Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Miercuri mergem si noi la serbarea de Mos Craciun, de-aia si vreau sa ma aranjez maine
Pai ce, sa ma vada colegii asa, muma padurii ? Nu, nene, sa vada o printzesa ochioasa insotita de o mamica frumoasa si fericita !

Ieri am probat o fusta de la un costum care-mi place si pe care voiam s-o port cu aceasta ocazie si-mi vine, yupiiii . Dar vreau sa-mi cumpar un pulover, nu vreau sa merg in sacou ca o s-o mai iau pe Maria in brate si e mai incomod cu sacou ( si in plus, ma innoiesc si eu, nu ? de cand am nascut nu mi-am cumparat nimic )

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Gata, fac o pauza, ca or sa ma cenzureze moderatorii, numai eu scriu de nebuna pe aici ! Ma apuc sa-i fac manichiura printesei, ca tot doarme ca un ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Luy, mie nu mi-au cerut niciodata nimic cand mi-am ridicat analizele. Pentru analizele Alexandrei m-a sunat inapoi medicul de urgenta si mi-a spus ce si cum. Pentru analizele lui Andrei nu se putea? Asta e culmea. Maine ma duc cu Alex si o sa cer si analizele lui Andrei. Cat despre Mos, tine minte secretul si aplica la anul.

Eu am adormit baiatul intr-un final, sper sa nu mai inceapa astia cu batutul. M-a pus naiba sa citesc chestii deprimante si m-am cam tuflit. Ia sa dau niste telefoane la prietene sa ma mai inveselesc.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Da Sabinelu, este vorba despre serialul Prison Break. Era inchis peste tot... O sa mai incerc maine dimineata... Asa imi face mereu pupaza mea. Un uituc! Numai zilele alea de fotbal nu le uita...
Nu mi-am luat cartile lor... Eu le citesc pe cele de la Saptamana Financiara, ale lui Mario Puzo. Saptamana aviatoare apare una despre moartea Printesei Diana.

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Hai Carpatina, lasa beutura si baga un capitol nou nout! Asta daca vrea muschiu tau, desigur...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

hihi, Sofia isi pune absolut toate incaltarile, chiar si papucii!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Annisia intreb si eu...nu ti'e mai convenabil sa descarci de pe net Prison Break? le ai toate mult mai repede...subtitrate...si la zi

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina

hihi, Sofia isi pune absolut toate incaltarile, chiar si papucii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

hai ca am venit si eu sa scriu si nu mai am unde... asa ca ma apuc de capitol nou...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carpatina

hai ca am venit si eu sa scriu si nu mai am unde... asa ca ma apuc de capitol nou...

ai venit la fix !

Mergi la inceput