Piticodromul de Sept - Oct 2005 (196)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sarmisa spune:

Salutare voua piticodrom!
Greu tare ma urnesc si eu sa scriu ceva desi zilnic va citesc si tare aproape imi sunteti . Uite unul din obiectivele pe 2008 e sa nu las macar o saptamana in care sa nu va scriu!Promit!
A venit si la noi Mos Craciun, Mociunu...asa-i zice Mayanna, cu daruri multe si tare bine primite: o tabla pe cere scrie cu creta, plastelina, carti cu povesti, enciclopedii pt copii,puzzle-uri,jocuri din lemn,titirez ,toba, maracas, tamburina...si nici nu mai stiu ...multe oricum.Mosu a venit cand dormea dar mi-a zis ca la anu vrea sa-l si vada asa ca ne vom pregati...adica vom sti sa spunem poezii si cantecele,acum nu vrea sa zica decat ultimul cuvant dintr-un vers...ca de cuminte si dulce este!
acu s-o trezit mayanna dar revin...

sarmisa mamica de mayanna (19 Oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Am intrat sa va urez un an nou mai bun, cu multe bucurii si realizari!
Maria e bine, creste, stie multe, recita colinde (ca nu prea vrea sa cante), Sorcova etc, dar numai cand crede ca n-o aude nimeni. Mosului n-a vrut sa-i spuna nimic (isi ascunde fata cand unii necunoscuti vor sa-i vorbeasca). Din cele muuulte daruri primite (la servici la mama, la gradinita verisoarei, la bunici si rude, acasa), in top e laptop-ul (in romaneste) cu care s-ar juca oricand. Cu suzeta stam la fel, adica mi-a spus sa-i transmit mosului ca ea nu-i da suzeta si ca, mai bine sa-si ia jucariile inapoi . Acum e o perioada cu f multe mofturi si "nu vreau-uri", ceea ce ma termina. Va fi un excelent general de armata, ca tare-i place sa ordone: cand si ce sa facem si cum anume; daca nu ne executam, iese cu mare scandal (si copiilor mai mari le spune cu ce sa se joace si cum). Nu mai stiu cum s-o fac sa priceapa ca nu tot ce vrea ea si cand vrea se si poate realiza. Am incercat sa ignor fitzele, dar in ultimul timp plange f mult daca nu executam cititul/ imbracatul, dar mai ales dezbracatul de ce vrea ea, si a ragusit bine (raguseste repede cand plange). Si e si ea in trend, de cateva zile, adica nu mai mananca aproape nimic (si a iesit si al doilea rand de masele).
Asta ar fi ce ma deranjeaza, ca in rest e un supercopil . E scumpa tare cand povesteste (vorbeste f bine) sau cand scoate cate o replica noua... ("mi-am dat eu seama" etc). A! De vreo luna suntem fara pamapers!

Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Salutare si sper, cu scuzele de rigoare sa ma iertati ca am ratat startul urarilor.
Am aflat ca ati avut un Craciun fericit cu multe daruri de la Mosu'!
Urez, un pic intarziat un "La multi ani!" Cristinelor, Cristianilor si Stefanilor si Stefaniilor!
Cu dedicatie speciala pt. cuscra(sper sa nu se fi suparat prea tare,ca-i soacra lui fi-mea )
La noi a venit Mosul incarcat de daruri: Un tren din seria Thomas(Emily) cu sine, o pista de curse cu o masinuta, alte masinute mici,un set de animale domestice, multe dulciuri...
Am fost si la tara, acolo la biserica a fost un soi de serbare cu colinde si cu Mos Craciun care a ajuns pe o sanie trasa de un cal, Alexia a fost incantata de el dar nu a acceptat sa il atinga macar, il admira de la distanta.
A, uitam sa va povestesc ca pe 21 am avut serbare la gradi.Alexia a fost cuminte, a stat pe scena, a cantat dar n-a vrut sa spuna poezia.Apoi au terminat cei din grupa mica si urmau sa cante cei din grupa mijlocie numai ca Alexia n-a mai vrut sa coboare de pe scena.
Am avut parte si de fitze din partea ei ca nu vroia sa imbrace costumul de craciunita, am imbracat-o adormita si a ajuns asa la serbare, cand s-a dezmeticit bine a inceput sa protesteze dar apoi si-a vazut colegii la fel costumati si tare mandra mai era.Apoi alte figur si urete ca nu mai vroia sa plece de la serbare si nu mai vroia sa scoata rochita.
Alexia s-a impacat cu gandul ca suzi e la Mosu', nici nu e suparata deloc.Se poarta asa firesc de parca nici n-a avut-o pe suzi.Nici nu-mi vine sa cred ca a fost asa usor.De fapt, daca ma gandesc mai bine si cu biberonul a fost la fel de usor, a renuntat la el fara prea multe proteste pe la 1 an si 2 luni.
Avem in schimb o grea piatra de incercare:olita.
Nici nu vrea macar sa se uite la ea, sa se aseze pe ea.Cred ca nu am nici o sansa sa o conving sa faca la olita pana la 3 ani.
Si tot din categoria nu-urilor :nu mananca decat dulciuri, "ititca"- branzica de casa de covalact parca, si "tatoshi"- cartofi.Nici nu stiu ce sa-i mai fac ca ea doar itica si tatoshi vrea.
Andreea am ajuns si noi la stadiul asta:cand nu-i fac pe plac urla si se tranteste pe jos.Ieri o ora a urlat ca nu vrea strampi eu i-am zis ca altfel nu iese afara si sa te tii asa nervi ca ieri chiar n-am mai vazut la copilul meu.Unde mai pui ca a invatat sa ma loveasca(probabil de la gradi) ca imi mai trozneste cate una peste fata.Incerc sa ii ignor chestia asta si vad ca nu mai face asa des.
Ma duc sa-mi pregatesc casa de revelion, trebe sa fac un pic de ordine.De revelion o sa plec la nasii mei de botez iar pe 1 serbez acasa pe Sf.Vasile, ca-s Vasilica.
Revin cu urarile de anul nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

casiana .

am gasit un loc de joaca indoor pt copiii nostri, un loc cred destul de bun de intalnire si pt mamici: se cheama Joyland, e la podul grant, aviz mai ales vecinelor de crangasi.
e un spatiu destul de larg, un pic cam racoros (nu fac fata caloriferele la inaltimea si largimea camerelor). au vreo 2 tobogane, balansoar, piscina cu bile, casute, masute, jocuri, avion si masini sa-i dai cu fise. dragut. e 10 lei ora, cele 3 fise obligatorii sunt 5 lei, poti servi un suc, o cafea etc. lui radu i-a placut f mult.
daca mai vreti amanunte... apelati cu incredere la comentatoarea-sefa.

editez: lui radu i-a placut locul de joaca, nu cafeaua. p-aia a baut-o tac'su.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

confirm spusele Kristinei, si lui Milan i-a placut la "petrecere"...dar eu am platit doar pt 2 ore, o fisa suplimentara si cafeaua...voi ati platit 5 lei in plus?

la capitolul fitze ne inscriem in trend vad...la noi e cu "nu vreau si gata!"

casiana, felicitari pentru serbare!!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

aha, mi-a cerut mie inseamna aiurea 5 lei in plus. ca n-am luat nicio fisa suplimentara.
deci, rectific: e 10 lei ora, iar in banii astia intra si 3 fise pt masinute. asta daca nu esti blonda si cu ochelari...

www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

m-ati pus pe ganduri cu maselutele si l-am cercetat si eu pe radu. i-au aparut doua maselute noi stanga si dreapta jos. parinti denaturati, nororc cu piticodromul ca-mi amintesc ca mai trebuie sa apara cate o masea din cand in cand.
de mancat mananca in continuare fff bine, deci chiar ii fac in prima saptamana a anului nou analizele, pentru ca e un pic suspect sa manance atat de mult si sa fie atat de slab.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Salutare!
A trecut si Craciunul,va trece repede si revelionul,pacat ca ce-i frumos se termina iute.
A lasat si la noi Mosul cadouri sub brad,am impresia ca prea multe.

Gina,sa va traiasca feciorul!Felicitari pentru locul 3 ocupat la concurs!
Felicitari Jadi,Anya pentru locul1!De ce nu va laudati?Am aflat intamplator.
Va pup si nu va urez inca in speranta ca mai apuc sa intru prin zona.

Mergi la inceput

ooo, da, felicitari fruntaselor! am uitat sa vad care mai e treaba, dar de cand a aparut ideea concursului m-am si gandit la poza aia. e chiar ffff frumoasa si potrivita. bv gina si bv tuturor!

noi maine plecam iar la drum.dar din nou fara radu, ca deja apar discutii intre bunici care sa-l ia. si ne-am trezit ca nu il lasa niciunii sa il luam cu noi, ca lor o sa le fie dor de el. asa ca il lasam in buc, si sa si-l imparta ei cum or stii.

e o faza super draguta, ca ne batem toti pe el, inclusiv eu cu sotul. e o placere sa-l scoti pe afara sau la cumparaturi sau oriunde. vorbeste non stop, chiar neasteptat de corect, se intelege tot ce spune si e dragalas tare tare de tot.
zici ca-i comentator sportiv: "tataie, unde pleci fara mine?! aaa, arunci gunoiul! bine, poti sa te duci fara mine, dar afara mergem impreuna! cand plecam? a, acum iti pui papucii, daaa, la gunoi mergi cu papucii. cand plecam, iti pui ghetele, da? si radu isi pune ghetele. ne imbracam gros, ca e frig afara si inghetam. toata lumea se imbraca gros afara cand e frig". si tot asa la nesfarsit.

ieri mi-am amintit ce inseamna sa ai 2 joburi: doua petreceri de craciun. haha. si acolo il intrebau colegii unde-i nasul, gura etc. el a aratat un pic plictisit toate cele si dup-aia a inceput sa "citeasca" de pe o eticheta de sticla de pe masa: "asta e A, asta e O, asta e C, asta e B" etc. adicatelea el "stie multe". hihi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Un An Nou cu impliniri, copii sanatosi si bafta mamicilor care-si doresc inca un bebe !

Acum suntem in Lake Placid, NY, unde a fost Olimpiada de iarna in '80. De-ati sti cat de mult s-a bucurat Petrut sa descopere zapada, telecabina si sania, ca acasa in NJ e iarba verde si lumea umbla in tricouri cu maneci lungi. Ne-am luptat cam 1 ora ca sa tina caciula pe cap si manusile in maini, dar cand a dat de frig, a inteles .
Ne-am urcat in varf de munte unde incepea partia de ski olimpica, de acolo se "aruncau" toti in neant, ca eram in nori, si nu vedeai mare lucru. Petrutu' dupa ei. Ma tragea, striga tare GO, s-a zbatut cand l-am luat de acolo, el vroia s-o ia la vale

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput