Curs de inot - dar asa?
Raspunsuri - Pagina 4
Burtocika spune:
Ai facut foarte bine ca ai retras copilul ! Este genul de tratament care poate traumatiza un copil pe viata ! Eu am fost de mica la inot si am avut parte de un profesor tot asa sever care m-a facut sa renunt rapid la ore. Oricat de mult imi placea apa, metoda lui de "predare" ma facea sa urasc ora de inot. Pana la urma am invatat sa inot la mare, cu o matusa care a avut rabdarea necesara si care nu m-a stresat.
Mi se pare inadmisibil sa arunci copilul in apa sau sa-l bagi cu capul la fund !!! In special partea asta ar trebui sa le-o comunici administratorilor piscinei, nu mi se pare normal ! Este o agresiune asupra copilului ! Iar sa lasi un copil sa planga 1 an de zile iar nu mi se pare normal ! Cum spunea cineva, inotul nu e obligatoriu, si nici gradinita ! Daca un copil plange 1 an nu inseamna ca dupa aia s-a obisnuit, ci ca s-a resemnat, iar mesajul pe care il transmite atitudinea parintilor este "eu am puterea, tu n-ai incotro, trebuie sa te supui". Nu cred ca este un mesaj foarte sanatos ... Si chiar daca plange la gradinita, asta nu inseamna ca trebuie fortat sa se duca, exista copii care pur si simplu nu s-au acomodat la gradinita (eu sunt unul din ei) si traiesc bine mersi in societate.
Ma intereseaza si pe mine o piscina care primeste copii, desi fata mea inca nu are nici2 ani si nu cred ca o primeste cineva ... La varsta asta cred ca r trebui sa poata si parintii sa stea cu ea.
Boghi
poze Gongutza
www.arta-goblenul.forumgratis.ro" target="_blank">hai sa discutam despre goblenuri
miriama spune:
N-am citit toate paginile, dar din experienta personala iti spun ca si eu am avut acelasi tratament la prima ora de inot , nu m-am simtit deloc in siguranta , mi-a fost chiar frica, iar acum pur si simplu urasc apa. Nu intru sa inot sub nici o forma. Asa ca nu stresa copilul.
maraki spune:
Cand eram in scoala generala, toate vacantele de vara le petreceam pe strand de dim. pana seara. Tin minte ca venea un profesor de inot cu copiii si ce ma socase este ca vazusem cum lua copilasii de 3 ani si-i arunca direct in bazinul de 2 m . Chiar daca nu stiau sa inoate, aia mici se ridicau la suprafata si reuseau sa ajunga la marginea bazinului. Asta era metoda profesorului 
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
Diana33 spune:
Buna,
noi mergem la Micii Campioni (sper sa nu se considere reclama) si totul este OK. Sunt instructori buni (se lucreaza copil-instructor, care este si kinetoterapeut), sunt conditii civilizate si totul se face gradat, ca la carte, si mai mult nu se arunca copilul in apa, nu-l bruscheaza nimeni verbal si se tine seama de personalitatea lui. Cred ca ar mai fi o varianta cu centrul BabySpa.