Cel mai neinspirat cadou
Raspunsuri - Pagina 25
olguta12 spune:
nu stiu daca pot spune ca a fost neinspirat cadoul cu pricina, dar rautacios a fost sigur.
Acum 5 ani, cand am implinit 33 ani, am facut un bairam pe cinste acasa. Peste 35 de invitati, am facut curatzenie si am gatit cam 3 zile. Am primit cadouri frumoase, dar una dintreinvitate, pe langa cadoul "comun" care mi l-au dat mai multi prieteni, mi-a adus si-un tort de inghetzata- la sfarsitul lui Octombrie. Tre sa mentionez ca domnisoara cu pricina avea 21 ani, si vreo 42 kg cu tot cu bocanci si "ghiozdan" in spate.Se plangea mai toata ziulica ca e grasa, cu toate ca era masura 0 (!!!!!) adica...isi putea cumpara haine si dela raionul de copii. Eu pe vremea aceea pierdusem 5 sarcini in 6 ani si ma si operasem la coloana. Si aveam usor PESTE 110 kg. Dar cica eram dama "bine".
Dupa ce s-a spart targul la 5 dimineatza, am ramas o mana de oameni, vreo 5-6 la numar. Am intrebat cine vrea tort de inghetzata, l-am scos din congelator, si cand am desfacut cutia m-a luat cu ametzeala.
Tortul meu de inghetzata bengos era "decorat" cu o BALENA IMENSA. Cat era tortul, atit era si balena. Am luat frumusel balena de pe tort, am pus-o pe o bucata de carton,am acoperit-o, si am bagat-o inapoi in congelator. Tortul a zburat pe usa din spate, in plina curte.
A doua zi m-am dus si m-am incris la sala.
In 7 luni am slabit aproape 50 kg. Si la ziua ei de nastere, in urmatoarea vara i-am facut cadou..balena....
olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
Megx spune:
si eu primesc in fiecare an de la soacra numai prostii.
anul asta mi-a daruit o bluza verde verde.. poate ma mananca vreun vitel, ce-o spera?
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by Megx
si eu primesc in fiecare an de la soacra numai prostii.
anul asta mi-a daruit o bluza verde verde.. poate ma mananca vreun vitel, ce-o spera?
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
Poze de la Viena
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006
Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
madalina78 spune:
eu nu prea am bafta la cadouri dar pentru acest topic mentionez 2 dintre ele
de la cumnata: din concediu ei in romania,o cutie cu lumanarele plutitoare, oribile,botite, facute in arad -la 2-3 zile imi trimite pozele din romania uitand sa scoata poza in care cutia buclucasa i se face ei cadou... nu mi-a picat bine, eu ii facusem cadou un set pijama de saten si farduri de la ruby rose ( ca alea imi plac mie)
dar cireasa de pe tort vine acum:
prin anul 5-6 eu studenta la stomatologie, agat o babuta din sala de asteptare si ii incep tratamentul, vine baba la a doua sedinta si imi aduce o punga , botita cu o rama de lemn in ea si inca o piesa mica de tot de lemn "le face sotul meu d-na doctor " eu , na , multumesc de deranj, iau punga cu totul si o pun in geanta in care aveam materialele de stomatologie ,eugenolul si toate cele!
vin acasa si ii spun lu' soramea: uite mai batranica mea s-a gandit la mine si uite ce mi-a adus- ma si deschid geanta!- rama frumoasa, nu zic nu , iar piesa aia mica era de fapt un magarus care avea doua " desage" in spinare in care sa pui scobitorile .... e..dintr-o desaga deasta, ma privea cu ochi duiosi , un ditamai gandacul de bucatarie
au ras ai mei luni de zile dupa eveniment!
ariel_7000 spune:
aoleu madalina!!! poate gandacul era bonus:))) sau poate a zis ca ai nevoie de un animal de casa:))) ce, trebuie neaparat sa ai catel, pisica, hamster sau pesti??? mai ales ca avea si ochi frumosi si duiosi:)))
alexutza aproape 5 ani si 34+ Teodor Mihai AMR 6 SAPTAMANI (40 ZILE)
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by madalina78
eu nu prea am bafta la cadouri dar pentru acest topic mentionez 2 dintre ele
de la cumnata: din concediu ei in romania,o cutie cu lumanarele plutitoare, oribile,botite, facute in arad -la 2-3 zile imi trimite pozele din romania uitand sa scoata poza in care cutia buclucasa i se face ei cadou... nu mi-a picat bine, eu ii facusem cadou un set pijama de saten si farduri de la ruby rose ( ca alea imi plac mie)
dar cireasa de pe tort vine acum:
prin anul 5-6 eu studenta la stomatologie, agat o babuta din sala de asteptare si ii incep tratamentul, vine baba la a doua sedinta si imi aduce o punga , botita cu o rama de lemn in ea si inca o piesa mica de tot de lemn "le face sotul meu d-na doctor " eu , na , multumesc de deranj, iau punga cu totul si o pun in geanta in care aveam materialele de stomatologie ,eugenolul si toate cele!
vin acasa si ii spun lu' soramea: uite mai batranica mea s-a gandit la mine si uite ce mi-a adus- ma si deschid geanta!- rama frumoasa, nu zic nu , iar piesa aia mica era de fapt un magarus care avea doua " desage" in spinare in care sa pui scobitorile .... e..dintr-o desaga deasta, ma privea cu ochi duiosi , un ditamai gandacul de bucatarie
au ras ai mei luni de zile dupa eveniment!
Eu zic ca poate gandacul nu vroia cu nici un chip sa iasa de acolo si babuta s-a gandit ca poate sa dea cadou magarusul cu totul, ca e pacat sa-l omoare, doar e si el un suflet, nu?
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze de la Viena
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006
Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by olguta12
In 7 luni am slabit aproape 50 kg. Si la ziua ei de nastere, in urmatoarea vara i-am facut cadou..balena....
Pe langa faptul ca reactia asta mi se pare cea mai tare din cate am citit, poate imi spui si mie cum ai slabit. Nu de alta, dar se apropie ziua mea si sa nu ma trezesc si eu cu vreo balena pe tort.
Fetelor, a inceput deja CAPITOLUL 2 la acest subiect. Haideti sa postam acolo.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)