Cazare Yeego.com

Cazare Yeego.com | Autor: anamariame

Link direct la acest mesaj

A fost cazat cineva prin acest site?Vreau sa platesc prin ei un hotel in Viena si nu stiu daca sunt de incredere. Poate i-a testat cineva si imi zice si mie...Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Vlad spune:

Buna!
Noi am rezervat, dar mergem abia in martie. Si eu am intrebat in dreapta si in stanga si mi s-a spus ca e ok. Nu au luat banii de pe card, in mesaj scria ca ii iau cu 14 zile inainte. Pretul era intr-adevar mult mai mic decat pe orice alte site-uri.
Noi am riscat. Sper sa fie ok. Pana acum am rezervat de multe ori pe Venere si nu au fost probleme. Dar pe Venere hotelul era 103 euro iar pe Yeego doar 65!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Anca, multumesc pentru mesaj. In venere am si eu incredere, dar de yeego am auzit recent. Diferenta de pret este intr-adevar semnificativa. Noi vom merge de Craciun, asa ca iti voi spune daca totul a fost in regula pana sa plecati voi.Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

eu am folosit site-ul pentru cazari in lisabona, paris si viena si au fost ok

il recomand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Vlad spune:

Ana_Maria, chiar te rog sa nu ma uiti cu informatia! La ce hotel mergeti voi? Noi mergem la Savoy (la 5 min de mers pe jos de zona muzeelor si ring), am fost si anul trecut acolo si ne-a placut, plus ca stim deja zona.
Distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Am facut rezervare pe yeego, insa la hotelul dorit de noi (Tourhotel Mariahilf 3*) nu mai erau camere disponibile. Nu ne puteau oferi decat un singur hotel, foarte departe de centru, asa ca am refuzat. In cele din urma am facut rezervare pe venere.com . Ramane de vazut cum au procedat cei de pe yeego cu banii (daca mi-au blocat suma din cont sau nu).Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.

Mergi la inceput