***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (37)***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

KEY foarte harnicuta ai fost aztazi si inseamna ca ai o bombonica de sosonica daca ai putut face taoata treaba asta!
MOTANEL felicitari pentru statul in picioruse ce pas mare a facut puiutul tau.Cred ca esti tare mandra de el io una nu mi-as mai incape in piele !Asa a fost cand a zis prima data "mama"

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE MAINE:

Alessia Ioana de Lulu26

Dominic de Mihamora

Mihail Vladimir de Kid

[blue]Darius Andrei de Alina25

Bianca Elena de Katthy

Maria Bucuria de Ralucami

Alice de AlexAlice

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Andrada, multumim!!! Eu nu reusesc sa o filmez, caci ea se ridica tinandu-se de mine!!!! Fii linistita ... apar ei si dintisorii-perlute! Acus-acus! Eu nu ii asteptam asa de repede(6 luni si o saptamana) si chiar mi-a venit sa plang de emotie! Si uite ... acum il astept cu infrigurare pe al doilea ... a trecut o luna deja!!!

Elteka, cu impulsul pe care mi l-ai dat ... am uploadat fotografii! Am completat albumul de noiembrie si l-am creat pe cel de decembrie (deocamdata incomplet ... ca mai am foto in aparat!). Multumesc de incurajare! Din pacate foto nu sunt cu rochite si fundite caci am fost racite si mucioase!!!! Dar ... zic eu (cioara) tot frumoasa!!!! pentru Elias!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

MAMICUTZELE , AJUTATI MA SI PE MINE, VA ROG:
PRIETENA MEA CEA MAI BUNA E IN SPANIA, IAR FETITA EI DE 1 AN A PRIMIT DIAGNOSTICUL ASTA - ECTASIA PIELICA STANGA USOARA DE 7.5MM FARA DILATARE URETERALA; m a sunat si m a rugat sa i caut pe net mai explicit ce este; nu gasesc decat in spaniola(cand caut pe google ectasia pielica) si nu inteleg nimic? stiti ceva de diagnosticul asta? sau stiti spaniola?

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

AM STRANS TOTI BANUTII PT URMATOAREA OPERATIE !!!

sunt asa de fericita !!!

am lasat conturile deschise in continuare pt ca mai urmeaza 2-3-4 operatii, la fel de costisitoare...

oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

kay,
sa va intoarceti cu bine acasa;

ma bucur tare mult!

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Bravos,bravos,Oana!Ne rugam sa fie bine!

EDIT:am vazut pozici cu Teodora si ne-au placut foarte mult.Frumoasa domnisoara!
Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

CRISTINA trimite-i tot ce ai gasit in spanio;a prietenei tale ea sigur intelege daca sta acolo.Io am facut in facultate spaniola si cred ca mai stiu ceva!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

Kay, bravo, asta e o veste excelenta! sa va dea dumnezeu multa sanatate si operatia sa fie un succes total!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna seara mamici.

TUTUROR CAPSUNICILOR CARE SE SERBEAZA AZI

Pepsi cum sa ma supar pe tine ca imi raspunzi?! Din contra! Iti mutumesc. Acum, dupa ce mi-ati scris, m-am mai linistit cu varicela, dar sper sa nu faca totusi. Vom vedea.

Elteka si eu si pe tine si pe Dolofanelul tau scump! Sper sa se faca bine repede Elias. Nici eu nu o fortez si nu o oblig sa manance (oricum nu stiu cum as putea, daca ea tine gurita inchisa). Eu mi-am promis sa nu o oblig niicodata sa manance tot din farfurie, eu uram cand eram mica chestia asta. Mereu imi spuneau ca imi las norocul in farfurie, daca nu mananc tot
Eu scriu pe masura ce citesc si acum am ajuns la dedicatia ta M-au distrat teribil pozele cu Elias! E frumos foc, chiar si asa mofturos Iar ultima poza m-a dat gata definitiv.

Paflo am vazut pozele cu grasunica ta..tare scumpica, ce mutrite face ea in baie si in prosopel! Si ce seamana cu tine! Mai rar vezi asta la fete, care de obicei seamana cu tatii.

Vas vazut poze si cu Eliza, printesa cu ochi albastri. Tare frumoasa poza cu mami si tati!

[red]Didi si eu cred ca s-au vorbit, si cu mancarea si cu somnul, sau mai bine spus, nesomnul. Si eu imi propusesem la inceput sa nu ma stresez cu mancarea, dar parca numai lapte nu va putea sa manance mereu, desi ar fi mult mai usor

[red]Motannel felicitari pentru ridicatul in picioruse. Vazut poze cu scumpica ta roz. Scumpa, scumpa! de la Ana pentru Teodora! Imi plac mult pozele cu salopeta cea noua.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by ELTEKA
n-am capacitatea lingvistica de a reda drama mioritica in toata adancimea ei...

Cat de adevarat!!!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput