FIV in Ungaria 29

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Buna fetelor !

Nu Cris nu v-am parasit, doar ca ieri a fost ziua ceea mai trista din viata mea de a conduce pe bunica mea pe ultimul drum in lacasul ei de veci ca sa fie alaturi de bunica Dumnezeu sa le ierte si sa ii odihneasca in pace.am pierdut-o si pe ultima, dar asta-i mnirea vietii. Inca ma doare si nu prea am chef de nimic, de aceea poate am sa intru mai rar, dar nu va parasesc.

am cam vazuzt ca sunteti revoltate sau am rog gasisti voi ceva sinonima la acest cuvint "revoltare", pe traducatoare, desi si eu as avea de spus cite ceva in legatura cu tot ceea ce se intimpal la Szeged.....exista spaga din pacate, dar tot noi suntem de vian ca i-am obisnuit.....dar va pot spune un lucru cert, ce mi-a zis dr-ta, datr fiind ca eu am fost pacienta ei : ca ei nu au nevoie de traducatori/traducatoare chiar ne roaga ca sa ne aducem de acasa pe cienva daca nu ne descurcam cu limba pt ca ei vor sa scape de ei ca deja sunt satuli peste cap de ele.

din cite ati vazut nu prea am intrat in ultima vreme, stiti de ce ? Pt ca acest forum a devanit alta decit a fost in ultiam vreme, la inceput era mai mult acaldura si bunatate, acuam vad ca ne certa. Dar pt ce?
De ce nu am putea fi ca ininte sa ne dam cite un sfat, nu neaparat legat de tratament pt asta is competenti cei doi medici si stiu mai bine ca noi?! Sa fim alaturi una de alta sa ne sustienm asa cum am facut ininte.
In fine asta e parea mea si sper ca nu a suparat pe nimeni.

Va pup pe toate fara exceptie , nu va insir pt ca sunteti multe si va doresc numai bucurii in viata.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Scuze am omis o greseala.....sa fie alaturi de bunicu........mii de scuze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns borzasimo spune:

Magduta sincer imi pare rau de pierderea ce ai suferito Dumnezeu sa o ierte si sa-o odihneasca in pace,te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha3 spune:

Ceau
Este prima data cand intru pe forum dar am citit din cand in cand mesajele voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha3 spune:

Va scriu povestea mea.
Cand aveam 30 de ani m-am casatorit si am si dorit sa facem un copil. Dupa vreo 6 luni fara rezultat am inceput sa merg la doctor si mi-am monitorizat ovulatia ajutata un pic si de medicatie (clostilbergyt si la ovulatie pregnil). Dupa vreo 10 luni in care am tot facut tratament de stimulare fara rezultat m-am hotarat sa schimb medicul. Medicul la care sunt acum a inceput cu un control si cu analize de ziua a 2-a si a 16-a hormonale. La el urma sa fac inseminare artificiala dar dupa ce am facut analizele am ramas insarcinata pur si simplu. Dar nu am avut noroc pentru ca a fost extrauterina. Medicul meu m-a trimis la Timisoara pentru operatie laparo si la rugat pe medicul de acolo sa-mi verifice si cealalta trompa, care s-a dovedit a fi infundata. Pana la sarcina mai facusem tot felul de investigatii pentru a vedea daca tompele sunt bune si de fiecare data mi s-a spus ca sunt bune. Numai la laparo s-a vazut ca nu sunt bune.
Doctorul de la TM de la Bega mi-a spus ca ma asteapta peste 3 luni la FIV acolo.
Unde vreau sa ajung este faptul ca trebuie sa comunici foarte bine cu doctorul tau deoarece al meu de la HD cu care m-am consultat in privinta FIV-ului mi-a spus sa ma mai informez, sa nu ma grabesc si mi-a dat totodata si adresa acestui forum ca sa aflu mai multe direct de la persoanele care au trecut prin asa ceva.
Asa am ajuns sa hotarasc ca vom merge la Szeged la FIV. In dec 2006 am avut prima consultatie si in 19.01.2007 am inceput tratamentul de stimulare. La sfarsitul lunii ian am facut punctia si la 01.02 embriotransferul cu 2 embrioni. Dupa vreo 20 de zile am facut BHCG care era 899. Deci eram victorioasa.
La 4 si 5 saptamani de sarcina am fost la medicul meu care spunea ca este sarcina dar e prea mica sa vada mai multe. El este o persoana foarte directa si tot ce are de zis zice fara menajamente. S-a dovedit ca avea dreptate sa nu fie optimist deoarece nici la 6 saptamani nu se vedea numai sacul embrionar fara embrion.
Am fost din nou la Szeged si nici Zadori nu avazut mai mult dar am revenit si peste o saptamana si tot nimic. S-a dovedit o sarcina cu sac embrionar gol fara embrion. Zadori mi-a spus sa fac o analiza genetica caryotip impreuna cu sotul ca sa vedem daca e defect genetic sau de laborator (cica in 5 % din cazuri e defect de laborator).
Analizele au iesit bine.
A mai avut cineva problema asta de sac embrionar gol?
La mine se prinsesera ambii embrioni numai ca erau goi.
A mai trecut un an si iata ca incep un alt tratament din 18.01.2008 si sper ca de data asta imi voi strange dupa un timp copii in brate.
Am vazut discutiile de pe forum si m-am gandit sa fiu sincera cu mine si ca e timpul sa va impartasesc din experienta mea.
Mi-am lasat nr. de tel. si la doctotul meu si chiar am oferit informatii unei persoane care nu stiu daca a mers sau nu la Szeged.
Cu o alta persoana care mi-a devenit si prietena, am fost personal la Szeged si am sustinut-o pe toata perioada stimularii si FIV. Din pacate nu a ramas gravida. Sunt convinsa ca o sa mai incerce.
Scria cineva ca in ultimul timp nu se mai ofera informatii si nu mai exista apropierea care a fost mai demult.
Eu nu intru de mult timp dar imi doresc sa redevina forumul ce a fost si sa ajutam cu informatii pe cat mai multa lume.
Am scris foarte multe si sa stiti ca sunt alaturi de toate, trec prin aceleasi emotii cu voi si traiesc la intensitate maxima cand ramane vreuna insarcinata sau naste.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Miha3 bun venit pe si multa baftaaaa

magdutza te pupp.. imi pare sincer rau pentru bunica ta..DD sa o odihneasca in pace!!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Magduta, condoleante pt bunica ta! imi pare tare rau! stiu senzatia goala din suflet cand iti pierzi toti bunicii! mai ales pe cei mai dragi!
Miha3, bine-ai venit! sper ca aceasta incercare sa fie o frumoasa reusita! si eu am reusit la Szeged tot a2a oara, cu aceeasi problema ca si tine- trompe infundate = 2 extrauterine= ambele trompe scoase.

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Va multumesc fetelor din toata inima, Dumnezeu sa o odihneasca in pace.
Da golul e inca mare, mai ales ca era la noi si intotdeauna in casa era cienva , air acuma , sunt singura cind ceilalti sunt la lucru, inca e greu dar timpul si Dumnezeu le rinduie pe toate.

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Intru un pic pe la aici ca sunt tareeeee ocupata. Am venit de la carrefur si fug la patinuar .
Andicu ma bucur ma scri mami si ma bucur ca vi cu vesti atat de bune. Traiasca bebe Filip si la mai mare!!!!! Cat despre coloana ta.... te iau cu mine la proceduri daca vrei. E pe Hasdeu colt cu Soveja clinica si e foarte buna. Si ti-ar prinde bine cateva sedinte.
magduta10 imi pare rau de bunica ta. Stiu prin ce treci. Bunica mea, care m-a crescut si careia ii spuneam "mama" a murit in bratele mele si nu aveam decat 64 de ani, iar medicii in loc sa faca ceva sa o salveze strigau dupa lumanari. Asta e viata si nu avem noi cum sa o schimbam....
Miha3 bine ai venit printre noi si ma bucur ca te-ai hotarat sa ne scri! Sper ca de aceasta data sa fie un real succes FIV-ul tau...si al tuturor bineinteles! Sa nu te superi daca nu ti se raspunde imediat dar primele tale 10 postari sunt sub moderare si noi nu le vedem decat dupa ce le citesc moderatorii si isi dau acordul. Asa ca scrie cat mai repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare .
Adela ce faci? Ce fac baietii?
Borzasimo, Leny cum sunteti? Cand intrati in focuri?
Miha2004 tu nu ne spui nimic?
pentru toate fetele

La Multi Ani!
"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Magduta, sunt alaturi de tine. Imi pare rau.. e tare greu sa pierzi pe cineva drag...Te
Miha3, bine ai venit Iti doresc ca al doilea fiv sa fie norocos si sa ajungi sa-ti tii copilasii in brate

Ioana
animalutele mele iubite

Mergi la inceput