PIOCIANIC in maternitatea spitalului UNIVERSITAR

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana M. spune:

quote:
Originally posted by mamiCamelia

E ingrozitor ce citesc. Eu am nascut in iulie 2007. Am avut ceva probleme cu sarcina dar nu de natura... bacteriana sau asa ceva. Am nascut natural, f f greu, am stat 50 minute pe masa aia ca nu iesea bebe desi era f jos. s-a nascut micut, de 2700g, parea sanatos dar la niste analize mai atente ( am insistat noi) i-au gasit stafilococ auriu in gat. Am intrat eu la analize, timp in care i s-a administrat antibiotic prin branula fiata in capshor. Plangeam toata ziua ca mi-am infectat copilul. Dupa 4 zile au venit analizele mele. Eram sanatoasa tun, nici urma de stafilococi. Atunci, interesandu-ma pe unde apucam acolo, de la asistente, de la medic, mi s-a spus ca e f posibil sa-l fi contactat puiul meu in acele 50 minute de "stationare" cu colul deschis. M-am linistit doar cand am aflat ca nu era tulpina aia periculoasa pe care o stiam eu din cultura generala...vazusem odata asa ceva la un copil si atatea zile eu doar la acel caz ma gandeam. Am innebunit. Cica nu se trateaza total niciodata. Intr-o forma latenta el va exista mereu.
Acum bebe e sanatos si nu am motive de ingrijorare dar parca nu pot ierta nimanui depresia mea, si nici branula din capul bobocelului meu.

Camelia
http://www.flickr.com/photos/bebeluca/

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120239

fara o neaparata legatura cu subiectul, incerc sa-ti raspund la problema cu stafilococul auriu: fetitei mele i-au aparut pe fata doua pete in vara trecuta. Avand un fond de dermatita atopica, am ajuns din nou la dermatologie, unde i s-a recoltat o proba pentru analize. I s-a gasit acest stafilococ 'aureus', dar doctorita m-a linistit, mi-a spus ca ABSOLUT TOTI suntem purtatori de asa ceva, pe piele, sunt o multime de bacterii care 'ne' locuiesc, probleme sunt doar cand imunitatea generala scade foarte mult, si atunci incep sa ne 'deranjeze'...asta a propos de 'nu scapi de el niciodata' - asa e, dar nu-i de spaima ! Cel din gat se trateaza cu atentie, mai ales la bebelusi, pentru ca ei n-au imunitatea formata inca...
Ralucai i-a dat o crema pentru cele 2 pete, care i-au trecut definitiv in 3 zile, fara probleme....

Dana M. 38+ si Raluca (6 ani si 2 luni)

Mergi la inceput