* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (85) *

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

natalia, io ma enervez rar pe el, da cateodata chiar n-am chef sa le facpetoate singura. e un imprastiat dimineata, asta e, altul ma-sa nu mai face. s-apoi ia s anu creada el ca viata e numa lapte si miere, ca mofturi de gravida n-amprea facut. ii fac acu pe ultima suta de m. de o ora ma stradui sa golesc comoda (suprafata adica) din fata oglinzii, care e un fel de depozit de tampenii pt el:) si acu a trebuit sa golesc dulapul de dedesubt, si... grrrrrrrrrrrrrr! constructiv:) poti s-o scoti un pic pe ana afara. nu-i face rau. ia si e aputina er curat si nu te sacaie intr-una cu mucii... cand bruno e mucit asa...il spal in nas. circul de pe lume dar e eficient, ca nus tie sa si-i sufle inca:)

tinna, cu caruciorul... la noi sitanta cea mai scurta d eparcurs in plimbare e de 2,5KM. cu masina... ha! dar cu bruno pe jos si cu un bebe in esarfa, tare greu. asa ca cred io ca bruno va avea carucior pana pe la vreo 3 ani. de aia sunt indoita... sa iau s anu iau.maia stept putin ca-s scumpe foc.

miri_mik 35+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Adryana, vezi, era asa greu sa imi recunoasteti si mie ideile geniale??? Oricum, mai bine mai tarziu decat niciodata!

Greta... idem. :) Sa va bucurati de acest club!

Mergi la inceput

Urmati instructiunile: dupa ce infigeti cutitul, asigurati-va ca este implantat adanc. Apoi, fara nicio urma de remuscare, incepeti sa il invartiti in rana proaspata. De la stanga la dreapta, apoi circular. La final, daca rana sangereaza mai putin, puteti incerca sa il scoateti si sa il infigeti din nou, in alt loc, astfel incat sa deschideti o noua rana.

quote:
Originally posted by alinaatudor

Cat un iphone:0

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici

Alina 31 si Stefania

AMR 9 Saptamani

Mergi la inceput

Wow!!! Ptiu, sa nu te deochi! Ce burta maaaaare ai! Super misto! Esti o frumoasa!

quote:
Originally posted by greta4you

...fetelor...in sfarsit am reusit si eu sa pun 2 poze...sa vedem daca am si reusit....le gasiti aici....
http://good-times.webshots.com/album/561764573OlVQqO

AMR 4 SAPTAMANI
Cristina 36+ si bebe Mara Bianca

Mergi la inceput

Da, te cred, numai ca trebuie sa inveti sa te relaxezi... Nimeni nu e indispensabil. Si nu se prabuseste firma fara tine. Pe bune acum! Sau vrei sa iti schimbe statuia, din piatra in aur?? Ia o pauza si simte-te bine! Have fun!

quote:
Originally posted by gattasalvaje
Creatza , ma crezi ca azi mi-a sunat telefonul de 12 ori cu apeluri de la serviciu ...si asta in conditiile in care , dimineata am dat o tura pe-acolo de la 9.30 pana la 12.

Mergi la inceput

Irlandeza, spune drept. De fapt d-asta ti-ai luat carutul asta "Shopping basket included". Ca vad ca asa scrie la specificatii. Si ne spui noua ca, de fapt, sotu' a vrut!!

quote:
Originally posted by irlandeza

quote:
Originally posted by Ellenuta

sau sa vedem daca ma lasa sa pun link

www.bestkids.ro/pc-429-4-carucior-s3-trio.aspx" target="_blank">CARUCIOR EVA

Da , se vede. E f. frumos. Seamana cu ce avem noi, doar ca al nostru e portocaliu,( http://www.johnstonprams.co.uk/item701.htm )si a fost 700 euro, asa ca nu esti singura care era sa lesine in magazin cand a auzit pretul. Dar daca taticii vor asta, eu nu ma supar.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

37+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 21 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Elenutta chiar buna pagina despre alaptare...mersic
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

[quote]Originally posted by creata2008

Urmati instructiunile: dupa ce infigeti cutitul, asigurati-va ca este implantat adanc. Apoi, fara nicio urma de remuscare, incepeti sa il invartiti in rana proaspata. De la stanga la dreapta, apoi circular. La final, daca rana sangereaza mai putin, puteti incerca sa il scoateti si sa il infigeti din nou, in alt loc, astfel incat sa deschideti o noua rana.

creata mi se face frica .....pt ce sunt instructiunile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

irlandeza, acu ca am revazut mesajul tau preluat de creata - foarte constiincioasa creata noastra - aveti carucior ca al lui bruno. doar ca al nostru e rosu:) si al nostru e jane:) jane pro.

creata, nu ma asteptam sa scap de regim... dar stii cum e acum...mi-e ciuda pe mine, inainte eram sub control strict, acu mi-au zis nu ne mai facem probleme si rezist dinc e in ce mai greu. sunt atat de...nush...cum ziceai si tu, vine seara sexoasa, si p-orma examenul si craciunul - de craciun nu pregatesc nik care sa-mi puna in pericol "fericirea". de fapt de-i dau lu bebe acu ce nu i-am dat 9 luni (respectiv zahar) fac fix un rahat mare! deci imi trebuie un shlap!

miri_mik 35+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

creatoo .. ta-su e inabunit dupa bmwul lu' fii-sa .. aseara ma pun si eu in canapea (pe partea mea caci este coltar si fiecare e cu bucatica lui) si nu aveam loc de scanul de masina .. si ta-su n-a vrut sa-l dea la o parte .. ca cica de ce deranjez bmw-ul .. ce-mi venea sa-i spun cateva .. m-a ajutat fina in cele din urma si a mutat scaunasul invers si am incaput ..

irinuka tot nu ai iesit din pasa nashpa???

37 EVA MARIA
AMR 3 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput