* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (85) *

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by gugushtiuc

GATTA nu fi suparata mama ca iti trimite Gugu 10 camioane cu remorca de zapada. La mine ninge ca in povesti si e friiiiiiig, a venit iarna pe bune, brr!!!

GUGU 37+ Alex?

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

AMR 6 ZILE!!!

Gugu , am vazut la stiri ca a nins rau in Moldova , ca este drumul blocat intre Piatra Neamt si Roman ...
Cred ca in cateva zile ma satur si eu de iarna , ca au anuntat la meteo -14 grade minimele din zilele urmatoare.

36+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mitsuleeee, rushine sa iti fie!!!! Cum sa fie urat????? E scumpic foc!!! Asa buflel si bucalat, e un scump!!!!! Si nu mai spune ca e urat ca te aude si o sa spuna ca nu il iubesti! Se poate????

Pupici,
Angelique 38+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 14 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by gattasalvaje

quote:
Originally posted by nemary

Ven, sa-ti fie de bine tunsoarea, bebe o va iubi pe mamica lui oricum.
Ange, pomelo sigur iti va placea, avocado nu ne place nici noua. azi mi-am cumparat si eu papaya, nu am mancat niciodata dar am citit ca este buna pt.arsuri. sa vedem

Mari 33+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mary , de unde ti-ai luat papaya ? Eu sunt disperata cu arsurile , as incerca orice sa le calmez...de la atata acid cat imi urca pe gat , mi s-a iritat f. rau esofagul si tusesc de zici ca am fumat 3 pachete de Carpati . si de la tuse ---vomit ...uuff , nu mai pooot

36+ cu Sara - Eliza
Am mai crescut?

am dat o fuguta la Real sa cumpar brad si am gasit acolo. parca in Cora nu am vazut.

Mari 33+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

nemary,

Am vazut la multa lume chestia cu lilypie care iti arata cat AMR, da' io nu pot intra pe site... Sau poate nu e linku' bun... Poti sa imi spui si mie cum fac? Ca sa nu mai scriu AMR jos,... Se updateaza singur, nu? Merci!

34+ -> www.flickr.com/photos/21448537@N03/?savedsettings=2105206827#photo2105206827" target="_blank">bananutsa clar!!!

AMR MAXIM 6 SAPTAMANI

mai intai trebuie sa-ti faci cont pe lilypie. http://www.lilypie.com/
si apoi adaugi linkul la semnatura. si se updateaza singur, da.

Mari 33+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by nemary

am dat o fuguta la Real sa cumpar brad si am gasit acolo. parca in Cora nu am vazut.

Ce ma oftic ...chiar azi am fost si eu la Real ,de ce nu te-oi fi intrebat mai devreme...?

36+ cu Sara - Eliza
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

AngeliquedeS, eu ii spun ca e frumos bebelushului din burtica, dar nu stiu de ce, aratarea aia din poza mi se pare ca nu e el! Poate a pozat doctorul aiurea, sau nu e fotojenic Sa speram ca nu o sa arate asa in realitate! Anyway, pupici pentru vorbele frumoase...

34+ -> www.flickr.com/photos/21448537@N03/?savedsettings=2105206827#photo2105206827" target="_blank">bananutsa clar! acum, si fatzuca!

AMR MAXIM 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Gata! Am pus si mocutza lui baby She urat e! Cred ca a gresit doctoru'....

34+ -> www.flickr.com/photos/21448537@N03/?savedsettings=2105206827#photo2105206827" target="_blank">bananutsa clar! acum, si fatzuca!

AMR MAXIM 6 SAPTAMANI

Mitsulee...dar e tare frumooos..ce zici ma ca e uratel..sa il vezi la nastere..mic..zbarcit..oracait...atunci sa vezi ca va fi cel mai frumos..sigur o sa te indragostesti pe loc de el..

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici

Alina 31 si Stefania

AMR 9 Saptamani

Mergi la inceput

Mitsh-ule, ai reusit cu AMR-UL?

Mari 33+ bebe

odiseea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

mitsule, eident ca esti tinerel si necopt, spusa asa dojenitor si blajin. copilul ala din poza, de zici tu ca e urat, e un frumos! e cel mai frumos copil pe care ti-l putea da Dumnezeu! in loc sa te smiorcai ca nu e "fotogenic" mai bine pune mana si multumeste ca ai fost binecuvantata cu un sufletel sanatos, ca e baiat, ca e, ca exista in primul rand, ca ai putere sa-l duci in burtica si nu mai fi copil razgaiat care-si imagineaza copilul ideal ca si cei din poze d epe la 6 luni! e o foto de ecografie foarte reusita - asta poate sa-ti spuna oricare dintre fete, si copilul asta ar eniste trasaturi foarte armonioase. nu mai zice prostii, si nu le mai gandi pentru ca de acum imprimi psihicul copilului cu niste reactii de respingere... si cand o sa aveti probleme de relationare o sa zici ca e rau, si e al dreaq, si n-ai sa accepti ca a fost in parte vina ta.
concluzie: E CEL MAI FRUMOS BEBE EVER!

miri_mik 34+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Hihi, thanx, nemary! Iete ce avem noi la semnaturaaa!

Mai e un pic si iesim!

Mergi la inceput