***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (37)***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

doxinu ...ea nu are net....si nu poate sa plece de acasa ca trebuie sa stea cu andra,fetitza ei...

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Doxinu, multumim! Indata se ridica si Stefanut-grasut! Imi place mult foto in care sta in fundet si i se vad suncutele de la picioruse!!!

Lauradi, mutumim! Noi il admiram de mult pe Ducu!!!

kay, felicitari! sa va intoarceti repede sanatoase!!!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Atunci facem asa tu imi dai mie materialul si io incerc sa vad cum pot sa te aju.Mi-am dat licenta in literatura spaniola dar acum nu stiu exact ce mai stiu caci tare demult a mai fost,asa mi se pare mie.Da-mi tot pe PM si vedem ce putem face!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Madi, multumim de aprecieri!!! si de la noi pentru Miss Ana!!!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Motannel, ti-am studiat pozele pe indelete si ai o fetita taaaare frumoasa!

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Mario Dominic
Alessia Ioana
Mihail Vladimir
Darius Andrei
Bianca Elena
Maria bucuria
Alice

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

doxinu, iti multumesc mult,mult,mult pt ajutor; stiu ca e o ora tarzie....

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Cu multa placere desi as fi vrut sa fac mai mult!Daca piticul nu se trezea de atatea ori iti traduceam mai repede.Nu conteaza ora daca te-am ajutat si putin!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

MamaElei - bine ai venit!

Miniuta - ce dulce e David cum doarme el,pai daca l-a obosit ursuletul...

Kay - bravo pentru capitol, m-am distrat cu ce ai povestit

Ella - felicitari lui Boby cel vorbaret.

Ralucami- e bine dupa sarbatori.Piscina de care zice fratele tau e putin mai sus de policlinica mare, alta nu stiu nici eu.

Pepsi -si lui Dominic al meu ii plac mai mult borcanelele decat ce ii fac eu. Felicitari pentru greutatea lui David si bine ca nu e dermatita.

Andrada - multa sanatate lui Antonio!

Paflo - ohoho si inca ce domnisoara, super!Cat e de dulce in baie

Vas- tare scumpa printesa Eliza, faina aia cu 2 tati

Carstea - imi pare rau de capac, dar cum ai reusit?

Tincutza - felicitari pentru iepuras

Motanel - felicitari pentru Teodora, se ridica deja in picioare
Multumim mult de felicitari!

Graviduta- foarte frumoasa Mara, iti vine sa ii mananci falcutele

Multumim mult de urari Doxinu .

Motanel - am vazut pozele e o dulcica Teodora!

Lauradi - multumim de urari

La multi ani! Alessia Ioana, Mihail Vladimir, Darius Andrei, Bianca Elena, Maria , Alice

La ora asta copilul meu nu doarme, e plin de energie si silabiseste

Acuma 2 seri a adormit in fund, tot pe la 1.30 noaptea ,numai in pozitia asta tacea,cum il puneam culcat, cum urla ...........in continuare se trezeste des si nici urma de dinti.

Somn usor!

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

ELTEKA,
cum mai e Elias? sarcutul de el, nu are funduletul rosu de la atatea scaune? Sa stii ca e adevarata treaba cu dupa 6 luni incep sa scartaie la sanatate; si Boby, la varsta lui Elias (cum suna!) a patit aceeasi chestie, deja cand il auzeam ca face caca ma dispera.
Desi dr mi-a prescris antibiotic, m-am incapatanat sa nu-i dau si pana la urma s-a reglat.

Incearca sa-i dai biotics in putina apa plata sau ceai, fiindca ii reface flora intestinala; face si imunitate
Si daca face asa des caca, cred ca tre sa-i dai si saruri de rehidratare, sunt unele de la Humana.

vazut si poze cu caciulita de Mos Craciun, ce dulce e; seamana cu tine dragutza , si la ochi si la guritza.

Mica,
sanatoasa conceptie despre cuplu; sunt de acord cu tine, tre sa avem libertate si sa nu ne simtim ingraditi; numa' ca al meu sot mai degraba e din categoria din care e si sotul Alynei24, adica iese rar, nu-i plac bautele, nu s-a imbatat niciodata, nu-i place fotbalul (si eu urasc sportul asta).
De regula iesim impreuna, e inca in etapa in care e eager sa stea cu mine, desi acum 8 ani am crezut c-o sa-l tina cateva luni, ca cica atat dureaza "vraja marii"
De ex, in seara asta, amandoi am avut petrecerea de Craciun cu firma, eu m-am dus si am stat pana acum, el a facut cumparaturile pentru casa si s-a intors acasa. N-am putut sa-l conving sa se duca.

Sobi, ce mai face Vladucu? ca bine spui cu mama de weekend, numa ca din pacate, am stat ca o denaturata la petrecere pana la 12 noaptea asa ca abia maine dimineata imi aduc ubitul de boby acasa.

Motanel, felicitari pentru ridicat; Teodora e putin mai mica decat David, dar cam atunci si al meu s-a ridicat tinandu-se de mine; acum face totul dintr-o miscare, e atat de rapid; i se pare o super chestie sa scaneze lumea de sus.

Lauradi, matale esti copila, ma uit cat de tinerica esti, pai cum sa nu-ti doresti si alti copii?
Bravo, eu admir toate femeile care s-au hotarat sa aiba copii de tinere, eu o sa am 40 de ani cand Boby va fi in clasa 1.

vali5, vazut poze din Lepsa, mi-a adus aminte de ultimul teambuilding cu firma, ca l-am facut aici , tot iarna si desi a fost foarte frig, a fost foarte frumos.
Pe vremuri, cand ajungeam mai des pe la Focsani, plecam sa facem picnic la Lepsa; ce aer curat, mereu dupa gratar adormeam sub un brad.

kay, ma bucur ca ati strans banii pentru operatie;
vad ca esti insistenta cu diversificarea

Ancamari, de ce nu mai intri pe forum?
Ai mai fost la dr. Radoi?; eu ma duc vinerea viitoare la el, desi n-am apucat sa-mi fac Pap-ul.

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput