Nasterea la Medlife ( 4 )

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani in 2008 !

Apropo de refacere : eu aseara am fost la nasi de Revelion , am ajuns la 19.00 si am plecat la 03.00 cu sot, copil mare, bebe mic si o tona de bagaje
In perioada aia n-am stat in pat nici-o secunda , ba mai mult am si dansat 2 dansuri, am alaptat si am condus eu masina la intoarcerea acasa ( 12 km )!
Deci m-am refacut bine merci

Bine, toti invitatii se uitau la mine ca la urs cand aflau ca am nascut de 5 zile si bebe e cu noi in dormitor Dar asa e cu parinti nebuni si mai ales la al doilea copil .

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Baby Andrei ! (27.12.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

LA MULTI ANI, FETELOR, SI UN AN NOU PLIN DE BUCURII!!
Si eu am fost aseara la Romexpo si am dansat la concertul lui Tom Jones de n-am mai putut! Lala, la fel, se uita lumea la mine cu un zambet larg pe fata, ca la nu stiu ce, ce m-am amuzat!
Azi am facut si n oi 30 saptamani, se apropie marea intalnire!!
Pupici!

Luny, in 30+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

la multi ani!!!!!!!! si de la noi sa va aduca noul an multa sanatate si numai realizari si mai ales multa iubire. sper ca toti bebicii medlife sunt bine si au pasit in noul an papaciosi si sanatosi.
noi aseara l-am lasat pe bica cu buna, ca am simtit si noi nevoia de a fi singuri. la noi puiul e tare agitat, nu doarme toata ziua si ne solicita foarte mult, are colice si este tare sensibil daca vorbesti un pic mai tare imediat se pune pe plans, asa ca venirea mamei am asteptat-o ca pe o paine calda. ne este foarte drag dar ne simteam epuizati vroiam si noi un pic de intimitate si de aceea am ales sa mergem de revelion la niste prieteni fara pui, mare greseala caci toata noaptea am fost numai cu gandul la el.

http://good-times.webshots.com/album/561719328ErsZNm
3saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

La multi ani in 2008!
Va doresc sa aveti un an excelent, sa fiti sanatoase si fericite!

Lala, felicitari, mamico! Ma bucur ca ti-ai revenit asa de repede, sper ca si eu, la al doilea copil, sa dansez dupa zile...sincer, ma bucur ca te simti asa de bine.

Fetelor, eu u am apucat sa va spun mare lucru, incerc sa scriu acum cat pot, pana nu se trezeste micuta terorista.

Am fost programata la operatie la ora 13.30, dar am ajuns la spital pe la ora 11, cu clan cu tot:mama, soacra, moasa,sotul din dotare, prietenul lui (ca era cu una dintre masini), iar intre timp au aparut si nasii. V-am zis eu ca ma dau aia afara din spital...ei, n-au facut, dar cred ca ma tin minte, nu ma uita ei asa usor, va zic eu.
I-am lasat pe toti afara, mi-am luat omu' si am purces la treaba, ca de-aia venisem, nu? M-au luat, m-au dus la cam. de garda, au monitorizat, controlat, dupa care m-au dus sus, la rezerva (daca nu va intreaba nimeni, sa spuneti voi ce fel de rezerva vreti, cu un pat sau cu doua, ca la mine au facut niste incurcaturi)
Am stat cu tati ca la hotel, am facut ultimele pozici la burtica, am completat hartiile (acordul pt. cezariana si regulamentul spitalului),iar pe la 13 am iesit sa ne uitam la bebeii din acvariu si ne-am intalnit cu doctorul meu...dupa asta cam totul a venit ca o cascada, chit ca am fost constienta, ca nu m-a durut nimic, emotiile si fericirea acelor clipe m-au facut sa nu mai dau importanta la ce era in jurul meu.Stiu ca eram in preoperator, imi puneau branula si nu-l mai vedeam pe tati, il luasera sa-l imbrace cu haine sterile.Si imi amintesc ca deja eram pe masa si anestezista incerca sa ma linisteasca, pt. ca era cu acele pregatite si eu eram disperata ca nu apare sotul meu.Intr-un final l-am vazut, nu a intrat chiar pana langa mine, a stat dincolo de usa, a filmat tot (dar inca nu am curaj sa vad)...asa ca m-am linistit si i-am lasat sa-mi faca ce vroiau, eu imi doream doar sa-mi vad copilul. Am fost perfect constienta tot timpul, timp care mi se parea ca nu mai trece, parca a durat o eternitate...simteam cum trageau de mine, imi trageau de burta, ma apasau si...ce e asta?Se aude un tipat...ma uit la tati si-l intreb:o vezi? Imi face semn ca nu, nu a iesit e inca acolo...il aud pe doctor:uite, nici n-a iesit si tipa...dupa care aud din nou cel mai frumos zgomot din lume, tipatul printesei mele. Lacrimile au inceput sa-mi curga, m-am uitat spre tati (care era gata sa lesine), doctorii au zis parca toti, in cor "sa va traiasca"...si ea tipa de mama focului.Dr. neonatolog a zis cu un zambet larg:"uite ce roz e", dupa care mi-au adus-o langa obraz...cand am atins-o pentru prima data, a fost dumnezeiesc, nu se poate descrie in cuvinte cascada aceea de sentimente...dupa care au luat- si au dus-o in acvariu.
Tati a ramas cu mine pana la final, parca a simtit ca nu vreau sa raman singura...si pentru asta il iubesc asa de mult.
A urmat perioada cea mai grea si mai urata, era cam ora 3 dupa-masa cand am intrat in terapie intensiva.Noaptea aceea a fost tare lunga, durerile destul de mari (sa traiasca cine a inventat calmantele!) Nu am putut sa dorm mai deloc (dupa cum stiti, seara eram pe forum), nici dupa doua somnifere nu am reusit sa ma odihnesc.La 8.15 dimineata eram deja in picioare, la 10 eram in rezerva...din pacate aici s-a produs incurcatura de care va spuneam, eu aveam lucrurile in rezerva de o persoana, dar m-au bagat in alta, de 2, impreuna cu o alta mamica...nu ar fi fost nicio problema, dar m-am enervat pt. ca nu ma intrebase nimeni cu o zi inainte despre ce fel de rezerva vreau, iar acum eram fara nimic al meu,in alta parte.Am facut scandalul de rigoare (s-a dovedit a fi vina uneia dintre asistentele de sus, destul de acra), dar pana la urma a fost ok, m-am dus las rezerva mea.Binenteles ca, inainte de orice mi-am cerut puiul, asa ca a venit momentul sa o tin in brate pt. prima data, si sa facem cunostinta...era de un roz splendid, o comoara de o frumusete rara, fara de care nu stiu cum am trait pana acum.
Despre spital cam asta pot sa va spun: conditii excelente, nu am luat nimic de acasa, doar lucrurile strict personale.Bebita nu a avut nevoie de nimic, totul a fost de la spital:haine, scutece, lapte, creme.Medicii au fost minunati cu totii, si dr. meu ginecolog, si cei care au fost de garda, si neonatologul...asistentele si infirmierele (mai putin tura aceea, cu incurcatura) au fost tare dragute.
De atunci, fiecare zi e o sarbatoare, cand o privesc si o tin in brate stiu sa dau adevarata definitie a fericirii.
Am stat in spital de vineri pana luni, am avut zile grele, primele doua saptamani au fost mai complicate,pana ne-am adaptat, dar fiecare clipa e minunata.
Acum nu pot decat sa-I multumesc lui Dumnezeu ca face minuni, ca mi-a daruit o asemenea comoara si sa-L rog sa ne dea sanatate.

Va doresc tuturor sa aveti un an frumos, sa aveti parte de sanatate si de bucurii, iar fetelor care nu au nascut inca si care au ceva temeri, va spun doar atat: fiecare clipa din fericirea pe care o traiesc alaturi de puiul meu, merita orice sacrificiu.Iar de ar fi sa o iau de la capat, nu as ezita.Va pup pe toate.
La multi ani!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">printesa roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

LA MULTI ANI MAMICI BEBEI SI VIITOARE MAMICI, SA AVETI UN AN NOU PLIN DE REALIZARI, SANATATE NOROC FERICIRE SI TOT CE VA DORITI VOI

Louiza 37s + Yasmin
mai avem putin

AMR PANA PE 09 IANUARIE

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanutaD spune:

La multi ani mamici, burtici si bebici!

Bine v-am regasit in 2008. Sa aveti parte de sanatate, succes si fericire maxima alaturi de papaciosii vostri.

Eu am implinit astazi 40 sapt, deci sunt FIX la termen.

Bebe Stefan nu da semne sa se grabeasca, dar maine fac o vizita la Medlife sa vedem ce mai face. Cred ca sunt urmatoarea.

Va tin la curent si le tin pumnii celor care urmeaza.

D

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

LA MULTI ANI, sanatate si fericire !!!
Va multumesc tuturor pentru cuvintele scrise referitore la intrebarea mea despre cezariana.
Le felicit pe cele care au nascut intre timp si le doresc nastere usoara celor care urmeaza zilele astea.

am 34 saptamani

Mergi la inceput

DanutaD, iti tin pumnii, sa fie cu noroc, poate maine vine si bebe!!! Sa ne tii la curent cu ce se intampla!!
Vali, sa stii ca mi-au dat lacrimile cand am citit povestea ta, foarte frumos!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

LA MULTI ANI SI FIE CA ANUL 2008 SA FIE UN AN BUN DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE, MULTA SANATATE SI IMPLINIRI SUFLETESTI!

Danuta, chiar ca tu esti urmatoarea, esti asa de aproape, poate chiar maine o sa te opreasca sa nasti. Mult succes si o nastere super usoara sa ai.

Vali, ma bucur ca ai reusit sa ne spui povestea nasterii tale, pentru noi cele care urmeaza sa nastem este foarte important sa citim despre asta. Sa-ti traiasca printesa roz!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 31 + cu Rebecca

AMR 8 SAPTAMANI !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Danuta, am vazut ca ai scris la celalalt topic, inchis...si pe mine ma intereseaza tot ce ai scris tu acolo, despre nasterea normala, si am si eu o problema cu taietura...nu-mi convine deloc ideea, mai ales daca bebe nu e urias, cum sa te taie?? asa, de la inceput, din pricipiu, fara sa vada dak poti naste fara a taia?...cred ca ar trebui sa incercam intai natural, si abia apoi, daca e bebe mare, sa taie, nu?...cam aiurea...
Poate reiei si postezi si aici, cred ca ar fi interesant si pt alte fete...

Mergi la inceput