Mamici de Martie-Aprilie 2008 (53)
Raspunsuri - Pagina 19
ursuleata spune:
Azi mi-am schimbat si eu semnatura!!! Implinim
21 de saptamani.
21+
Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14
natynic spune:
Bravo Ursuleato, la mai mare!!!
Tocmai ce am facut pe spionul, m-am dus la sala de alaptat bebei cu colega si am facut poze bebelului nou-nascut al noii colege de salon cu care...ma reintalnesc, a fost uimita ca n-am plecat acasa de cand fusese ea prima oara. Nu-l putuse vedea pe bebe dupa nastere si m-am strecurat clatinandu-ma ca o ratza printre mamici, am cautat copilul, l-am pozat si am fugit inainte de a observa vreo asistenta ca nu apartin nici unui bebel!Mori cand vezi sarmalutele alea delicioase, iar Iulia sare in sus si acum de dragul lor!
Gudinde, in fata mea prof Marinescu i-a spus fetei ca de fenomenul respectiv citise doar din carti, in 40 de ani de cariera, asa ca...
Aoleu, fetelor, sper ca nu v-ati suparat, am glumit ca sa-mi luati voi lucrusoare!!!Am glumiiiit!
naty 23+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
gbutucica spune:
Netza buna !!!!
Sa dea domnu' sa fie o saptamina usoara cu rindunici care au scapat de raceala , "calatori ai nasului", si tuse, si bine inteles toata lumea la sfirsit de sapt pe la casele lor!!!!!

Ursule sa fie la mai mare , sau multe pina la 40 sapt cu sanatate si bine!
Naty , da nu ne-am suparat , ba din contra eu as fi bucuroasa sa-mi aloci un anume buget si sa umblu sa cumpar pt Iulia cite ceva, ba chiar mi-ar face placere.
Pup io rindunicile care poate nu au dispozitia necesara sa ne scrie

Giani
,....
29+
ca am dovadao fi chiar baiat?
nicol_conte spune:
Neatza si de la mine la toate randunicile! 

Merg si eu sa ma pun la curent cu ultimele noutati din weekend si revin..
BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol
20+ cu
si Alexia(24aug2005)
nicol_conte spune:
...Uppsss..ramasesem in urma cu semnatura..dar am rectificat
BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol
21+ cu
si Alexia(24aug2005)
zozela spune:
'neata!
Maai ce harnicute ati fost!
Inainte sa va povestesc aventurile de we-vreau sa o felicit pe Olgutza pentru grasunica ei
,pe Naty -cea care va petrece un Craciun minunat-acasa
si pe Ursuleata pentru bebe jucaus(mi-ai dat o idee
)!
Maia..i've told u so!!![]()

Ariel bolnavioara,Sovi,Ioana,Oana,Simoo,
Giani,Livi,Ramo,gudinde,Nicol si tuturor randunicilor dragi-dar care ne-au uitaaaaat!!!
Stati..Inchei aici mesajul-fug sa uploadez niste pozici si apoi revin cu povesti de we!![]()

Colind curat,brad colorat,Mos bogat,Craciun Luminat,gand implinit,An Nou Fericit!Ela..
in 26+ cu
!!Varsta mogaldetei
Photos
mihutza11 spune:
Buna dimineatza!!!
ce frumoasa-i viata!! ![]()
sunt tare bucuroasa ca mi-am vazut gagalicea
... mai, mare miscatoare e (oare cu cine o fi semanand
)... nu voia sa stea locului o secunda sa o masoare si pe ea dna doctor... avem 716g, LF=4.4 mm, diametru biparetal=68.7mm... in rest totul e la locul lui.. si se uita dna dok la talpitze si zice "ia uite ce talpitze mari are" - cred si eu, zic, eu cu 40 si tati cu 44-45
... e o scumpete de fata, dezvoltata cam cu cateva zile mai mult decat varsta gestationala... si avem si DVD cu miscareata
... tati e in culmea fericirii... ce sa mai!! suntem topiti amandoi!
Placenta s-a mai ridicat si colul e bine inchis la locul lui
... lichid destul si clar.. oricum sa am grija in continuare.. odihna cat pot, ca sa stea cuminte acolo la dospit si mai ales ca ne asteapta calatoria de nu stiu cate ore cu avionul... si ca sa imi functioneze bine si rinichii, ca nisipul tot pe acolo a ramas
.. dar tre sa scap eu si de asta, bine ca in rest totul e ok.
Deseara sper sa pun si eu filmulet cu comoara mea! si nu numai, ca am pozici de we cu zapada ![]()
ma duc sa citesc din urma si revin!
Mihaela
26+ cu
Andra
Pozici
Bebitza
nicol_conte spune:
"" Giani,Livi,Ramo,gudinde,Nicol si tuturor randunicilor dragi-dar care ne-au uitaaaaat!!!
Stati..Inchei aici mesajul-fug sa uploadez niste pozici si apoi revin cu povesti de we!""- scrie Zoze
Cum adica "ne-au uitat"? - Zoze poate ai vrut sa scrii "nu ne-au uitat" [pup[
BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol
21+ cu
si Alexia(24aug2005)
RalucasS spune:

Randunici!!!!!!!! Ce dor mi-a fost de voi
!!!! Dar din pacate de cateva zile nu am mai avut net [pc], si abia astazi l-au reparat, asa ca voi putea ciripi din nou langa voi. Am mult de recuperat din urma, dar o sa ma apuc de
.
Va
pe toate si 
26+
Lucas
gbutucica spune:
Nicol , eu cred ca Zoze a pupat pe cele nominalizate(Giani,Livi,Ramo,gudinde,Nicol ) si apoi pe cele care ne-au uitat.Nu-i asa ELA???????

Giani
,....
29+
ca am dovadao fi chiar baiat?