FIV in Ungaria 29

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luck spune:

corina 74 , adaca , borzasimo
multumesc frumos pt primire si sa dea DD in acest nou an sa ne bucuram cu toate si sa ne vedem visul cu ochii.
Sa inteleg ca dc vb cu una din doamnele de care imi spuneti voi ea se ocupa cu programarea si vine si cu noi la consultatie pt traducere? Cam cat costa ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns borzasimo spune:

Luki la D-na Ani te costa 30 de euro pe consultatie restu nu stiu eu cu ea am inceput si cu ea termin ce am inceput am numai cuvinte de bine despre ea

Mergi la inceput

LUCK te-am botezat scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina74 spune:

buna fetelor
luck te sfatuiesc sa iei legatura cu ani ptr ca traduce doar acolo deci o sa fie tot timpul cind ai nevoie de ea, cit despre tarif toate au acelasi tarif -30 de euro
va doresc succes, sa va vedem cu burtici

corina74 35 ANDREI-DUMITRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

borzasimo
corina
sa traiesti.Din cate vad eu la tine e o chestie de zile nu ????????
Unde ai reusit sa devii o mamica fericita?In Ungaria presupun la dr.Zadori nu ?
Asa am sa fac am sa iau legatura cu dna Ani.
Nu stiti cam in ce perioada s-a ajuns cu programarile ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Ca de obicei la ore d'astea matinale intru si eu sa vad ce faceti.
Adela ce de mosi ai.... mamica fericita! Cum sa fiu suparata pe tine? Multumim de urari pt unguru.
luck bine ai venit printre noi. Da-i un telefon lu Ani cat mai repede pentru ca dureaza ceva cu programarile.
mikelacirdu bine ai venit! Nu stiu daca "disperare" se cheama ceea ce ne uneste pe noi, mai ales ca unele sunt deja mamici sau gravidute. Cred ca cel mai bine te intelege cineva care trece sau a trecut prin ce treci si tu, deci ne uneste faptul ca ne intelegem reciproc. Aici vei gasi sprijin si multa intelegere! Inca o data bine ai venit!
borzasimo sa-mi dea, sa-mi dea, sa dea la toata lumea, dar daca tot te apuci de treaba acum sa-ti dea tie mai intai.

Eu azi, care de fapt e deja ieri...z2. M-am bucurat ca nu mi-a intarziat prea tare cum am auzit ca se mai intmpla dupa chiuretaj. Am avut CM de 30 zile si sper cu timpul sa se regleze si mai bine, a fost abia primul. Dar pe de alta parte m-am speriat de cantitate, dureri si cheaguri, toate la superlativ. Cica ar fi normal dupa chiretaj....asa o fi...in fine...mai astept pareri.

La Multi Ani!
"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanyuta spune:

la multi ani si din partea mea si tot ce va doriti .adaca ai niste mosi foarte frumosi cel putin ala mic arata superb in costumasu de mos .Pusii ai niste printese superbe multa sanatate la toate .Cris e ceva normal si eu tot asa am patit dupa a doua pierdere m-am speriat tare dar a zis ca e ceva normal ca asa se curata organismu prin cheaguri asa ca parerea mea e sa nu te sperii.
Andicu frumos filmuletu noi cind incercam sa il filmam cind gingure parca simte si nu mai zice nimic.
va doresc la toate sa vi se implinesca toate dorintele si nu inultimu rind milti bebe

va pup pe toate fetele sisucces la cele care incep tratamentu .

Mergi la inceput

buna dimineata
va astept
da luck eu mai putin si ii gata , acum o sa vad ce zice medicul pe 10 cind merg la control,
cit despre obtinerea sarcinii , nu cu dr zadori ci doctorita criszan, si pot sa-ti spun ca totul s-a desfasurat ca la carte,
in 25 martie am dat primul telefon, 16 aprilie primul control 5 mai initierea procedurii in z1 si deja in 6 iunie 2 liniute.
nici acum nu ma dumiriresc ca dupa 13 ani a mers totul perfect
dar m-am cam intins la vorba si sa racit cafeaua
va pe toate

Mergi la inceput

Buna fetelor
Uite dau si eu o ca nu am mai dat de mult
Cris sa dea dumnezeu la toate lumea, de cheaguri nu iti fa probleme pote asa trebe sa fie la primu CM de dupa chiuretaj eu cred ca e de bine
Corina la ce dr esti
Adaca intradevar ai trei copilasi dragalasi sa va bucurati de ei si ei de voi
Leny tu pe unde esti te pregatesti pe maine tin pumni te
Mi-ka,raluna, magduta si restu fetelor va

Mergi la inceput

salut
simo , sunt la dr Dorneanu de la clinica bega

Mergi la inceput