Racusori, la apel! (33) - Sarbatori fericite!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Annes felicitari pt nepotel.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Giani, multumesc !
Missy, sanatate multa fetitelor !!!
Pe mine , ma chinuie o durere undeva in partea dreapta

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Criss stai cuminte in patutz

Miki

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mikiriki

Criss stai cuminte in patutz

Miki

Miki, nu prea pot eu sa stau in pat, dar am incercat sa stau linistita!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

si de la munte si de la concert
la munte a fost super .. ningea k in basme .. la concert nu ningea...dar a fost la fel de super o atmosfera greu de uitat
o sa va pun si poze maine..de la munte.
ma retrag acum. sunt ffff obosita
pupici si o seara buna

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata!
Va astept la o , croissante cu cioco, in timp ce ascultam Goombay Dance Band. Am fost aseara in Carrefou, am cumparat niste DVD cu desene animate pt. Dani (cadou de Mos), si nu mi-a venit sa cred cand am gasit un CD cu formatia Goombay! Intotdeauna mi-a placut muzica lor, cand am fost la NY am fost si in Virgin, cel mai mare magazin al lor de profil si nu auzise nimeni de ei. Sunt asa fericita, mi-a cumparat consortul CD-ul pe loc. Asa ca acum ma delectez ascultand muzica in surdina (sa nu o supar pe sefa) si vb cu voi.
Cris, te simti mai bine? Stai cuminte in patut, la caldurica. sa treaca.
Mire, si tie, ma bucur ca ai petrecut un wk de vis si ca te-ai simtit bine la concert.
la fete cucuiete, sa aveti o zi buna!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Neata!!! Vicky, croissante cu ciocolata!!!Foarte bune!!! Era aglomeratie mare la Carrefour?? MIe mi-e teama sa merg la cumparaturi in perioada asta cand ma gandesc ce nebunie este, dar trebuie!!!
Mire, astept pozele !!!

Cristina
6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele!
Vicki, multam pt cafea!
Cristina, cum te simti?
Mire, tot piticut e Stefan?
Noi suntem in perioada de aparitie de dintisori si Liana e mataita tare. Aseara mi-a supt/muscat barba de m-a invinetit! Zici ca mi-a aplicat sotul vreo corectie!
va pupicesc pe toate de la cap la coada si de la coada la cap!

Mergi la inceput

July, neastamparta Liana!!1 sa treaca muscatura din barbie!!! Eu sunt binisot, ma chinuie niste dureri de spate si burta, si cam atat, nu tu greturi, nu tu varsaturi..

Cristina
6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Cris, aglomeratie era, dar ce m-a uimit si pe mine, nu era tipenie de om la coada la casa! In schim nu am gasit multe din produsele pe care le aveam pe lista. Asa ca inca mai am de facut cumparaturi dar ma axez pe p-ta Rahova si imprejurimi. Ma bizui si pe socrela, care e noctambula din fire, si mai pleaca noaptea la cumparaturi (in Metro), ca atunci nu e aglomerat. Dar eu, daca sunt invatata sa ma culc odata cu Dani (si gainile), daca nu-mi fac "somnul de frumusete", nu-s buna de nimic a doua zi, oricate cafele as bea.
July, si de la mine sa treaca "corectia" de la Liana!
Mire, inca mai dormi? Il visezi pe Banica? Trezirea si hai sa ne povestesti cum a fost!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput