu el in brate, lasind restul balta, le fac eu mai tirziu. Asa ca, in urmatoarea perioada, voi fi mami la timp fff plin si cam atit.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Ira bun venit sorei tale! A luat iarna in piept direct! Cred ca trebuie sa mai astept s-o poti convinge sa emigreze, cel putin pana se mai estompeaza amintirile complet albe de pe aici.

Azi imi vin si mie nepoatele. De abia astept!!!

Ina si Oana superbe pozele. Oana ce ficus mare aveti! Iar pe Antonia, cum am mai spus deja, de abia astept s-o cunosc si eu!

Ina ati muncit ceva la decoratii, foarte frumos totul. La vecinul nostru de vizavi abia se mai vad animalutele din zapada.

Am facut si eu poze la dat zapada ieri, o sa le pun ceva mai tarziu.

Ana, ce faci saptamana viitoare, reusesti sa vii si tu la intalnire?

Nelia ai dreptate cu diferentele intre copii. Seba ne-a terminat cu sculatul noaptea pana spre 2 ani. Iar Isa, de la 2 luni doarme 11 ore in continuu... Suzeta nu au vrut-o nici unul, insa Isa si-a descoperit degetul. Fiecare cu personalitatea lui. Fizic seamana foarte mult, cand ma uit la pozele lui Seba cand era de varsta Isei, zici ca-s gemeni la prima privire, daca stai sa-i analizezi mai atent vezi diferentele.

Codritu foarte frumoase si pozele voastre autumnale!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Roxana, nu pot spune nimic inca in legatura cu duminica urmatoare; este singura zi(+simbata) planificata pentru pregatiri de Craciun, ca al meu barbat lucreaza mai tot timpul ca de obicei, si peste saptamina sunt doar eu cu Tudor pe acasa seara, cu lectii si alte...;
m-am uitat la poze, Ina ai niste decoratii misto si o casa frumoasa; copii sunt superbi...toti!!!!

am pus citeva poze cu iarna noastra , brad+bradut si seful lor

http://good-times.webshots.com/photo/2680294000093212458zGdFaZ

http://www.floriinro.ro/

Loue à bon prix cet espace de signature, merci de me contacter en MP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Eu sunt la servici acum dar mi-a luat fix 20 minute de acasa si pina am traversat Champlainul, cred ca 80 % din populatie a stat acasa azi.

Vroiam doar sa va zic cum verific eu daca scolile sunt inchise... la TVA dimineata arata in continuu toate scolile , colegiile inchise din tot Quebecul.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Deci vad ca nu v-atzi mai intalnit fetelor din mtl si avetzi si mai multa zapda decat noi-aici au fost vreo 25 cm,ieri avsicolit sinins nasol,azi sunt super strazile,credeam ca va fi durere dar azi noapte au dezapezit astia la greu.
Pupici si o saptamina buna!Sper maine sa pun si eu poze cu casa si bradul amenajate,casa e gata dar bradul inca se dezapezeste:))

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput