Piticodromul de Sept - Oct 2005 (196)
Raspunsuri - Pagina 19
Antoanela23 spune:
La Multi Ani, Piticodrom!
Sanatate multa, un An Nou fericit, cu multe bucurii, impliniri si noroc.
Anto, mamica de
Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">
Victor (8 octombrie 2005)
Gina M spune:
Hello - LA MULTI ANI si BINE V-AM GASIT IN 2008!
Fie ca aceast an, sa fie unul binecuvantat de Dumnezeu pentru fiecare in parte.Va doresc multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor.
Multumim pentru felicitari.
Poze-David Jonathan!
andreeeea spune:
La multi ani!
Iata ca am mai primit in dar un An! Sa ne fie tuturor unul plin de bucurii si de copii sanatosi!
Maria- ieri
Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)
dana_lucia spune:
La multi ani-2008! Sa aveti un An Nou asa cum va doriti!

Am de recuperat la capitolul citit ca am citit asa, mai pe sarite.![]()
Felicitari Gina pentru baietel, sa cresca mare, sanatos si sa va bucurati de el!

Felicitari Jadi, Anya pentru locul 1 la concursul de poze!
.
O sa revin si eu de indata ce timpul imi va permite cu "raportul" despre cum am petrecut de sarbatori!
Salutari si toate bune,
Dana Lucia si
Alberto
Tonnia spune:
Bine v-am gasit in 2008!
Trezireeeeeaaaaa!
Noi am fost o zi la munte,in rest am stat prin Bucuresti dar ne-am tinut de vizite si de iesiri din program. Au fost frumoase zilele,foarte pline.
Copiii sunt sanatosi,am stat cu teama ca i-am tot expus la virusurile prietenilor. Sa a inceput sa mearga, este in continuare foarte curajos,se arunca, sare in cap, in maini.
Dinu e si el bine, vesel si pus pe pacaleli, ne citeste sau inventeaza povesti elaborate, coboara vocea sa creasca suspansul, incepe tot timpul cu descrierea decorului, mereu altul: e noapte,ger de ingheata pietrele, jungla etc si cand are loc momentul culminant ne sperie tare. Sa se sperie pe bune,ii soarbe cuvintele,ce-o intelege el stie.
De brad nu s-au atins, Mos Craciun a venit de doua ori acasa,adica am comandat ceva pe net care a venit dupa sarbatori,asa ca le-am bagat in sac si le-am spus ca au fost foarte cuminti si de-asta a mai venit o data.
Casa e plina de jucarii asa ca 1/2 de an -pauza, mi-am zis eu...
Felicitari Jadi, Anya!!!!!!
Va pup!! Un an foarte bun va doresc!
medica spune:
La multi ani in 2008 !
Va doresc tuturor, un an plin de sanatate, ca-i mai buna decat toate!!!!
GinaM, te felicit pt micul David, sa va traiasca si sa va aduca mii de bucurii in viata voastra. Il cheama ca pe meziunul meu ![]()
Locca si pt tine am motive de bucurie. Felicitari pt bebe2, am citit din urma si am aflat frumoasa veste. Sa ai o sarcina usoara.
Noi, adica eu si sotul tocmai am aterizat acasa, de la PREDEAL. A fost foarte frumos, ne-am plimbat peste tot, mai mult ne-am adus aminte de drumetiile pe care le faceam in studentie.
In februarie mergem la Poiana Brasov impreuna cu piticotii. Vrem sa-l punem si pe David pe skiuri. Cel mare cred ca este sportiv din nastere, pt ca orice sport pt el este o joaca, prinde foarte repede.
In rest, toate bune. Maine incepem scarbiciu si................v-ati prins, ne bucuram foarte tare ![]()
Pupici
Ioana75 spune:
La multi ani
!!!
Noi am venit azi de la munte, inca nu am scos totul din bagaje.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Ioana75 spune:
Sa ne traiasca zina
! Multi ani traiasca, multi ani traiasca, laaaa muuuuulti aaaani!
Nu-i asa ca mai primesti si azi urari pentru ieri?![]()
La multi ani si Casianei pentru ziua numelui!
Le salut
pe Sarmisa si pe Andreea - sa ne scrieti mai des despre fete
.
I-am facut niste analize uzuale Mirunei, a fost nashpa la recoltare, s-a zbatut. Vineri mergem sa le facem si pe cele care trebuie la gradi. De luni o duc pe Miru la gradi, si merg si eu la serviciu.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei