Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 20
luy spune:
Miercuri mergem si noi la serbarea de Mos Craciun, de-aia si vreau sa ma aranjez maine ![]()
Pai ce, sa ma vada colegii asa, muma padurii ? Nu, nene, sa vada o printzesa ochioasa insotita de o mamica frumoasa si fericita !
Ieri am probat o fusta de la un costum care-mi place si pe care voiam s-o port cu aceasta ocazie si-mi vine, yupiiii
. Dar vreau sa-mi cumpar un pulover, nu vreau sa merg in sacou ca o s-o mai iau pe Maria in brate si e mai incomod cu sacou ( si in plus, ma innoiesc si eu, nu ? de cand am nascut nu mi-am cumparat nimic )
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
Gata, fac o pauza, ca or sa ma cenzureze moderatorii, numai eu scriu de nebuna pe aici ! Ma apuc sa-i fac manichiura printesei, ca tot doarme ca un ingeras
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
Roxana_G spune:
Luy, mie nu mi-au cerut niciodata nimic cand mi-am ridicat analizele. Pentru analizele Alexandrei m-a sunat inapoi medicul de urgenta si mi-a spus ce si cum. Pentru analizele lui Andrei nu se putea? Asta e culmea. Maine ma duc cu Alex si o sa cer si analizele lui Andrei. Cat despre Mos, tine minte secretul si aplica la anul. ![]()
Eu am adormit baiatul intr-un final, sper sa nu mai inceapa astia cu batutul. M-a pus naiba sa citesc chestii deprimante si m-am cam tuflit. Ia sa dau niste telefoane la prietene sa ma mai inveselesc.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Annisia spune:
Da Sabinelu, este vorba despre serialul Prison Break. Era inchis peste tot... O sa mai incerc maine dimineata... Asa imi face mereu pupaza mea. Un uituc! Numai zilele alea de fotbal nu le uita...
Nu mi-am luat cartile lor... Eu le citesc pe cele de la Saptamana Financiara, ale lui Mario Puzo. Saptamana aviatoare apare una despre moartea Printesei Diana.
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
Hai Carpatina, lasa beutura si baga un capitol nou nout! Asta daca vrea muschiu tau, desigur...
Micul Yannis creste mare
Sabina spune:
hihi, Sofia isi pune absolut toate incaltarile, chiar si papucii!!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
crishtina spune:
Annisia intreb si eu...nu ti'e mai convenabil sa descarci de pe net Prison Break? le ai toate mult mai repede...subtitrate...si la zi ![]()
Crishtina &
Robert
09.09.2007
luy spune:
quote:
Originally posted by Sabina
hihi, Sofia isi pune absolut toate incaltarile, chiar si papucii!!!

Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
carpatina spune:
hai ca am venit si eu sa scriu si nu mai am unde... asa ca ma apuc de capitol nou... ![]()
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
luy spune:
quote:
Originally posted by carpatina
hai ca am venit si eu sa scriu si nu mai am unde... asa ca ma apuc de capitol nou...
ai venit la fix !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )Poze avem in contul comun pe flickr/contacts