* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (85) *

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Hellou Zuzele !

Cum va mai simtiti azi ? Ce ziceti , or fi aparut cei 3 bebei pana la ora asta ? Nasol ca nu putem avea vesti repede de la cele 2 mamici ...nu cred ca au lasat date de contact.
Oricum :
Ginger

Dana Vio

Gina cred ca mai sta putzin ...parca o vad ca apare in curand pe-aici. Poate ne zice si noua mai multe de nebunul ala roman din Arizona care si-a impuscat nevasta si copilul la biserica ...am vazut aseara la stiri

Eu am o stare cam nashpa ...arsurile astea arza-le-ar focul !Iar am dormit stand in fund . Au devenit deja rutina ...la ora 4.45 dimineatza sunt in fund in pat cu paharul de lapte langa mine , uitandu-ma la stirile de pe N24 si incercand sa adorm la loc.
Azi am program de stat acasa si deja am inceput sa fac 13-14 intre baie , bucatarie , living ...cred ca incep sa sufar de claustofobie. Da' astept sa se termine programul la masina de spalat si cred ca-mi pun coada pe spinare.
Mi-am bagat la spalat toate tzoalele pentru spital , desi erau noi , am zis ca nu le strica un pic de detergent , ca nu stiu prin cate maini au trecut inainte. Sunt suparata ca mi s-au luat scame de la un halat plusat care avea niste dungi bleumarin pe camasile de noapte si nu mai arata ca noi...erau asha de frumusele inainte sa le spal ...

36+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

gatta si eu am program de casnica azi .. spal la greu, acum termin prima masina si mai urmeaza doua .. incep sa ma plictisesc acasa .. dupa ce termin sa vad si eu incotro o iau ..

imi pare rau ptr arsurile pe care le ai .. eu cred ca fii-mea o sa fie chelioasa .. caci doua zile am avut arsuri .. de atunci, nimic .. dar nici nu-mi doresc .. Doamne fereste!

37 EVA MARIA
AMR 3 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Irinouk vad ca nu mai zici nimic ...hellou , tot in butoi esti ?
Natalia ti-am vazut pozicile , da' bine te mai tzii ...in afara de burta , nu te-ai rotunjit pe nicaieri. Pe mine nu ma mai incap blugii dinainte de sarcina , mi s-au ingrosat si pulpele si nu mai pot sa-i trag peste fund.
Cu solutia aia de sterilizat , eu sunt cam circumspecta...i-am mai zis si lui Angi ...mi-a zis o pediatra ca sa nu o folosesc pentru obiecte pe care bebe le baga in gura. Eu mi-am luat ca s-o folosesc pentru masina de spalat.
Lala , de ce zici ca nu se poate folosi si la metale , ca pe ea scrie ca da...ma refer la cea de la Chicco.
Oricum , mie mi se pare f. practic sterilizatorul pt microunde , mi-am luat unul de la Baby Moov , a fost 70 RON . Chestia nasoala e ca nu-mi incape in cuptor decat daca scot platoul ala din dotarea cuptorului ...si in cazul asta , nu se mai invarte...o fi vreo problema daca nu se invarte si sta pe loc in pozitia in care-l introduc?

36+ cu Sara - Eliza
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Dupa faza cu spalatul si scamositul camasilor de noapte , m-am cam razgandit sa bag la masina hainutele bubulinei , ca prea sunt moi si pufoase si nu vreau sa le stric...da' parca nici nu-mi vine sa le iau la mana ...eu cu spalatul si calcatul am mari probleme ...Cred c-o sun pe maica-mea sa vina sa-i spele si sa-i calce tzoalele nepoatei...doamne , ce putoare pot sa fiu...
Eu n-am gasit detergent Sano manual , numai automat...n-o exista?

36+ cu Sara - Eliza
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Neata, gagici, m-am trezit la 12 si pana acum am citit din urma

Inca mi-e somn desi aseara la 12 m-am culcat, deci foooaarte devreme, pe cand voi am vazut ca ti bantuit pe-aici toata noaptea..

Primul lucru le fac galerie mamicilor noastre de azi: GINGER si DANA VIO Cred ca pana la ora asta au nascut si le doresc refacere rapida si sa se bucure sanatoase de familiile lor intregite.

Gina, da-ne un semn sa stim in ce formulsa sunteti!

Gatta, Creata te intreba daca ai pretentia ca cei de la serviciu sa iti faca statuia din aur in loc de piatra. Eu vin si completez ca indieferent din ce material e facuta, tot vin ciorile si porimbeii si fac kk pe ea! So...

Natalia, ce burtica frumoasa ai!!!! Si ati vazut, fetelor, ca poarte blugi normali???? Super sexi mama!!!

Miri, daca nu ne tii la curent cu ultimele aparitii pe piata jucarelelor sexuale, jar mananci!!

Mai vroiam sa mai scriu ceva despre unele zuzici dar am uitat ce. Revin cand si daca imi aduc aminte.

Pe mine nu ma mai doare spatele dar imi e tare somn! Cred ca merg sa mai fac un nani ca azi, culmea!!! nu plec nicaieri...

Pupici,
Angelique 38+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 13 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Gatta asa stiu de la medic . Sa nu amestec la sterilizat metal cu plastic . Sa le sterilizez separat.

Si nu mai vorbi te rog de arsuri ....de 3 luni dorm in fund ...eu mai am si o bila rebela si la ambele sarcini am murit din cauza ei .
M-ai intrebat de controlul preanesteziologic = o discutie amanuntita cu dr anestezist in privinta istoricului medical, analize, anestezii etc

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!

Mergi la inceput

Lala D , mai esti pe-aici ? Ziceai ca ai facut un consult preanesteziologic...si te-ntrebam si eu in ce a constat ? Sorry ca te bat la cap , dar ma intereseaza , ca sapt viitoare merg si eu la consult si e ultima ocazie sa discut cu doctorita despre anestezie...

36+ cu Sara - Eliza
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beinazutza spune:

Creata, pai eu am fost pe 10 la control si atunci mi-a spus.
a zis ca nu poate noaptea si de aceea ar fi f bine sa programam o zi in care sa provocam nasterea.motivul: are 2 copii mici si sotul nu prea este in Bucuresti in cursul saptamanii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by gattasalvaje

Lala D , mai esti pe-aici ? Ziceai ca ai facut un consult preanesteziologic...si te-ntrebam si eu in ce a constat ? Sorry ca te bat la cap , dar ma intereseaza , ca sapt viitoare merg si eu la consult si e ultima ocazie sa discut cu doctorita despre anestezie...

36+ cu Sara - Eliza
Am mai crescut?

mi-am amintit si ti-am raspuns in mesajul anterior

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Helou fetele zuzicile...eu m-am trezit la pranz...ca de fiecare data...deci...
Nu am citit decat ultima pagina scrisa...so...fetele care abaia acum stati acsa...va dati seama ...de 2,5-3 luni..ca nici nu mai stiu....imi vine sa o iau la fuga pe strazi...dar na..acu ce sa fac...azi ma duc si eu la mama la pl...este singura iesire pe care o fac...cam o data la 2 sapt./..stiti cum ma uit pe geamu de la masina...zici ca sunt copil mic...si ma minunez de ce mai contruiesc astia...abia astept...sa vina sotu sa ne scoata la plimbare...uraaa..mergem la ploiesti...
Apoi...mai Gatta...daca te pot ajuta cu ceva..nu am facut ctrl ala preanesteziologic..dar in mare inseamna cam asta: te consulta : aparat cariac, aparat respirator..te intreaba daca ai suferit de ceva boli...si cam atata..adik in afara de tensiune, ascultat plamanii, inima...nu cred ca mai face ceva..ca ..analize se iau in spital cand te duci sa nasti...si plus ca ai facut o groaza si inainte...s-ar putea sa vrea anestezistu/a sa se uite pe ele...te cantareste..sa stie cam cat anestezic sa bage (ca e pe kilogram corp)...si...

Poate Lala ne mai spune...asteptam cu nerabdare:D

Citesc ce ati mai scris de dim..si ma intorc

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici

Alina 31 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png

AMR 9 Saptamani

Mergi la inceput