Piticodromul de Sept - Oct 2005 (196)
Raspunsuri - Pagina 6
catush spune:
LA MULTI ANI Rebecca!!!
Sa fii sanatoasa, cuminte si sa ai grija de fratiorul pe care il aduce Mos Craciun!!!
kristinutza spune:
la multi ani, rebecca!
felicitari copilasilor care s-au intalnit cu moshu' caciunu'. radu se pare ca nu se va intalni nici cu cel de la gradinita. daca aveti rabdare sa vedeti de ce - puteti citi aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113164.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
catush spune:
Miflore- nu mai spune de doua ori ca acu plec..., nici nu am reusit sa merg pe la cumparaturi, in seara asta ma batea gandul dar am vazut afis pe usa de la scara ca vine preotul cu Sfintirea cu Craciunul...
catush spune:
Kristinutza- urata experienta cu gradinita!!! Din pacate exista multe feluri de oameni (vezi: bona din stirea de la Pro)
Ioana75 spune:
Salut si multumesc de urarile pentru gradi. Abia astept sa mearga sa va dau raportu'.
Gina, la multi ani Rebeccai!
Kristina, am citit subiectul cu gradi inainte de a intra aici. Foarte nasol, bine ca plecati. Si eu am patit cu acorns cam tot la fel, de la inceput au fost semnale peste semnale ca nu e OK, dar tot ziceam ca hai sa le dau o sansa, hai ca poate mi se pare mie, etc. Mi-au trebuit 5 luni sa ma conving ca nu mai merita nici o sansa.
Zino, bravo pentru poezie si pentru ca ati scapat de 'cirpa'.
Diana, cum sa nu aveti nimic interesant de raportat? Nu cred.
Ieri am fost la medicul de familie sa iau adeverinta ca miru e apta de colectivitate; era o rezidenta acolo si cind m-a auzit cu montessori m-a intrebat: 'dar asta nu e pentru handicapati?'.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
catush spune:
Miflore - avem si noi o paturica zisa "putita", fara de care nu dormim, este o pilota din vatelina care saraca arata ca dupa razboi...., nu stiu daca putem scapa de ea curand.... .Vrem sa scapam de bibele de apa si de pampers pe care vom incerca sa le cedam lui "Motaciun" contra "dadoui"...
kristinutza spune:
da, a fost o experienta urata. si chiar v-as ruga sa scrieti si acolo, sa certificati intr-un fel ca-s zdravana la cap, nu sunt prea pretentioasa, nu inventez si chiar vreau sa ajut pe unii parinti sa ia o hotarare in ceea ce priveste gradinita respectiva .
a citit si sotul ce am scris si s-a mirat cat de eleganta si blanda am fost in postare .
cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
catush spune:
6.... ca ma aventurez in trafic sa ajung acasa...
Ieri am facut o ora de la Muncii la Nerva Traian...