Driver pt camera foto
Buna
am pierdut cd-ul de la aparatul foto si acum nu mai pot transfera nici o poza in calc.
Am cautat pe o gramada de site-uri, inclusiv pe cel de la HP si pur si simplu nu mi se descarca nici un driver.
Ma poate ajuta cineva?
Aparatul e HP Photosmart R507.
Raspunsuri
miereamara spune:
Ai incercat aici?
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?lc=en&cc=us&dlc=en&softwareitem=ps-27746-1&product=377695&os=228&lang=en&
Iti alegi sistemul de operare si descarci.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
caramel spune:
Eu stiam ca nu-ti trebuie neaparat soft-ul aparatului ca sa descarci poze in calculator.
E suficient cablul de date, si daca pc-ul recunoaste camera sau cardul, apoi le transferi fara probleme(din my computer).
Incearca si asa, poate reusesti...
catrinik spune:
Am incercat si pe site-ul HP.
Pur si simplu nu vrea sa descarce. Dupa ce aleg sistemul de operare imi afiseaza "The page cannot be displayed". Si am incercat asta de pe 2 calc.
Imi tb soft-ul aparatului, pt ca altfel nu recunoaste "device-ul".
Am incercat in toate felurile posibile.
Nu are nimeni un aparat ca al meu?
miereamara spune:
Sa stii ca am incercat de curiozitate sa il descarc si merge, se salveaza fisierul.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
catrinik spune:
quote:
Originally posted by miereamara
Sa stii ca am incercat de curiozitate sa il descarc si merge, se salveaza fisierul.
#8220;Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.#8221;
Martin Luther King Jr.
As putea sa te rog sa-l descarci tu si sa mi-l trimiti si mie? Pls???
M-ai scoate din incurcatura.
miereamara spune:
O sa incerc, dar depinde cat de mare este fisierul si daca poate fi atasat la email. Ce sistem de operare ai? Da-mi un mesaj privat cu adresa ta de email.
Martin Luther King Jr.