Nasterea la Medlife ( 4 )
Raspunsuri - Pagina 19
zeririlouiza spune:
Danuta si eu ma gandeam tot la doua paturi din acelasi motiv, ma-s plictisi singura si nici nu ma derangeaza sa mai stau cu cineva, daca bebe e tot lenes si nu se hotareste in weekend sa nimic ne vedem pe acolo
Louiza 37s + Yasmin - Elena
mai avem putin
AMR PANA PE 09 IANUARIE
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
Jackie spune:
La multi ani pentru mamici si burtici!
Multumim pentru poveste, Vali! Sa-ti traiasca printesa!
Pt.Luny, apropo de faimoasa taietura... Eu am nascut natural prima data si pot sa te asigur ca la momentul cind s-a ajuns la taiat putin imi pasa ce face dr. acoloPutea sa vina si cu fierastraul numai sa scoata bebele...Partea a doua e ca m-am vindecat fara probleme, doar vreo citeva zile raspundeam demn ca prefer sa stau in picioare cind mi se spunea sa stau si eu jos! Eu zic sa nu-ti faci griji pentru ca oricum n-o sa-ti mai pese, mai ales dupa ce nasti...nimic nu mai conteaza in afara de bebe!
Jackie
uberbax spune:
Buna ziua!
Fetelor care urmati sa nasteti la Medlife....vedeti ca au crescut preturile!Puteti verifica pe situl lor!
40 saptamani,fetita!
uberbax spune:
Apropo eu am nascut deja...am o fetita de 3.300kg si 51 de cm....
Am nascut la Medlife iar despre conditii pot spune ca au fost excelente!
Pupici si sanatate multa la toata lumea!
40 saptamani,fetita!
clab spune:
ahh, despre taietura cu pricina....eu realmente am avut cosmaruri cu momentul si am fost stresata de taiat si cusut 9 luni (am visat ca am fugit de pe masa cand trebuia sa ma taie) , asta asa ca sa va fac o impresie despre ce simteam eu inainte de nastere, eu nu am mai avut nici o operatie, nici o internare de o zi macar inainte.
In travaliu, cu epidurala facuta, incepusem cu dr "antrenamentul" de impins inainte de a merge in sala de nasteri si ce ma trezesc scotand pe gura..."daca ma taiati nu iese mai usor si mai repede?!" Morala: niciodata nu stii ce idei iti vin in momentul nasterii, asa ca..."
clauclau spune:
Uberbax, felicitari pentru fetita, sa ne povestesti si noua cum a decurs nasterea pas cu pas. Noi cele care urmam suntem foarte, foarte interesate.
Adevarul e ca ma cam asteptam sa mareasca preturile anul asta! Mi-era tare teama sa nu ajunga cumva ca la Euroclinic ( in jur de 8000 ron ). Deci, acum nasterea ne va costa in jur de 4200 ron...
http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU 31 + cu Rebecca
AMR 8 SAPTAMANI !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
buburuzii spune:
Buna, fetelor, si bine v-am gasit!
Felicitari tuturor bebelusilor de pana acum si mult succes burticilor.
Trebuie sa recunosc ca mi-a luat ceva timp sa parcurg toate paginile acestui topic si ma bucur sa vad ca s-au adunat atatea mamici care vor sa pastreze o amintire placuta despre nasterea bebelusului lor. Banuiesc ca toate am auzit o gramada de povesti de groaza ale mamelor si prietenelor noastre si nu vrem sa trecem prin acelasi lucru si noi.
Am o gramada de intrebari pentru voi, dar pentru inceput sa ne prezentam. Noi suntem Mihaela & Bogdan si asteptam un buburuzel in jurul datei de 20 iunie 2008. Stim ca va fi baietel, dar n-am ales inca numele.
Si mie mi-a trecut prin cap sa nasc prin cezariana. Si ma bucur ca mi-a trecut repede. Daca nu exista nici o contraindicatie medicala, cea mai buna metoda este nasterea naturala din toate punctele de vedere. Organismul nostru si al bebe sunt programate pentru nasterea naturala, lactatia intervine mai rapid, caile respiratorii ale bebelusului sunt eliberate de trecerea prin canalul nasterii, recuperarea mamei este mai rapida, urmatoarele nasteri se pot face tot natural si multe altele.
Vorbind acum de epiziotomie, cum zicea si Danuta, nu este deloc obligatorie. Daca inteleg de ce se practica atat de mult la stat (doctorul grabeste nasterea ca sa poata lua bani si de la urmatoarea mamica), nu inteleg de ce s-ar practica si in sistemul privat. In tarile civizilate, epiziotomia este necesara in mai putin de 20% din nasteri, din motivele enumerate de Danuta. Sunt oare mamicile atat de epuizate de nastere in Romania, incat sa numaram pe degete femeile care au nascut fara epiziotomie? Ca nu stiu cat de stresati sunt bebicii.
M-ar interesa parerea voastra si cum reactioneaza medicii de la Medlife referitor la acest subiect.
Danuta, tu unde ai facut cursurile Lamaze? A propos de cursuri prenatale, eu am facut o vizita pe la Active Center si nu pot spune ca am ramas extrem de impresionata...
Salutari tuturor si sa ne auzim cu bine.
Mihaela 17+
zeririlouiza spune:
Fetelor care ati nascut deja, cam cat va costat in total
Louiza 38s + Yasmin - Elena
mai avem putin
AMR PANA PE 09 IANUARIE
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by zeririlouiza
Fetelor care ati nascut deja, cam cat va costat in total
Louiza 38s + Yasmin - Elena
mai avem putin
AMR PANA PE 09 IANUARIE
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
3.200 lei
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
madau spune:
Hello mamici si viitoare mamici!
Am si eu o nelamurire, am citit cam tot ce s-a postat ptr ca am si eu o finuta, care este graviduta si cocheteaza cu ideea de a naste la un spital privat....asadar, am vazut ca marea majoritate ati nascut prin cezariana, a fost decizia voastra in totalitate sau a medicului care v-a urmarit sarcina si cu care ati nascut? Mi se pare oarecum ciudat, am mai citit si pe alte forumuri despre nasterea la Medlife si am vazut foarte multe cazuri in care, mergand sa nasca natural, la monitorizare li le spunea brusc ca bb sufera si trebuie intervenit de urgenta, prin cezariana. As vrea sa cred ca e doar o concidenta, si nu o practica obisnuita printre medicii de acolo...finuta mea vrea sa nasca in mod natural.
Multumesc anticipat ptr orice fel de raspunsuri..pupici si nasteri usoare!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2