Cel mai neinspirat cadou
Raspunsuri - Pagina 23
puppe spune:
Tre' sa ma laud si eu cu cadoul de Craciun de la sotu'....
Noroc ca a avut o idee buna si mi l-a dat in 23, cica sa ma bucur mai devreme...O uriesenie de portofel negru, maaaaare si uraaaaat, si babesc, nashpa cu spume...Cum diplomatia mi-a lipsit absolut intotdeauna, i-am zis ca nu-mi place, dar ca i-l putem da lu' soacra-mea, care isi aniverseaza ziua de nastere in 24, deci m-am scos de la facut 2 cadouri.Saracu' sotu', a pus un bot...si si-a facut enshpe mii de procese de constiinta ca nu mi-a nimerit gusturile...si am fost extrem de dulce si i-am zis ca "Oricum, tu niciodata nu m-ai nimerit la cadouri!".
In ziua de 24, cine credeti ca a umblat de nebun prin oras cu prietena mea sa-mi caute cadou??? Si m-am trezit cu un neglijeu superb, rosu cu blanita, exact cum imi luasem si eu cu o sapt inainte si vroiam cica sa-i fac o surpriza de Craciun...asa ca acum am 2 neglijeuri identice, dar n-am mai indraznit sa comentez nimic...pe ala luat de mine l-am ascuns bine de tot...vad eu cui o sa-l fac cadou...
Soacra-mea, care a intrat in posesia uraciunii de mega-portofel, a fost in al 9-lea cer de bucurie, ca vai, ce bine ii prinde si cum i se potriveste la fix....am ras pe sub mustata toata seara...
maru spune:
in 18 ani de invatamant am primit toate nebuniile de cadouri,
cel mai fain a fost cand acu cativa ani in urma ne-am trezit la usa cu un tatic cu 2 lazi de rosii, chipurile sa imi fac bulion. Noua nu ne place bulionul facut in casa, si respectivul stia, ne era prieten de familie. A trebuit sa facem bulion, ca atat si mama si mama soacra au sarit in sus de fericire ca dupa atatia ani de casnicie devin si eu gospodina
tot acest prieten/tatic la clasa ne-a adus un sac cu raci, in conditiile in care noi habar n-aveam cum se mananca, daca ne plac, dar a stat si ni i-a gatit si de atunci am boala pe vietatile de apa...
a, si sa nu uitam carnatii si carnea de mistret primit de la el de Craciun, da astea s-au dovedit a fi super, ca a cazut o zapada cumplita in iarna aia, s-au inchis drumurile, si n-am mai apucat sa mergem la tara la ai mei, nu aveam cumparate decat fructe, dulciuri, ma rog, lucruri pe care ai mei nu au cum sa le cumpere iin varf de munte, da nu carne, ca mergeam sa taiem 2 porci
la capitolul cadouri daruite sunt in top: ani de zile i-am luat soacrei mele de ziua ei chestii care ii lipseau in casa, si nu ca nu si-ar fi permis, dar e asa de aeriana, incat nu da doi bani pe ce mananca, cu ce mananca, in ce gateste, ori eu nu suport farfurie ingalbenita cu crapaturi, sau ciobituri, le arunc cat colo. Asa ca in ordine: set de portelan de farfurii, apoi tacamuri din inox, pahare de cristal dar de folosit zi de zi, seturi de oale de inox, si tot asa
Dupa vreo 5 ani a inteles aproprul si a inceput sa fie mai atenta la ce are in casa.
Cat despre cadourile in bani, cat am fost in tara nu am ajuns la starea aia de prosperitate materiala incat sa ma ofenseze banii primiti de la rude, de la prieteni, oricum sunt mai buni decat cadourile neinspirate. In schimb aici e cumplit de complicat sa faci ceva cadou, pentru ca au tot ce le trebuie si atunci sa traiasca gift cardul!
O sa nu uitam de bibelouri, mama ce trafic face mama mea cu ele la tara, cand si-a facut plinul, ca si ei ii plac a inceput sa dea in stanga si in dreapta pe la vecine, care sunt in culmea fericirii iar mama e in mijlocul atentiei!
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
petra spune:
Am doua ore de cand rad si iar rad si am citit numai 7sau 8 pagini. La mine este tarziu trecut de ora 1 noaptea dar eu sunt intr-o veselie totala. Mi-a sarit si somnul !
Cele mai neinspirate cadouri le primesc aici de la o prietena care este pasionata tare de shopping(dar numai cand reduceri puternice si gasesti numai prostii)in felul acesta ea strangand prin casa tot felul de chestii care mai de care mai nefolositoare si le da cadou mai departe . Un cadou a fost (pentru exemplificare) de ziua mea acum vreo 2 ani - o geanta din panza oribila rau de tot, o fata de masa din poliester si o carte care se intitula"Ce-si doresc femeile de la sotii lor!"-o carte scrisa de un pshiholog. Ce o fii vrand sa sugereze cu acea carte nu mi-am putut inchipui. Fetitei mele i-a facut cadou o jucarie pentru copii intre 18 luni si 3 ani, asta in conditiile in care fetita mea implinea 7 ani !
La capitolul Cel mai neinspirat cadou dat- se casatorea o colega de servici si am pus noi cateva colege bani sa-i cumparam un cadou la cununia civila. Si i-am cumparat un set de pat cu tot cu plapuma matlasata-f. frumos si un fier de calcat de ala smecher . Nimic neobisnuit la un cadou de nunta numai ca noi em fost fete vesele si am scris si cate un mesaj pe ambalaje, si anume : pe cutia fierului de calcat i-am scris "Ai grija sa nu te arzi !" si pe ambalajul setului de pat am scris" SA nu primesti pe nimeni in patul tau decat..... sotul !" ----- si a divortat fata aia dupa juma de an de casnicie pentru ca el a inselat-o! E de ras, e de plans !
Hai sa mai rad un pic si ma intorc la citit !
PS. Faza cu pestele si maieuri pe post de spaga la un ginecolog a fost bestiala !!!VA inchipuiti cum mirosea in cabinetul ala ???De la peste bineinteles !!!!!
Ramonika spune:
pe mine ce m-a facut sa bufnesc in ras a fost faza cu fazanul cu picioarele teapene ramase afara din punga. nu neaparat ca cel mai prost cadou, ci felul cum a povestit tipa respectiva. tare
eu nu prea am avut parte de cadouri neinspirate, doar niste bibelouri de prost gust, care au zburat pe la tara, dar pt ca sotul e mereu in lipsa de idei si nu as vrea sa o dea in bara, de vreo 2-3 ani ne-am inteles sa ii fac o lista cu 3-4-5 obiecte pe care le-as vrea drept cadou si el sa aleaga unul din ele. in felul asta o sa am si eu ce imi doresc si totusi ramane si ceva surpriza, avand in vedere ca nu stiu exact ce a ales din cele enumerate de mine.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
petra spune:
Azi am revenit nerabdatoare sa mai citesc despre nazbatii de cadouri ! M-am distrat foarte bine ! doar ca am sesizat usoare mesaje ironice la alte postari sau pareri. HAideti fetelor sa pastram totul vesel al acestui subiect si indiferent ca suntem sau nu de acord cu ceea ce se posteaza aici sa ne abtinem sa fim contra. Sa postam in continuare mesaje vesele care nu fac decat sa bine-dispuna!
Eu mi-am amintit ca la 18 ani, la petrecerea de majorat am primit de la o verisoara de a mea un body negru de dantela si ceva sintetic naspa rau de tot(era pe vremea lui Ceausescu si stiti calitatea camasilor de noapte si a lenjeriei in gerenral!), marimea 52--54 ceva de genul XXL. M-a pus sa deschid cadoul si m-am conformat. A fost un ras general isteric si ea in prostia ei tot insista sa ma duc sa il probez !!!Aici nu m-am mai conformat dar oricum cred ca va dati seama cum arata chestia aia hidoasa pe o fatuca de 18 ani, inalta dar subtire ???
Chestia cu soasetele , chilotii si bluzele fistichii rau de tot cred ca sunt ca o trasatura a soacrelor. A mea mai complecta cadourile cu papuci de casa , oale si tigai. Acum le vad cam neinspirate dar la acea vreme cand eram la inceputurile casniciei si nu prea aveam de nici unele le gaseam binevenite si utile.
Si apoi daca nu erau soacrele cu cadourile astea gen : tigai, chiloti, lighene si alte de astea mai aveam de ce ne distra noi acum aici ??? Ziceti si voi???
fianna spune:
Eu am o cumnata care in general imi face cadouri ok, inclusiv sosete si chiloti. De sosete nu ma plang insa la chiloti nu ma nimereste niciodata. Anul asta a fost o pereche de chiloti de poliester in conditiile in care eu port numai bumbac. Pe langa asta ea a ramas cu impresia ca mie imi place rozul pt ca acum 3 ani, intr-o vara eu aveam 2 bluzite roz. Deh! Era cald si era la moda. Altfel, never!
Anul asta insa ca niciodata mi-a dat numai chestii roz. Un mare halat roz, roz bonbon cum se mai zice, care m-a si umplut de scame cand l-am probat. Apoi o pijama cu pantaloni roz si maieu albastru inchis cu buline in culori foarte puternice si cu margine de alta culoare. Si acest maieu mai avea si un volanas roz. A fost infiorator sa le primesc, sa zambesc politicos si sa multumesc. Nu mi-a iesit foarte bine deoarece sotul mi-a spus pe urma ca s-a vazut ca sunt dezamagita.
petra spune:
Da, da este cel mai greu sa zambesti si sa te prefaci ca iti place ! Eu fac asta asa de rusinea celuilalt.
Am mai primit tot de ziua mea de la prietena o bluza (nu tare urata!) dar botita ca scoasa din gura vacii, fara eticheta , dar totusi nepurtata. Probabil ca nu se gandea ca o sa ma uit la cadou pe loc si a inganat ceva cum ca este un pic sifonata cum a stat in punga, la care pe mine m-a luat gura pe dinainte si am zis :ei lasa ca nu-i nimic, na cum a stat in dulap ! si repede m-am rectificat "In punga!"
Dar gura pacatorului adevar graieste!
Cel mai inocent cadou l-am primit (cand eram in Ro. si lucram in invatamant) de la un baietel care mi-a adus de 8 martie un mic mileu de panza brodata, impachetat intr-o hartie alba curata si legat cu 2 file de lana rosie. A venit si m-i l-a intins si a zis cu voce tremuranda "Atat a avut mama facut aseara!" Mi-a fost o mila infinita de el, pentru ca stiam ca acel baietel venea dintr-o familie cu un tata cam betiv si mama sustinea casa lucrand broderie pe panza alba atunci la mare mare cautare. L-am pastrat acel mic mileu cu drag pentru ca era si lucrat foarte foarte frumos . CAnd a venit mama lui sa-l ia la sf. zilei, i-am dat eu flori si nu mai stiu ce acolo ce mai primisem si eu. I-au dat lacrimile femeii zicand ca nici nu mai stie de cand nu a mai primit un cadou de la cineva!
aniela23 spune:
Vai Petra, ce mila mi s-a facut de biata femeie, ce bine imi pare ca i-ai dat flori.
Ok, sa povestesc despre cadoul meu
Cand eram prin clasa a 11 primesc de la colegii mei de clasa drept cadou de ziua mea un catelus de plus.De Craciun, neavand bani sa ii cumpar cadou prietenului meu ii dau in dar catelusul (oricum arata ca nou ca il tineam intr-o punga in dulap sa nu se murdareasca, lol).Toata iarna si toata vara catelusul a stat in sufrageria prietenului meu pe mobila.Toamna care a urmat, cand a venit iar ziua mea ghiciti ce primesc cadou? CATELUSUL!!!
Eu am inteles ca bietul baiat nu a avut bani sa-mi ia altceva, dar totusi, cum de nu si-a amintit el ca ala era cadoul pe care il dadusem eu anul precedent?Sau poate si-a amintit dar a crezut ca nu o sa-mi amintesc eu ce cadou ii facusem
Ramonika spune:
ce s-a mai plimbat catelusul.
petra - ma bucur si eu ca i-ai dat si tu ceva femeii.
mi-am amintit ceva. cand eram in liceu mereu ii faceam cadou dirigintei noastre, profa de romana, de ziua ei. tot timpul discutii peste discutii si pareri peste pareri ca ce sa-i luam. in general o nimeream, in afara de un an cand am lasat la latitudinea unor colege care i-au luat un fixativ de par si o sticla de lichior faza mai naspa a fost ca diriginta ne-a facut observatie ca ce cadou neinspirat i-am luat
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by puppe
Tre' sa ma laud si eu cu cadoul de Craciun de la sotu'....
Noroc ca a avut o idee buna si mi l-a dat in 23, cica sa ma bucur mai devreme...O uriesenie de portofel negru, maaaaare si uraaaaat, si babesc, nashpa cu spume...Cum diplomatia mi-a lipsit absolut intotdeauna, i-am zis ca nu-mi place, dar ca i-l putem da lu' soacra-mea, care isi aniverseaza ziua de nastere in 24, deci m-am scos de la facut 2 cadouri.Saracu' sotu', a pus un bot...si si-a facut enshpe mii de procese de constiinta ca nu mi-a nimerit gusturile...si am fost extrem de dulce si i-am zis ca "Oricum, tu niciodata nu m-ai nimerit la cadouri!".
In ziua de 24, cine credeti ca a umblat de nebun prin oras cu prietena mea sa-mi caute cadou??? Si m-am trezit cu un neglijeu superb, rosu cu blanita, exact cum imi luasem si eu cu o sapt inainte si vroiam cica sa-i fac o surpriza de Craciun...asa ca acum am 2 neglijeuri identice, dar n-am mai indraznit sa comentez nimic...pe ala luat de mine l-am ascuns bine de tot...vad eu cui o sa-l fac cadou...
Soacra-mea, care a intrat in posesia uraciunii de mega-portofel, a fost in al 9-lea cer de bucurie, ca vai, ce bine ii prinde si cum i se potriveste la fix....am ras pe sub mustata toata seara...
E tare!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"