Gravidutze si mamici de CLUJ-40

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Ioana, despre ce prima de nastere este vorba? Nu stiam nimic de asta, imi poti da mai multe detalii?

MAMI & bebe ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Intre timp am citit ceva pe net, cred ca e vorba de o prima de la angajator, nu? Si cum eu sunt studenta...nimic. Mersi oricum.

MAMI & bebe ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

oana, da eu am iesit cu piti si zilele astea, chiar si sambata cd nins..:0 si noi tot in 3 vom fi de sarbatori..ma rog, de craciun poate si cu socri.

gabi, tu cum ii dai completarea? la fiec masa? daca nu, cum iti dai seama ca ii trebuie?

he he alex..asa-i cu picii..mai au si crize din astea..

si eu ma minunez de progresele lui bebe..deja striga dupa noi cd il las singur, fara sa planga..e f atent..gangureste..zambeste uneori..e tare dragalas. s-a mai linistit...

oana, dar plange fetita? poate ii e foame. stefanut asa facea...nu dormea deloc ziua..si plangea mult...nu stiu, zic si eu.

si pufu...dr mie mi-a spus ca trebuie sa manance la 3 ore.dc nu se satura cu sanul, completare. al meu le accepta acum pe amandoua.sper sa continue la fel. mananca bine si la san, si am rarit si mesele.ziua la 4 ore, uneori la 3.iar noaptea si la 5 ore.

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Mami de Alexia, e vb de prima de la primarie. Nu de la angajator. Se da la primele 4 nasteri, deci daca nu mai ai 4 poti cere. Tot acolo unde se cere si trusoul, dar in alt birou. Si eu am aflat de ea luna asta, dar poti face cerere pina implineste bebe 1 an.

Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Fetelor nu am impodobit inca bradul.Urmeaza.O sa il impodobim probabil miercuri, ca isi ia concediu sotul.daca ar fi dupa mine l-as impodobi chiar azi. Am mai cumparat o gramada de globuri, am mai luat o instalatie de brad care canta, mai aveam 2 , dar nu aveau muzicutza.Abia astept sa iil impodobim. Poate il conving pe barbatelul meu azi sa imi instaleze bradul , cu restul ma descurc.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna seara fetelor
Abia acum am reusit sa citesc tot ce ati scris azi. Am fost prin Polus la cumparaturi si m-am apucat si de smotru pe acasa, ca de...vine Craciunul. Bineinteles ca nu am terminat, dar sa fiu optimista: a fost abia prima zi de concediu

OanaAlina, multumesc pt raspuns.

Anca 33+ cu Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Stiu ca deocamdata mesajele mele apar cu intirziere, pt ca sunt moderate, insa pt cele interesate, o info: angajatorii sunt obligati sa acorde un fel de prima la nastere - un salariu net pe unitate - e o chestie legala, se aplica din 2004, numai ca nu prea se stie de ea. banii se dau in principiu pe baza de cerere, conform contractului colectiv de munca la nivel national.

Anca 33+ cu Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Salutareeeeeeeeeeee!!!

AM lipsit cam mult la apel, nu? Sunt in aceeasi formula, mai sunt cateva zile...azi am fost la medic, tocografie, control - rezultat - bb e bine, cap in contact cu colul, se pastreaza compatibilitatea feto-pelvina, col moale, permeabil 2 cm si cam atat.
Ma doare simfiza de nu se poate si ligamentele dintre picioare, in rest nimic nou.

Ieri am fost cu Ana la derdelush in Faget, ne-am dat cu sania si ne-am simtit super bine, aseara am iesit din nou la sanius si am tras o tranta...era sa cad pe burta, din fericire am aterizat pe o parte

Natalia Stefania sapt 40 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

CAPITOL 41

Mami 22+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput