Racusori, la apel! (33) - Sarbatori fericite!
Raspunsuri - Pagina 4
M&M spune:
Giani, multumesc !![]()
Missy, sanatate multa fetitelor !!!
Pe mine , ma chinuie o durere undeva in partea dreapta 

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
6s
M&M spune:
quote:
Originally posted by mikiriki
Criss stai cuminte in patutzMiki
Miki, nu prea pot eu sa stau in pat, dar am incercat sa stau linistita!!!
Cristina

" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
6s
MirelaV spune:
si de la munte si de la concert
la munte a fost super .. ningea k in basme .. la concert nu ningea...dar a fost la fel de super
o atmosfera greu de uitat 
o sa va pun si poze maine..de la munte.
ma retrag acum. sunt ffff obosita
pupici si o seara buna
MirelaV
pupicei pe burticei
preda_vicky spune:
Buna dimineata!
Va astept la o
, croissante cu cioco, in timp ce ascultam Goombay Dance Band
. Am fost aseara in Carrefou, am cumparat niste DVD cu desene animate pt. Dani (cadou de Mos), si nu mi-a venit sa cred cand am gasit un CD cu formatia Goombay! Intotdeauna mi-a placut muzica lor, cand am fost la NY am fost si in Virgin, cel mai mare magazin al lor de profil si nu auzise nimeni de ei
. Sunt asa fericita, mi-a cumparat consortul CD-ul pe loc
. Asa ca acum ma delectez ascultand muzica in surdina (sa nu o supar pe sefa
) si vb cu voi.
Cris, te simti mai bine? Stai cuminte in patut, la caldurica.
sa treaca.
Mire,
si tie, ma bucur ca ai petrecut un wk de vis si ca te-ai simtit bine la concert.
la fete cucuiete, sa aveti o zi buna!
http://community.webshots.com/user/viki39
M&M spune:
Neata!!! Vicky, croissante cu ciocolata!!!
Foarte bune!!! Era aglomeratie mare la Carrefour?? MIe mi-e teama sa merg la cumparaturi in perioada asta cand ma gandesc ce nebunie este, dar trebuie!!!
Mire, astept pozele !!!
Cristina
6s
july_g spune:
Neata fetele!
Vicki, multam pt cafea!
Cristina, cum te simti?
Mire, tot piticut e Stefan?![]()
Noi suntem in perioada de aparitie de dintisori si Liana e mataita tare. Aseara mi-a supt/muscat barba de m-a invinetit! Zici ca mi-a aplicat sotul vreo corectie!![]()
va pupicesc pe toate de la cap la coada si de la coada la cap!
M&M spune:
July, neastamparta Liana!!1
sa treaca muscatura din barbie!!! Eu sunt binisot, ma chinuie niste dureri de spate si burta, si cam atat, nu tu greturi, nu tu varsaturi..

Cristina
6s
preda_vicky spune:
Cris, aglomeratie era, dar ce m-a uimit si pe mine, nu era tipenie de om la coada la casa
! In schim nu am gasit multe din produsele pe care le aveam pe lista
. Asa ca inca mai am de facut cumparaturi dar ma axez pe p-ta Rahova si imprejurimi
. Ma bizui si pe socrela, care e noctambula din fire
, si mai pleaca noaptea la cumparaturi (in Metro), ca atunci nu e aglomerat. Dar eu, daca sunt invatata sa ma culc odata cu Dani (si gainile
), daca nu-mi fac "somnul de frumusete", nu-s buna de nimic a doua zi, oricate cafele as bea
.
July,
si de la mine sa treaca "corectia" de la Liana
!
Mire, inca mai dormi? Il visezi pe Banica
? Trezirea si hai sa ne povestesti cum a fost!
http://community.webshots.com/user/viki39

Miki