* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (85) *

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Gatta, Creata te intreba daca ai pretentia ca cei de la serviciu sa iti faca statuia din aur in loc de piatra. Eu vin si completez ca indieferent din ce material e facuta, tot vin ciorile si porimbeii si fac kk pe ea! So...

, Dragelor , n-am ce zice ...avetzi dreptate ...Da' la mine , treaba sta in felul urmator....oficial , eu sunt inca la munca , apar prezenta si sunt platita exact ca inainte. Este o intzelegere intre mine si patron...el are nevoie de mine , eu am nevoie de bani. Daca mi-as fi bagat prenatal , as fi luat cu vreo 12 milioane mai putin la bani , pt ca nu am salariul real pe cartea de munca , asa ca aia 85% din brut sunt kaka-maka . Asa ca , imi convine-nu-mi convine , raspund la telefoanele de la serviciu , mai dau cate o tura pe-acolo...12 milioane nu-s de lepadat.
Mie mi-e ciuda pe vaca aia pe care am lasat-o in locul meu...dupa ce mi-am batut capul 6 luni de zile cu ea s-o invat de toate , acum ma suna pt orice rahat, ma suna si clientii sa mi se planga ca aia nu se descurca ...nu stiu frate , parca tot ce i-am spus i-a intrat pe-o ureche si i-a iesit pe cealalta...

36+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Fetelor, imi cer scuze de intarzierea la apel.
Am fost la cumparaturi cu domnisoarele noastre iar cand ne-am reintors acasa, eram franta de oboseala si m-am pus sa ma odihnesc.
Astazi inchei saptamana 38 de sarcina si sunt tare fericita!
Mi-am dorit tare mult sa ajung aici.Vestile de la doctor sunt unele bune.Dilatatia s-a mentinut la 3 cm exterior si 1cm+ interior iar BB este foaarte jos - gata sa vina pe lume.DR. i-a putut pipai iarasi capusorul!
Poate veni de acum in orice zi insa daca situatia se mentine la fel de bine este posibil sa putem ajunge pana pe 20' dec.Asa dar, nu-mi face-ti inca galerie.Daca o fi sa fie ceva, am sa va anunt.Mi-am notat cateva dintre numerele voastre de telefoane.Va

38 Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lala_D

quote:
Originally posted by gattasalvaje

Lala D , mai esti pe-aici ? Ziceai ca ai facut un consult preanesteziologic...si te-ntrebam si eu in ce a constat ? Sorry ca te bat la cap , dar ma intereseaza , ca sapt viitoare merg si eu la consult si e ultima ocazie sa discut cu doctorita despre anestezie...

36+ cu Sara - Eliza
Am mai crescut?

mi-am amintit si ti-am raspuns in mesajul anterior

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!

Lala , thanks ...mie mi-a zis ca voi avea o discutie preliminara cu anestezista , inainte de nastere...ma gandeam ca-mi face si niste analize gen calcemie , glicemie , luat tensiune , puls ...dar am inteles ca nu se mai fac analize in ziua nasterii...s-ar putea sa-mi puna niste monitoare pt tensiune , contractii , pulsul bebelinei , samd.

36+ cu Sara - Eliza
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Vroiam sa spun o ora. Iarta-ma, dar netu' a dat rateuri... So, sterilizatorul e de la Chicco. Atat scrie pe el, adica nu stiu ce model e. Sa caut pe net... ia stai asa!

quote:
Originally posted by creata2008

Habar n-am! Lasa-ma un minut, sa urc, sa il caut si sa ma uit!

quote:
Originally posted by Ellenuta
creata saterilizatorul tau de la ce firma e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

gatta mie mi-a spus sa vin cu o hemograma, sumar de urina si un timequick recente, adica facute in saptamana dinaintea nasterii.

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

Un nou capitol va asteapta AICI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

A NASCUT GINGERnu stiu prea multe amanunte dar am inteles ca bb sunt bine.

FELICITARI GINGER SA VA BUCURATI DE COPIII VOSTRI,SA CREASCA MARI SI SANATOSI ALATURI DE VOI!!!!!

mami degiulia rebeca 13.08.2007

Mergi la inceput

Gina , ma gandeam eu ca n-ai nascut...sa nu ne uiti ...in drum spre spital , baga un SMS sa stim sa-ti facem galerie !

Te-nduri si de noi sa ne faci capitol nou ?

36+ cu Sara - Eliza
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

gatta mie mi-a spus sa vin cu o hemograma, sumar de urina si un timequick recente, adica facute in saptamana dinaintea nasterii.

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

LaL..scuze..dar nu mai retin ...faci ceza sau nasti natural...Ca la mine nu e sigur 100% si parca as incerca sa vb cu anestezist ceva inainte..in caz de ceza...ma rog...ma duc marti la ctrl si intreb gine..dar..As vrea sa planific totul..parca vad ca iese exact pe dos

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici

Alina 31 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png

AMR 9 Saptamani

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexi22

A NASCUT GINGERnu stiu prea multe amanunte dar am inteles ca bb sunt bine.

FELICITARI GINGER SA VA BUCURATI DE COPIII VOSTRI,SA CREASCA MARI SI SANATOSI ALATURI DE VOI!!!!!

mami degiulia rebeca 13.08.2007

Uraaa , sa ne traiasca gemenii ! Bravo Ginger , refacere rapida !

36+ cu Sara - Eliza
Am mai crescut?

Mergi la inceput