LMA!Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (126)
Raspunsuri - Pagina 6
dianocica spune:
deea daca vrei sa apara la semnatura, pune mamica intre [ ]
katrinel e tare rau julia o si vad facandu-i vecinului scandal. chinezul?
laura exact asa am patit si eu ieri. m-am uitat la el dormind. si m-am uitat...si m-am minunat...si l-am laudat...si m-am umplut de energie. e cel mai cel copil. doamne ce-l mai iubesc...
in seara asta l-am luat in brate, el a mangaiat-o pe tzi, semn ca mergem la nani, si daca nu m-am miscat destul de repde..mi-a aratat usa de la dormitor...va dati seama ca m-am emotionat toata...plus ca am impresia ca nici ziua nu mai vrea sa doarma in sufragerie, ca imi tot arata patul din dormitor...manca-l-as eu de copil scump ce am care este
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
Monicabb spune:
La multi ani Beatrice! La multi ani Christian! Sa va dea DD multa sanatate si noroc!
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
aka spune:
da, al Aelitei e bebeul miscaret.
am adormit-o pe Cris pe la 20.30 si a inceput sa tuseasca. si a tusit pana s-a trezit . am necajit-o si eu un pic, doar trebuia sa-i dau medicamentele iar acum e vesela si voioasa si scoate tot din sertare.
Donia cred ca nu ti-am spus niciodata, dar iti spun acum ca imi place asa mult de tine, de copii tai. ce mai, declar solemn ca sunteti familia perfecta .
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)
madaluta spune:
Eu am intrat sa va arat ce COLAJ am facut ..
Madalina 18+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
VIENA
dianocica spune:
donia in caz ca azi uiti vreo secunda sa zambesti, uita-te aici. doamne, ce copii fericiti!
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
desiree spune:
pentru copilasii care danseaza si le place muzica, am descoperit-o azi pe www.youtube.com/watch?v=WkGzOKiWhAU&feature=related" target="_blank">Ilona MItrecey are niste melodii super frumoase, gen vaca lola le gasiti pe youtube pe toate!
yagmur, un gand bun catre tine!
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!
shoshika spune:
Ralumat, eu sunt din Galati (dar locuiesc de cativa ani in Bucuresti). Si A_deju. Dar ea locuieste in Constanta.
Glumeam. Uite ca-mi pare rau ca nu sunt in Galati acum ca sigur ne-am fi intalnit!
Am fost afara pe ninsoare. Cu Tudor cu tot! Avem si poze, dar mai tarziu un pic...
Madaluta, foarte misto colajul! Vreau si eeeeeeeeeeeeeeeeeu!
deeaA spune:
Multam very much,DIANOCICA,(incercam eu pana nu mai puteam sa aduc mamica acolo....)!
KTRINEL super tare bre,JULIA ta,pai a deranjat-o domnle,iar ea l-a pus la punct
deeaA spune:
Gata,mi-a iesit din prima!!(si am pus si pozele la semnatura!)Uite asa cu voi mai invat si eu cate ceva d-ale pc-ului
MADALUTA frumos colaj,frumos pitic,frumosi achi
Mai fetelor(DIANOCICA si LAURA)dar eu fac asa cel putin in fiecare seara(ca ziua fug repede la treaba)ma uuuit la el si nu-mi mai incap in piele de mandrie cat e de frumos,cat e de scump,cat e...si mai chem si lumea care se nimereste a fi prin casa(soacra ,socru,cumnata)sa mi-l admire cum doarme ca un ingeras..care este
m_monique spune:
Ktrinel super simpatica Julia! fata cu personalitate.
eu de doua seri cant numai colinzi. am ajuns sa-mi aduc aminte de colindele din copilarie, pe care le cantam acasa cu mama.
zmeul se uita la mine si vrea sa-l iau in brate sa-l dansez, ca pt el muzica inseamna vaca lola, deci dans. sotul se uita la mine ca la felul 14, ca el nu stie ce e ala colindat.
si in felul asta am ajuns sa-mi aduc aminte ce Craciunul copilariei mele. asa ca m-am gandit sa va propun urmatoarea tema: Craciunul copilariei voastre.
Andrei (16.12.2006)