Mamici de Martie-Aprilie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

buna dimineata!
Intai de toate bravo Mihutzei pentru micuta cu labe de dansator.
Aici ieri a fost explozie de bebelusi, cred ca au vrut sarbatorile acasa.
M-am trezit cam indispusa, asistenta sefa m-a pus sa-mi reiau plangerile catre asistenta aia (careia cica i se spune madam Bin Laden), nu-mi sta deloc in fire sa dau oamenii in gat, dar asta e...
Sa aveti toate o zi frumoasa!

naty 23+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Naty felicitari pentru ca ati fost cuminti si o sa fiti de Craciun acasica cu tati..

Giani nu stiu ce-o fi vrut sa zica Zoze,dar sunt sigura ca o sa ne explice.

Ursuletzule vorba lui Zoze, mi-ai dat o idee.Abia astept sa ajung acasa. Si maine amandoua mergem la eco, nu-i asa?

BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2

Nicol21+ cu si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Fetelor, dau doar cateva raspunsuri aici, inca nu am terminat tot de citit, asa ca sa nu va suparati pe mine

ioana - eu i-am cumparat niste lucrusoare impletite lui bb si sunt foarte frumoase si originale
ralu - eu m-am ingrasat vreo 20 de kg pana acum, si dupa cum zicea ioana nici pe mine nu m-a intrebat doctorita cat m-am ingrasat, (bine eu eram si foarte slaba inainte) si chiar nu m-as sinchisi daca m-ar certa cineva ca m-am ingrasat, ca doar nu ma duc sa concurez la vreun concurs de miss, mananc de cate ori simt nevoia. Daca ai fi cazut azi din picioare , era mai bine? Asa ca pune mana si mananca cat iti cere organismul.
maryb - felicitari pt bb, si stai linistita ca are bebe tot timpul sa creasca mare si frumos
rox - intr-adevar a fost superba ninsoarea...sotul meu a iesit la 2 noaptea cu Bruno (catelul nostru) afara ca sa vada si el zapada
naty - saracuta de tine, nu mai plange pt toate proastele si analfabetele alea de asistente,nu merita efortul, trebuia sa le zici si tu vreo doua de sa nu se vada ...nici nu vreau sa ma gandesc ce fac daca imi vorbeste cineva asa
- ai vazut ca poti face si tu cumparaturi si din spital...., iar eu cu circumscrisul nu sunt de acord, este o mutilare a bietului copil, si am vazut niste imagini pe net care m-au infiorat, daca dati un search pe google cred ca o sa va schimbati parerea
Maicamea avea o vorba, ma supar daca ma face proasta unul mai destept ca mine, dar daca imi zice unul mai prost ca mine nici nu il bag in seama, asa ca da-le undeva pe coanele asistente.....
bubu - eu am folosit creion nazal care costa 1 leu la farmacie si mi-a fost de mare folos, mai ales ca este numai din plante
mihutza - felicitari pt bebelina

26+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Iaca vine Mosul drag cu o ramura de brad!!

Colind curat,brad colorat,Mos bogat,Craciun Luminat,gand implinit,An Nou Fericit!

Ela.. in 26+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

uitati aici un articol despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">circumcizie....si aveti acolo si un link cu poze....eu sunt categoric CONTRA acestei proceduri

26+ Lucas

Mergi la inceput