Piticodromul de Sept - Oct 2005 (196)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

La Multi Ani, Piticodrom!
Sanatate multa, un An Nou fericit, cu multe bucurii, impliniri si noroc.

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Hello - LA MULTI ANI si BINE V-AM GASIT IN 2008!
Fie ca aceast an, sa fie unul binecuvantat de Dumnezeu pentru fiecare in parte.Va doresc multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor.

Multumim pentru felicitari.

Poze-David Jonathan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

LAAAAAAAAAAAAAA MULTIIIIIIIIIIIIIIIIIII ANIIIIIIIIIIIIIIIIII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

La multi ani!
Iata ca am mai primit in dar un An! Sa ne fie tuturor unul plin de bucurii si de copii sanatosi!

Maria- ieri

Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

La multi ani la pitici si familiile lor !

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

La multi ani-2008! Sa aveti un An Nou asa cum va doriti!

Am de recuperat la capitolul citit ca am citit asa, mai pe sarite.

Felicitari Gina pentru baietel, sa cresca mare, sanatos si sa va bucurati de el!

Felicitari Jadi, Anya pentru locul 1 la concursul de poze!.

O sa revin si eu de indata ce timpul imi va permite cu "raportul" despre cum am petrecut de sarbatori!

Salutari si toate bune,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Bine v-am gasit in 2008!
Trezireeeeeaaaaa!

Noi am fost o zi la munte,in rest am stat prin Bucuresti dar ne-am tinut de vizite si de iesiri din program. Au fost frumoase zilele,foarte pline.
Copiii sunt sanatosi,am stat cu teama ca i-am tot expus la virusurile prietenilor. Sa a inceput sa mearga, este in continuare foarte curajos,se arunca, sare in cap, in maini.
Dinu e si el bine, vesel si pus pe pacaleli, ne citeste sau inventeaza povesti elaborate, coboara vocea sa creasca suspansul, incepe tot timpul cu descrierea decorului, mereu altul: e noapte,ger de ingheata pietrele, jungla etc si cand are loc momentul culminant ne sperie tare. Sa se sperie pe bune,ii soarbe cuvintele,ce-o intelege el stie.
De brad nu s-au atins, Mos Craciun a venit de doua ori acasa,adica am comandat ceva pe net care a venit dupa sarbatori,asa ca le-am bagat in sac si le-am spus ca au fost foarte cuminti si de-asta a mai venit o data.
Casa e plina de jucarii asa ca 1/2 de an -pauza, mi-am zis eu...

Felicitari Jadi, Anya!!!!!!

Va pup!! Un an foarte bun va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medica spune:

La multi ani in 2008 !
Va doresc tuturor, un an plin de sanatate, ca-i mai buna decat toate!!!!

GinaM, te felicit pt micul David, sa va traiasca si sa va aduca mii de bucurii in viata voastra. Il cheama ca pe meziunul meu
Locca si pt tine am motive de bucurie. Felicitari pt bebe2, am citit din urma si am aflat frumoasa veste. Sa ai o sarcina usoara.

Noi, adica eu si sotul tocmai am aterizat acasa, de la PREDEAL. A fost foarte frumos, ne-am plimbat peste tot, mai mult ne-am adus aminte de drumetiile pe care le faceam in studentie.

In februarie mergem la Poiana Brasov impreuna cu piticotii. Vrem sa-l punem si pe David pe skiuri. Cel mare cred ca este sportiv din nastere, pt ca orice sport pt el este o joaca, prinde foarte repede.

In rest, toate bune. Maine incepem scarbiciu si................v-ati prins, ne bucuram foarte tare

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani!!!

Noi am venit azi de la munte, inca nu am scos totul din bagaje.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Sa ne traiasca zina! Multi ani traiasca, multi ani traiasca, laaaa muuuuulti aaaani! Nu-i asa ca mai primesti si azi urari pentru ieri?

La multi ani si Casianei pentru ziua numelui!

Le salut pe Sarmisa si pe Andreea - sa ne scrieti mai des despre fete.

I-am facut niste analize uzuale Mirunei, a fost nashpa la recoltare, s-a zbatut. Vineri mergem sa le facem si pe cele care trebuie la gradi. De luni o duc pe Miru la gradi, si merg si eu la serviciu.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput