Gravidutze si mamici de CLUJ-40

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

alex draga- tu esti chiar de invidiat! nu am putut sa nu remarc in pozici manichiura perfecta! cand ai tu timp de toate?

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

OANA si ELENAMARIA in prima luna de alaptat am fost atenta cu alimentatzia mea ,dar acum am inceput sa mananc cate putzin din fiecare ,mananc si ciocolata ,zacusta (dar nu mai mult de o felie pe zi)vinete cu maioneza si putzina ceapa
cate putzin din fiecare eu cred ca e ok
desigur nu consum varza ,fasole ,sucuri accidulate
inca n am mancat usturoi ,desi in perioada sarcinii mancam la greu si nu m am simntit rau niciodata

A ,sa nu uit ,in fiecare dimineatza mananc cereale cu laptic si beau zilnic un iarut Activia cu germeni de grau

Tu fetelor imi amintesc ca la unul dintre cursurile la care am participat in perioada sarcinii ,d na dr Mitrea ne a spus ca bebele are colici INDIFERENT de ce mananca mama ....totusi eu zic ca trebuie sa avem putzina grija la alimentatzie dar sa nici nu exageram ,cum am mai spus putizn din fiecare

http://community.webshots.com/user/Alex290178/profile

Mergi la inceput

OANA draga esti tare dragutza ...pai imi fac timp pt unghiutze ,nu ma duc la Salon ,mi le fac singurica cand imi doarme puiutzu ,imi ia vreo 20 de min

SE PARE CA NU STITZI CAND E PARADA MOSILOR :((
noi oricum mergem mai tarziu la Iulius ...sper sa i vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

fetelor,scuze de of topic !

azi m-am inscris la master si saptamana viitoare tb sa-mi predau un referat ,nu am mai facut asa ceva in viata mea nu cunosc pe nimeni care a mai facut master in Management ,daca stiti va rog sa-mi scrieti cum se procedeaza la aceste referate ,tb scrise minim 5 coli A4 ,?????multumesc

SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Buna fetelor
Ma distrez citind cum ziceti voi ca pupaciti bebeii si ma gandesc cat de mult si des il pupacesc si eu pe al meu. De cate ori trece sau vine la mine primeste un pupic, dar nu oricum ci unul asa zgomotos sa stie ca l-a pupat mamica. Sunt atat de draguti copiii.
Alex cred ca a scris ArghirMonica ca parada mosilor e intre orele 18 si 20.
Soanso eu sunt acum la Master in Management. Nr. de pagini al referatelor la noi a depins de pretentiile profesorilor, adica am avut si referat de 6 pag si reeferat de 15 pag.Eu sunt la Bogdan Voda la master.

Ioana si nazdravanul Tudor

Ioana si

IOANA78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

MIHA 78 ,te rog sa-mi scrii pe PM sau pe mess chira_anca ,nr tau de telefon sa putem vb .tot la BV m-am inscris si eu azi.mersi

SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA

Mergi la inceput

MIHA mersi tare mult ..tzin sa ti spun ca tocmai l ai salvat pe sotzul meu de la o bataitza ......tocmai m a sunat si mi a spus ca ajunge itr o ora ....iar eu is disperata acum cu mosiii astia ,vreau neaparat sa i vada Tiadris si mai ales eu si imi era teama ca am pierdut "spectacolul"

ANCA multa baftaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

fetelor eu mananc mai multe, si fructe si dulciuri si compot si ceaiuri si zacusca si salata de vinete..
oricum nu mi se pare in regula numa supa si compot, pt ca organismul are nevoie de hrana serioasa, pt a produce laptele si pt a face fata oboselii.deci sunt adepta hranirii pe parsursul alaptatului..

apropo..scuze ca nu mai tin minte..mamica care zicea ca mannaca numa supe de pui..copilu tau are sau nu colici?
a,,,oana era
..

alex draga...ma omori..si maanichiura..si plimbari..si papica..si forum..fato..te invidiez ca poti! bravo! da copila ta nu plange? nu vrea atentie ziua? nu mananca la 3 ore?..iar masa dureaza cat o zi de post( la mine spre ex, dureaza cam o ora)???

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

victo - pai acum incep sa trec si eu la "program normal" ca vad ca si asa tot o doare burtica asa ca voi incepe si eu sa pap... deci fetelor, luati de la mine exemplu chiar daca mancati "exemplar" tot DEGEABA!!!! cel putin in cazul nostru...

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput

am mai intrebat si ieri... nu ma refeream la jucariile de plus... cum se spala jucariile zornaitoare care sunt pentru copii mici si cele pentru dentitie?

Oana si Maria-Teodora

asa crestem noi

Mergi la inceput