***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (37)***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

quote:
Originally posted by Carmen_So

Ce oale frumoase erau pe linkul lui Pepsi, m-au dat gata. Nu ma gandeam sa si gatesc in ele, fireste, doar sa le am...

Uite cam asa m-am procopsit eu cu o stiva de vase Zepter si am ratat la mustata exact wok-ul, pentru ca nu stiam ce sa fac cu el. Bine, nici cu celelalate nu am facut mare lucru ca sunt cam grele asa ca am mai luat un set de 2 bani jumate din ikea, de care sunt f multumita, ca n-aveam nici sa fierb un ou , ca-mi rupeam spatele cu zeptere. Prilej cu care i-au mai iesit 5 fire albe soatei mele.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Salutare venim si noi de afara unde mi-au inghetat mie toate cele ca rares ar mai fi dormit.N-am rezistat decat 45 min.Facem si noi pulpele la cuptor in seara asta si cand zic noi ma refer la mama ca eu am terminat-o cu bucatareala de cand nu mai am barbat.
Pt beleaua ca steamer-ul am gasit o solutie :sa pun folie de aluminiu deasupra intepata in cateva puncte.
Graviduta, eu sunt piromanul familiei
E liniste pe aici.Azi incercam un pic de mamaliguta cu branzica si 2 linguri de iaurt

POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Alessia Ioana de Lulu 26
Dominic de Mihamora,
Mihail Vladimir de Kid
Darius Andrei de Alina 25

POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns business spune:

fetelor...scriu pe fuga...am nevoie de ajutorul vostru
Am observat acum doua saptamani ca micuta mea a inceput sa suspine prin somn(noaptea) fara plans,doar suspine.S-a intamplat pur si simplu fara ca ceva extern sa-i fi provocat acele suspine.Am lasat-o cam 1 min si ceva apoi m-am asezat langa ea si am inceput sa o mangai si sa-i vorbesc.S-a linistit la piept.
Astazi in timp ce dormea dupa-amiaza s-au repetat aceste suspine.Am luat-o in brate sa o linistesc.S-a trezit dar a mai suspinat timp de 1-2 minute.
Sunt speriata putin si foarte ingrijorata.
Ati trecut si voi prin asa ceva cu puiutii vostri?
Astept raspunsul vostru cu nerabdare....va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

business, poate viseaza... poate e ceva de-a lungul zilei care o marcheaza. urmareste-i reactile la tot ce interactioneaza cu ea si cand vezi ca e ceva ce-o nemultumeste sau sperie sau inhiba, incearca sa elimini. si Soni facea asa dupa ce a scapat de ace si branule si etc. si in timp i-a trecut. dar inca tresare daca o pup in somn, nu suporta sa stau langa ea cand adoarme... e mai in siguranta daca nu e nimeni langa ea. sper sa nu fie nimic !
cei 3 ingerasi si mamica lor !

oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

business si rares suspina in somn dar daca se trezeste nu are nimic e vesel.Tot pe seama viselor am pus si eu suspinele.Stiu ce sentiment te incearca.
Voiam sa va intreb cat galbenus dati bebeilor /saptamana.Eu ii dadeam cate 1/2 -3 zile dar acum cand m-am gandit sa -i dau unul intreg la masa mi se pare cam mult 3 /saptamana

POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Ce liniste pe aici.I-am dat mamaliguta si n-am reusit sa-i dau nici o lingura.N-a reactionat niciodata asa urat.E clar ca nu-i mamaligos ca ma-sa.
ce faceti?Nu zice nimeni nimic?Pai de daca aveti companie eu...cuc si rares doarme

POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Carstea de cind ii dai mamaliguta? Ca i-as mai schimba si eu, dar nu stiu de cind. Eu i-am dat galbenus ou asa: 1 sfert, jumatate si acum intreg. Cica sa dam de 3 ori/saptamina ca e mult calciu in galbenus si acum e iarna si sa nu faca rahitism. Eu ii dau cind mi-e lene sa fac supica. CAm o data la 3 zile.
Bussines poate e de la durer de dinti. Si al meu a facut asa intr-o noapte. Si cind era mic mic, de la colici.
KAy ce ochi mari are Sonia!! E tare frumusica. Ce hainute frumoase are, cele negre ce elegante sunt, desi parca e trening, dar ii vin tare bine. O sa ii iau si eu ceva negru lui Patrick daca gasesc.
a nascut Banica. Acum zice la tv. cred ca e tare frumoasa aia mica.

Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)

Mergi la inceput

Ioana azi a fost prima tentativa dar..nereusita .Cred ca nu era suficient de fin si lasand-o sa se raceasca s-a intarit.I-am diluat-o cu un pic de iaurt dar ziceai ca-i dau....Icnea si scuipa

POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

aaaa si cred ca galbenusul cred ca are fier, nu calciu dar oricum trebuie dat.Deci tu ii dai 2 /saptamana?

POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput