Gravidutze si mamici de CLUJ-40

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

- sigur ca se pune ser fiziologic si-n nasuc sa i se desfunde (daca nu sunt prea multe secretii) sau Marimer (foarte bun si se poate utiliza zilnic);
- pentru fundulet iritat, pe mine m-a sfatuit pediatrul sa dau cu violet de gentiana diineata si seara pe funduletul curat si uscat, iar pe timpul zilei cu bepanthen.

Multa sanatate!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

AEPERJU eu cel putzin ma bucur tare mult ca ai intervenit cu niste sfaturi ....nici nu stiu cum sa fac ,mie dr mi a spus sa renuntz la serul fiziologic pt ochisori si so spal cu apa fiarta si racita ,eu cred ca ambele sunt ok

CRISTINUTZA ai dreptate ne mai intalnim noi
super util ce ai scris ...cum se face aerosoli??????

http://community.webshots.com/user/Alex290178/profile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Alex - aerosoli noi am facut la cabinetul dr. de familie, care are aparat cu aerosoli si am facut sub supravegherea ei, cu ser fiziologic si adrenalina. Cu lacrimile, Vladut nu a plans cu lacrimi pana pe la 6 luni, dar nu avea nimic in neregula la ochisori. De plans insa a plans mult. De ser fiziologic in ochisori, i-am mai pus si eu la VLadut, cand avea ceva secretii, chiar la inceput, si-i dispareau secretiile foarte repede. Dar tot sunt de parerea ca laptele de mama e cel mai bun in asemenea cazuri. Oricum e mai steril decat apa fiarta si racita. Apa fiarta e sterila doar cand e la temperatura de 100 grade, dupa aia se contamineaza pe masura ce se raceste cu microbi din mediul ambiant.

Mami 22+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Melida, numa paracetamol si abroxin i-am dat. Mai tuseste putin. Ii mai dau in seara asta ambroxin, desi am zis ca cel de dimineata e ultimul. Dar ma gindesc sa treca te tot. Tusea nu e seaca, e sparta.

Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Oana-sper ca esti bine.

Alex-si eu zic ca e bine serul fiziologic sa-l folosesti pt ochisori.

Cristina-mersi mult.mai nasol cu iesitul afara ca suntem cu febra.

emma-orice sfat e binevenit.

anca-bine ai venit printre noi!

fetelor, simt ca innebunesc, iara cred ca ma va paste si pe mine raceala. am o imunitate de tot...nu-mi mai revinm niciodata.offff
va pupic pe toate, abia astept ziua de maine s-o consulte medicul. pove maine. va pupic si va doresc o seara frumoasa

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ioana-mersi mult.ce face piticul tau? sta in fundic? hihi, ma gandesc ca e mai mare decat piti a mea si vreau sa stiu cam ce va face nou peste o luna.
Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ALEX29

AEPERJU eu cel putzin ma bucur tare mult ca ai intervenit cu niste sfaturi ....nici nu stiu cum sa fac ,mie dr mi a spus sa renuntz la serul fiziologic pt ochisori si so spal cu apa fiarta si racita ,eu cred ca ambele sunt ok

CRISTINUTZA ai dreptate ne mai intalnim noi
super util ce ai scris ...cum se face aerosoli??????

http://community.webshots.com/user/Alex290178/profile

da, da sigur ca ambele sunt bune. daca copilasul e ok cu apa e perfect ca la orice om. nu-i tb ser.

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

deocamdata sunt bine... nu am febra sau chestii de genul... bebelina a fost tare agitata azi... ca niciodata... nu stiu ce a avut!

va doresc o seara placuta!

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

-vaccinul facut in spital e normal sa coaca, lasati-l in pace. o sa coaca si apoi o sa treaca si ramane semnul ala pe care-l are oricine. Spalati normal copilul ca bubita isi vede de treaba ei :)

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

ce fac fetele,

sanatate copilasilor bolnaviori si mamicilor .

antoni ,ce faci esti in vacanta ?????mai mergi la Oradea?

alex,eu am un termometru marca Omron ,e digital si nu mi-a dat niciodata eroare,asa se ia temperatura la copilasi in fundic si se scad 0,5 grade.(probabil in fundic e mai relevant)
imi place de tine si pedanta si eleganta si plimbareata ,faci si mancarica ...esti de admirat!harnicuta ca o

bex,ramonela,riplay,gabriela ,voi ce mai faceti ????

Oana,mai bine mergi maine la dr. ,sanatate si sper sa nu fie nimic grav.

miha 78 ,multumesc

somnic usor si o saptamana placuta!

SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA

Mergi la inceput