Sezatoarea canadiana (76)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Scuze,fac un test-Mi-am schimbat titulatura-oare merge?

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Unii dorm, altele fac tarte cu mere... si mami face www.dropshots.com/aurice" target="_blank">poze! Dar iesim si afara, chiar daca e iarna! Sper sa apuc sa fac niste poze si cu zapada noastra!

Am reusit sa citesc tot ce ati scris, am vazut si poze... foarte frumoase toate. Aveti niste case foarte frumoase si minunat pregatite de sarbatoare. Noi inca nu am facut pomul, il vom face duminica seara, ca luni sintem invitati la niste prieteni, acolo va veni si mos Craciun.

Ira, bun venit surorii tale, poate reusim si noi sa o cunoastem. Abia astept sa scrie despre sosirea in Montreal si despre zapada, ca tare imi place cum scrie.
Cge, ma bucur tare mult ca e totul bine cu Anca!
Monicutza, bine ca esti bines si ca esti acasa!
Nora, din pacate, eu nu cunosc pe nimeni care sa plece acasa de Craciun. Sper sa reusesti totusi sa gasesti pe cineva! Sanatate multa mamei tale!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Denisa spor la vopsit!

Eu ma pregatesc sa plec la aeroport dupa nepoate. Cred ca or sa se sperie de zapada de afara dupa ce au trait mai mult prin tarile calde. Dar Seba de abia le asteapta la o bataie cu zapada!

Va pup!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Mai pun lista o data pentru cine nu a apucat sa confirme:

Intalnire DC Montreal - Duminica 23 decembrie, ora 15:00
www.le1000.com/fr/atrium_intro.asp" target="_blank">Atrium (langa lifturi)
1000, rue De La Gauchetière Ouest (harta)

Simonna - ok
pitilache - ok
cge
Oanagabriela - ok
Podeanu - ok
Ira
Nelia - ok
Pepsi
Codritu
Romina
simi

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Pitilache, te rog, pune si la noi un OK!

Ma duc la munca de jos, sa in bucatarie, ca mi-au facut fetele tarte... si sa .

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Roxana, pune si la noi un 'oke' cum zice Anca.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Na'ziua!
M-ati innebunit cu zapezile, dom'le! :)) Voi si copilu', care da pe din-afara de fericire, de cind se anunta furtuna asta! (Cred ca pina acum o fi plesnit de bucurie, nu stiu, ca n-am fost acasa cind s-a trezit...)

Asa m-ati inebunit, ca mi-am facut si eu cont pe photobucket, na!, si am si eu 4 poze la job, va cadorisesc cu ele... Una era dedicatie speciala pt. Ira, da' cred ca e mica-mica, poza, zic, ceva se vede, intentia conteaza :)

Acu' sa ma tina numai, sa pun si alte poze (evident ca ma duc acasa si ma apuc de facut poze cu zapezile, da' nu mi se mai vad luminitele nici din greseala, tre sa le deszapezesc!)

Ira, pupici la sorela, bine-a-venit!

Rox, pune poze cu nepoate... Auzi, Isa e sprijinita in ceva cind cinta la pian sau deja sta singura in picioare???? Poate si mergeti si noua nu ne spuneti! Nu-i mumos!

Edit, ca dau pe-afara de priceputa... Iaca si linku':

http://s259.photobucket.com/albums/hh298/ufasir/2007/

Pupici,
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Ne-am intors de la sanius...A fost asa de frumos, zapada multaaaa, soare si parca nu asa de frig cum mi-a fost teama...Antonia are obrajii rosii ca doua mere.

Cristina, ma bucur f.tare ca Ancuta este bine, va trimit niste . Nu-i asa ca ne vedem in vacanta la un sanius?

Nelia, esti o mamica asa de fericita! Este o placere sa ma uit la pozele cu cele trei comori. Deja Agata este o domnisoara frumoasa foc (si f.eleganta), Tudora o copila dulce iar Lisandru un bebe ca-n reviste. Sper ca tu te simti mai bine si criza mare a trecut. Si voua va trmit multi virtuali.

khristin, vacanta placuta la soare si sa ne aduci si noua putina caldura fie si doar virtuala...

monicutza_bb, bine ca operatia a trecut. Refacere rapida

mikiion, intrebai de parking la Atrium. Este unul mare pe mai multe etaje, deci nu este nici o problema. Si ca sa ajungi la nivelul patinuarului iei liftul. De aceea am zis sa ne intilnim pe linga lifturi, sa nu trebuiasca sa ne invirtim prea mult...

codritu, Sint tare frumosi copilasii si au aerul ca se joaca frumos impreuna. Sau este doar cind faceti poze? Asteptam si pozele cu iarna...

Roxana, si eu care credeam ca la voi pe insula aveti palmieri

Nora, nu stiu chiar pe nimeni care merge acasa de sarbatori. Dar daca aflu ceva, iti dau de stire.

Simonna, dar ce fina frumoasa ai, ca de nasa nu mai zic ...Pozele sint cam mici insa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Va pun si eu niste poze cu bradutul nostru :

http://community.webshots.com/album/561804440RdPFSG?vhost=community

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Va aduc si eu vesti de prin oras. A inceput dezapezirea!!!!!!!Nu si pe strada mea, din pacate....Dar pe strazile mai importante am vazut ca fusese facuta juma de strada.

Mai am miercuri un hop si termin.....
Si acum o poza de revista!!!!(nu e a nostra masina, din fericire, a nostra e blocata in garaj....) www.dropshots.com/mikiion#date/2007-12-17/04:49:20" target="_blank">Ghici ce e aici
Mihaela

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput