Gravidutze si mamici de CLUJ-40

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bex spune:

hello la toata lumea:)
Meli, imi era dor sa iti vad papusa:) ce maricica e...si dulce de n-am cuvinte, ochisorii frumosi, fatzuca de ingeras, adorabila:)sunteti o familie tara draguta:)si ce fain ca aveti sobica de teracota, ce dor mi-e de asa ceva...

Alexutza, suvite rosii, mami? de mOs Craciun;)?? Maine iesim si noi la shoppingApropos, eu i-am schimbat la cari ieri cercelusii, ca a primit unii noi de Mos Nicolae...tu ai reusit la Tiadris?

Dienutaza, serios tu canti? Ca te trmitem la Cutiuta MuzicalaCe dulce e Irinuca, parca o vad pe pitica mea cum sta acolo ghemotoc in patut si pe tine:)

Ralu, deci a picat ski-ul? Bine ca macar la patinuar mergeti...io n-am curaj ac n-am mai fost de vreo 20 de ani...

o dupa-masa faina

Co +Carina Alysa
http://community.webshots.com/user/co1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

diana - super montajul!

raluca - spor la cumparaturi atunci!

victo - chiar ca boierie pe capul tau!

Maria mananca cam la 3 ore sau mai putin cateodata ziua si are aproape 6 saptamani! 4 ore sunt chiar boierie pe capul meu! nu am mai dormit cateva ore bune legate de nu mai stiu cand!

am fost ieri la control adica numai la eco ca mi-a venit ciclul! eu care speram sa mai ma amane o vreme! marti trebuie sa revin sa vad cu cusaturile...

si noi iesim afaruca! am un vecin pensionar la care tot apelez sa imi care caruciorul de la etajul IV! e tare amabil! de urcat... il urc eu ca nu vreau sa il deranjez si pentru asta... e cam greu dar asta este! mi-a trebuit landou, no' las' ca il car eu acum!

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

meli - super sexy d-ra ta! imi plac ochii la nebunie! si noi speram ca Maria sa ramana cu ochii albastrii! sau verzi ca ai mei!

diana - serios tu canti? super mamy!

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Bex-scumpa,ceva n-ai vazut bine,nu avem soba de tarecota.am avut,dar am desfiintat-o.hihi

Alex-sa ne pui poze cu noua frizura,toate va schimbati ceva la par?sigur ma va apuca si pe mine,hihi.

pe piti n-o luam cu noi ca ar insemna sa ne dam pe rand,si asta nu se poate,hihi,suntem prea fani.o lasam la buni.oricum de acum incolo sunt cu ea o perioada.vai,atata tipam de numai.ii place sa-si auda vocea,tipa incontinu,hihi.

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Meli,cred ca am viziuni din trecut atunci:)) am dat acum un zoom pe poza si am vazut ca e o comoda sau ceva cu oglinda, ca o masuta de machiaj, f faina, destul de veche cred...muchiile m-au indus in eroare la poza micita.::

Co +Carina Alysa
http://community.webshots.com/user/co1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

A luat cineva vreodata Debridat?E pentru reglarea tranzitului intestinal...

MAMI & bebe ALEXIA
URL=http://good-times.webshots.com/photo/2005929040102402558QKANaH][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Diana frumos momtaj.

Meli scumpa nu intru mai rar. Scriu mai rar.eu de cate ori trec pe langa calculator dau cate un refresh.

eu acum am vb cu coafeza mea la tgelefon.In seasra asta imi tai parul si imi pun niste suvite. Sper sa nu trec pe la coafor maine ca si Alex.:)
ce ziceti fetelor? M-ar prinde niste suvite blond inchis?

Lore, mamicutza de print David
[URL=http://good-times.webshots.com/album/561170377gDekXU][/URL]POZE[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Bex-da,am o camera aranjata numai cu mobila veche,hihi,sigur asta ai vazut.
noi incercam sa adormim,dar nu merge nicicum,deja ne-am tras tot ce am gasit in jur pe cap.e o dulce.
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Dpop, chiar ca are mama o fetita frumusica foc! Uite un cintec pe care eu nu il pot cinta la Patrick. Si mai sunt citeva.
Si pe al meu l-am gasit cu plapumioara pe nasuc, desi el saracu mai are si nasucul infundat... fornaia sub plapumioara.. bine ca doarme, ca azi nopate mult a mai cintat in somn.. Vine dr imediat sa vada daca e racit rau.
Mami de Alexia, noua ne-a zis dr pt bebe, anticolici, debridat, dar nu i-am dat ca nu a fost nevoie. Am luat eu sa vad ce efect are, dar nu am simtit nimic schimbat.

Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

buna.in sfarsit doarme puiul meu..dupa zile de chin...am si eu timp sa fac ceva prin casa si sa mai scriu si pe forum.
ptr mami_alexia..am luat noi debridat. edi al meu nu facea kk decat rar..si cu supozitor ..cu debridat facea cam la 2-3 zile. nu vreau sa-l laud..oricum noi nu-l mai luam ..bebe s-a scarbit si intr-o seara s-a inecat rau de tot cu el. tati s-a speriat si a decis sa nu-i mai dam. acum astept sa vad cand va face kk. siropul are gust de portocala..e bun..am gustat si eu..dar nu e natural..e medicament si se ia cu rec. medicului.

sunteti careva din manastur...cand am sa ies la plimbare mi-ar placea sa va intalnesc.
pupici.

Mergi la inceput