Ce stiti de gradi Little London?
Hola
ne-am hotarat sa dam pitica la gradi, de la anul. Pana acum, cel mai mult mi-a placut gradinita Little London, cea din Pipera, mai ales ca e la 3 minute de casa noastra.
Din pacate nu cunosc pe nimeni care aiba copilasul acolo si nu stiu la ce sa ma astept...
Bia are 21 de luni.
multumesc
Ce mai citim noi
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
Raspunsuri
roxi2004 spune:
noe, in afara de faptul ca este mai scumpa decat alte gradinite nu stiu nimic. Dar ai fost acolo? Ai vazut-o? Cum ti s-a parut tie personal ? Asta cred eu ca este mai important - sa vezi cum ti se pare ca s-ar integra pitica ta acolo. Apoi vin parerile celorlati ..
Qamar spune:
quote:
Originally posted by roxi2004
noe, in afara de faptul ca este mai scumpa decat alte gradinite nu stiu nimic. Dar ai fost acolo? Ai vazut-o? Cum ti s-a parut tie personal ? Asta cred eu ca este mai important - sa vezi cum ti se pare ca s-ar integra pitica ta acolo. Apoi vin parerile celorlati ..
roxi, nu am ajuns inca, ne gandim sa mergem saptamana asta sau imediat dupa sarbatori
da, intr-adevar e mai scumpa, dar pe noi ne avantajeaza foarte mult, fiind la mai putin de 5 minute distanta de casa...
multumesc oricum
Ce mai citim noi
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
ingerasu spune:
Noe daca ajungi la Little London te rog sa postezi inpresia ta despre aceasta gradinita. Si eu sunt interesta fiindu-mi relativ aproape de casa. Este una din gradinitele de pe lista mea dar nu am apucat inca sa ajung la ea, poate merg si eu dupa Anul Nou.
Sa nu ne uiti cu impresii
Gabriela, mama unui ingeras Bianca Maria (21.12.2004 ora 16:42)
amitrea spune:
Dragi mame de ingerasi,
Ma numesc Andreia, sunt fericita matusa a 2 ingerasi care sunt la Little London ..si da, lucrez acum pentru Little London. E un loc minunat, cu o multime de facilitati si cu mult suflet!..zic eu, dar va invit sa descoperiti singure. Ca punct de plecare, va recomand site-ul nostru: www.littlelondon.ro. In ce priveste vizita, zilele acestea e mai dificil, deoarece toti copiii sunt in febra repetitiilor finale pentru serbarea de Craciun care are loc maine la ora 10:00 la teatrul Tandarica. Pana pe 6 ianuarie suntem in vacanta..dar apoi va asteptam cu drag sa ne vizitati si sa vedeti cu ochii dvs de ce suntem un loc special. Nu zicem numai noi, zic si altii! :) A, sa nu uitam: Sarbatori fericite si un an nou bun, bun de tot!
cam33 spune:
Este fosta Wonderland.
Amitrea" au renovat cladirea, au acum piscina, sau pozele de pe site sunt de la sediul din Pipera?
amitrea spune:
Merry Christmas..in primul rand.
In ce priveste facilitatile gen piscina, teren de tenis, 4000 mp de spatiu, etc, apartin sediului din Pipera. Aceasta este explicatia si pentru preturile diferite intre Pipera si sediul din Scarlatescu (sector 1). Stiu ca pretul constituie o preocupare pentru voi, am vazut si in discutiile voastre. Va invit sa ne vizitati si sa vedeti la locul faptei ce putem oferi. Si atunci, sper ca o sa fie evident de ce noi consideram ce e un pret rezonabil pentru facilitati, dar si pentru nivelul de grija si abordarea noastra in educatia copiilor prescolari.
Pana una alta, sper ca aveti niste Sarbatori minunate alaturi de cei dragi voua. Si va urez un an nou extraordinar.
saruchi spune:
Buna,
eu am fetita de 7 luni la Little London si sunt incantata. Ea este la grupa de 4-5 ani. Imi place foarte mult pentru ca pun accent pe cultura generala. In fiecare saptamana decorul din clasa se schimba in functie de tema pe care o discuta in saptamana respectiva. Nu vine in fiecare zi cu o poezie sau un cantec nou, dar sustine o conversatie despre pinguini, planete, etc. Pentru mine este foarte important acest aspect nu cel de memorare papagaliceasca. Serbarea de Craciun, despre care se vorbea mai sus, a fost SUPERBA! Totodata cluburile organizate sunt frumoase (pictura, balet, pian, etc).
Oamenii sunt extraordinari, iar singurul lucru pentru care nu dau nota 10 cu felicitari este mancarea de la catering si pretul
cam33 spune:
Eu am vizitat sediul din Scarlatescu si nu mi-a placut, preturile sunt exagerate pentru ceea ce ofera. Chiar Olga Gudyn "de fite" e mai ieftina si ofera mult mai multe dpdv educativ. Daca aici e asa, ma intreb de ce ar fi altfel in Pipera, doar conducerea e aceeasi.
amitrea spune:
Stimata doamna,
In ce priveste remarca dumneavoastra, vreau sa precizez in primul rand ca exista o diferenta intre sediile noastre. Cel din Pipera este intr-un ansamblu care se intinde pe o suprafata totala de 4000 mp, incluzand o curte generoasa, 2 corpuri de cladiri cu terase si gradini interne, sala noua de gimnastica/balet, teren de tenis si piscina.
In ce priveste pachetul nostru educativ, imi pare rau sa va aud parerea. Privind lucrurile din prisma feedbackului de la parinti copiilor deja inscrisi, se pare ca oferta noastra educationala este foarte bogata, parintii avand dificultate sa includa toate optiunile in programul copilului fara a-l supraincarca.
Avem si un alt reper, care noua ni se pare obiectiv: comparatia intre copiii care sunt cu noi de multi ani si copiii proaspat inscrisi de la alte gradinite sau care au stat acasa. In cele mai multe cazuri, trebuie sa le dam copilasilor nou veniti o perioada in care sa ajunga la nivelul celor care au fost la Little London la bun inceput.
Dar, in mod sigur, orice pachet educational poate fi perfectionat si as aprecia sugestiile dumneavoastra pe care le vom lua in considerare.
Va multumesc.
amitrea spune:
Dragi mame..si poate chiar si tati :),
Pentru a va forma o idee mai exacta despre atmosfera din Little London, puteti urmari un material filmat la sediul nostru din Pipera si difuzat pe Pro TV in cadrul emisiunii "Ce se intampla, doctore?". Il puteti gasi la linkul:
http://www.protv.ro/stiri/divertisment/csid-afla-de-la-copii-cum-iti-poti-impodobi-bradul-de-craciun.html
Vizionare placuta, sper ca va place!
Andreia Mitrea